Peter1990 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Może być i 17:#0, ale w takim razie proponuje trasę od metra Racławicka przez Kabaty, objazd Konstancina lasami i powrót. Jakieś 35-45km w miare żwawym tempem w zależności od tego, czy powrót metrem. W sumie mi aż tak nie zależy na tych meczach,ale za późno odczytałem. W niedzielę dopiero będę dostępny na tzw luzie
bobiik Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Tradycyjnie pytam. Jakieś plany na niedziele? Może tym razem MPK?
lukas85 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Ja się wstępnie piszę, mogę albo w sob albo w niedz.
Mod Team safian Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Mod Team Napisano 28 Czerwca 2012 http://vimeo.com/44830107 3:20 :D
NerfMe Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Tradycyjnie pytam. Jakieś plany na niedziele? Może tym razem MPK? Mi w ten weekend tylko sobota pasuje. Ktoś chętny na jutro rano? Żele mam kupione, więc nie padnę mam nadzieję
iksC Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 "Uważamy za niezbite i oczywiście następujące prawdy: że wszyscy ludzie stworzeni zostali równi sobie(A NIEKTÓRZY RÓWNIEJSI OD INNYCH); że Stwórca udzielił im pewnych praw niepozbywalnych, w rzędzie których na pierwszym miejscu postawić należy prawo do rowerowania, do wolności(eksploracji) i do poszukiwania optymalnych metod treningowych(szczęścia)" Jest dostatecznie śmiała ? Jako, że życie wydaje mi się konsekwentnie odmawiać praw do treningu w tygodniu(a przynajmniej do regeneracji) deklaruję się na sobotę I niedzielę, z których jeden dzień chcę przeznaczyć na mocniejszą jazdę zaś drugi widzę na zasadach bardziej wycieczkowych. 1) Czyli mocniejsza sobota = RB - tu liczę na toawarzystwo. Pomirot, pewnie na to nie pójdziesz jako stary rasista (nienawidzi asfaltów ) choć fajnie byłoby się pomylić. A lukas85 ? Wspominałeś, że ważysz swoje, a z tym najczęściej idzie duża moc nominalna co jest mocno premiowane, na tak płaskim terenie szczególnie na szosie. Na sobotnie RB nadaje się MTB(ja również nie sprowadziłem szosy). W ostateczności liczę na inne propozycje mocnej jazdy. W niedzielę jestem w stanie poprowadzić szkółkę niedzielną z koszykami i sakwami po szlakach MPK ze wskazaniem na ciekawsze rejony, np. Ponurzycy itp. 2) Analogicznie w wersji z mocną niedzielą ostatni punkt możemy zrealizować już jutro, a siły oszczędzić np. na taką ciekawą inicjatywę dla niedoszłych PBike'owców i nie tylko: http://www.mazoviamtb.pl/forum/index.php?t=msg&th=581&start=0& start w Lesznie, samochodu raczej nie przewiduję ale raz, że miejscówka nie jest daleko od W-wy to jeszcze można wrócić interwałami przez puszczę, taxi bagażowym albo po prostu 719 z leszna(niecałe 40min do W-wy Górczewska). ?
RudaMarylka Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Jest dostatecznie śmiała ? Powtarzam się już pewnie któryś raz... Ty to wariat jesteś ;-)
lukas85 Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 to ja wycieczke z koszyczkami i sakwami wolalbym jutro w MPK, ktos poprowadzi, bo ja nie obczajam tamtejszych terenow?
Mod Team safian Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Mod Team Napisano 29 Czerwca 2012 Od siebie mogę jutro zaproponować Kampinos, umówiłem się już o 10.00 na metrze Młociny, więc jeżeli ktoś jest chętny to proszę bardzo. Planowany dystans wynosi ok 80 km, ze względu na upały i małe, lub brak zachmurzenia trasa raczej wyłącznie w lesie
lukas85 Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 No mi pasuje, bo na razie na mpk cos sie udziela :-)
iksC Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Bo o MPK to jakiś wariat pisał, nie słuchajcie go. Ale propozycja cały czas aktualna... Safian, z kim się konkretnie się umówiłeś, jakieś szczegóły ? Nietrudno domyślić się, że gdy liczebnik "80" (w terenie) łączy się z kontekstem "skromnie" to jedzie Łasica(?) Jeszcze jakieś osoby ? Ogólnie - sobotniacy proszeni są o deklaracje wycieczkowe (te śmiałe i te zupełnie skromniutkie) najlepiej z preferowanym kierunkiem.
NerfMe Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Od siebie mogę jutro zaproponować Kampinos, umówiłem się już o 10.00 na metrze Młociny, więc jeżeli ktoś jest chętny to proszę bardzo. Planowany dystans wynosi ok 80 km, ze względu na upały i małe, lub brak zachmurzenia trasa raczej wyłącznie w lesie Mi pasuje.
Mod Team safian Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Mod Team Napisano 30 Czerwca 2012 Arturo, jak tam, dotarłeś już do domu w jednym kawałku? Ogólnie ja zamknąłem dziś dzień ze 130 km na liczniku, dzięki chłopaki za fajną wycieczkę.
iksC Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 A w jednym, dzięki, sponsorem dzisiejszej wycieczki byłą firma ELE-Taxi. Jutro zapraszam na trochę szybszą jazdę z Leszna/Roztoki po zachodniej "półkuli".
bobiik Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Jutro zapraszam na trochę szybszą jazdę z Leszna/Roztoki po zachodniej "półkuli". Tam to będzie tempo wyścigowe)-: Lepiej chyba w taką pogodę pokręcić coś lajtowo(-: Ktoś chętny?
lukas85 Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Ja troche styrany jestem po dzisiejszym, odpuszczam jutro. milej jazdy
gromix007 Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Tam to będzie tempo wyścigowe)-: Lepiej chyba w taką pogodę pokręcić coś lajtowo(-: Ktoś chętny? o 11 w Sierakowie jestem umówiony z kumplem który lubi spokojne tempo.Zaliczamy Roztoke,Górki,Szczebel i do domku.Jakies 80 km w lajtowym tempie,zapraszam na niedzielną wycieczkę.Zbiórka pod sklepem
iksC Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Tam to będzie tempo wyścigowe)-: Lepiej chyba w taką pogodę pokręcić coś lajtowo(-: Ktoś chętny? Co w takim razie kiedy start wypadnie w upał jak już nie raz bywało ? Odcinamy numer od kiery i zimne piwko pod parasolem ;D ?Jest wyraźnie odniesienie do tempa 2-3 sektora więc doskonała większość wątkowiczów mieści się w tych kryteriach spokojnie ...Poza tym jest ciepło i spodziewam się jeszcze większego rozleniwienia.
Konr4d Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Jadę za chwilę pokręcić po okolicach powsina i kabat, jest ktos zainteresowany lajtowymi 30-40km? O 10.30 metro kabaty, południowe zejście Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2
k2cl Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Jadę za chwilę pokręcić po okolicach powsina i kabat, jest ktos zainteresowany lajtowymi 30-40km? O 10.30 metro kabaty, południowe zejście Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Póóóóźno... Choć to moje okolice. Ze względu na upał zakończyłem dzisiejszy objazd lasu Kabackiego tuż po 9-tej, na liczniku 50km. Dam znać, kiedy będę wybierać się następnym razem (myślę o najbliższym czwartku), choć z założenia preferuję godziny wczesnoporanne (zdaniem niektórych - środek nocy), przez co trudniej znaleźć towarzystwo. Z drugiej strony, w zeszłym sezonie iksC raz się przyłączył i urządził mi wycisk, więc chyba się da
iksC Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 To pewnie dlatego, że przemieszkuję w okolicach dla ludzi z innych dzielnic to większy problem bo mało kto ma na tyle silną lampę aby wyjechać z domu o tej porze Ogólnie jazda dziś była wyzwaniem dla organizmu i odzieży. Podczas jazdy, powiedzmy, że nawet przyjemny chłodek momentami ale biada temu kto spróbował zatrzymać się, szczególnie na dłużej. Pozdrowienia dla gromixa z qmplem od "spokojnej jazdy", nie chciałem psuć Wam założeń wyjazdu więc pojechałem z Legionem. Rozumiem, że nikt nie kwapił się za bardzo na wycieczkę ale gdzie takie sławy jak bobiik i safian ? RM, musisz koniecznie kombinować krótkie gacie o ile nienawidzisz zakupów proponuję chociaż przeróbkę krawiecką Widziałem dziś w Roztoce delikwenta w długich (na komunijniaku). Zaiste smutny to widok był człeka zdjętego z krzyża
gromix007 Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 dzięki Artur,szybka jazda w dniu dzisiejszym mogła u mnie wywołac zawał serca,brak tlenu w lesie i ta lampa z nieba robiły swoje,pozdro
bobiik Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 ale gdzie takie sławy jak bobiik i safian ? Dziś byłem tylko pokręcić w bielanie z braku czasu. Już nawet nie chce mi się myśleć co by się działo jak bym tak pojechał w trase 50km w tempie 2-3 sektora(-: Nie licząc oczywiście dojazdu...W Lublinie było znacznie zimniej(-: Ps. wspomniane opony zalozylem na inne obrecze. Moze sie ciut wyciagna. Nabilem na max zalecanego cisnienia(4bary)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.