Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może być i 17:#0, ale w takim razie proponuje trasę od metra Racławicka przez Kabaty, objazd Konstancina lasami i powrót. Jakieś 35-45km w miare żwawym tempem w zależności od tego, czy powrót metrem.

W sumie mi aż tak nie zależy na tych meczach,ale za późno odczytałem. W niedzielę dopiero będę dostępny na tzw luzie :)

Napisano

Tradycyjnie pytam. Jakieś plany na niedziele? Może tym razem MPK?

Mi w ten weekend tylko sobota pasuje. Ktoś chętny na jutro rano?

Żele mam kupione, więc nie padnę mam nadzieję:P

Napisano

"Uważamy za niezbite i oczywiście następujące prawdy: że wszyscy ludzie stworzeni zostali równi sobie(A NIEKTÓRZY RÓWNIEJSI OD INNYCH); że Stwórca udzielił im pewnych praw niepozbywalnych, w rzędzie których na pierwszym miejscu postawić należy prawo do rowerowania, do wolności(eksploracji) i do poszukiwania optymalnych metod treningowych(szczęścia)"

Jest dostatecznie śmiała ?

Jako, że życie wydaje mi się konsekwentnie odmawiać praw do treningu w tygodniu(a przynajmniej do regeneracji) deklaruję się na sobotę I niedzielę, z których jeden dzień chcę przeznaczyć na mocniejszą jazdę zaś drugi widzę na zasadach bardziej wycieczkowych.

1) Czyli mocniejsza sobota = RB - tu liczę na toawarzystwo. Pomirot, pewnie na to nie pójdziesz jako stary rasista :P (nienawidzi asfaltów :D) choć fajnie byłoby się pomylić.

A lukas85 ? Wspominałeś, że ważysz swoje, a z tym najczęściej idzie duża moc nominalna co jest mocno premiowane, na tak płaskim terenie szczególnie na szosie.

Na sobotnie RB nadaje się MTB(ja również nie sprowadziłem szosy).

W ostateczności liczę na inne propozycje mocnej jazdy.

W niedzielę jestem w stanie poprowadzić szkółkę niedzielną z koszykami i sakwami po szlakach MPK ze wskazaniem na ciekawsze rejony, np. Ponurzycy itp.

2) Analogicznie w wersji z mocną niedzielą ostatni punkt możemy zrealizować już jutro, a siły oszczędzić np. na taką ciekawą inicjatywę dla niedoszłych PBike'owców i nie tylko:

http://www.mazoviamtb.pl/forum/index.php?t=msg&th=581&start=0&

start w Lesznie, samochodu raczej nie przewiduję ale raz, że miejscówka nie jest daleko od W-wy to jeszcze można wrócić interwałami przez puszczę, taxi bagażowym albo po prostu 719 z leszna(niecałe 40min do W-wy Górczewska).

?

Napisano

Bo o MPK to jakiś wariat pisał, nie słuchajcie go.

Ale propozycja cały czas aktualna...

Safian, z kim się konkretnie się umówiłeś, jakieś szczegóły ? Nietrudno domyślić się, że gdy liczebnik "80" (w terenie) łączy się z kontekstem "skromnie" to jedzie Łasica(?) Jeszcze jakieś osoby ?

Ogólnie - sobotniacy proszeni są o deklaracje wycieczkowe (te śmiałe i te zupełnie skromniutkie) najlepiej z preferowanym kierunkiem.

Napisano

A w jednym, dzięki, sponsorem dzisiejszej wycieczki byłą firma ELE-Taxi.

Jutro zapraszam na trochę szybszą jazdę z Leszna/Roztoki po zachodniej "półkuli".

Napisano

Jutro zapraszam na trochę szybszą jazdę z Leszna/Roztoki po zachodniej "półkuli".

Tam to będzie tempo wyścigowe)-:

Lepiej chyba w taką pogodę pokręcić coś lajtowo(-:

Ktoś chętny?

Napisano

Ktoś chętny?

o 11 w Sierakowie jestem umówiony z kumplem który lubi spokojne tempo.Zaliczamy Roztoke,Górki,Szczebel i do domku.Jakies 80 km w lajtowym tempie,zapraszam na niedzielną wycieczkę.Zbiórka pod sklepem
Napisano

Ktoś chętny?

Co w takim razie kiedy start wypadnie w upał jak już nie raz bywało ? Odcinamy numer od kiery i zimne piwko pod parasolem ;D ?Jest wyraźnie odniesienie do tempa 2-3 sektora więc doskonała większość wątkowiczów mieści się w tych kryteriach spokojnie ...Poza tym jest ciepło i spodziewam się jeszcze większego rozleniwienia.

Napisano

Jadę za chwilę pokręcić po okolicach powsina i kabat, jest ktos zainteresowany lajtowymi 30-40km?

O 10.30 metro kabaty, południowe zejście

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Jadę za chwilę pokręcić po okolicach powsina i kabat, jest ktos zainteresowany lajtowymi 30-40km?

O 10.30 metro kabaty, południowe zejście

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Póóóóźno... :P Choć to moje okolice.

Ze względu na upał zakończyłem dzisiejszy objazd lasu Kabackiego tuż po 9-tej, na liczniku 50km. Dam znać, kiedy będę wybierać się następnym razem (myślę o najbliższym czwartku), choć z założenia preferuję godziny wczesnoporanne (zdaniem niektórych - środek nocy), przez co trudniej znaleźć towarzystwo. Z drugiej strony, w zeszłym sezonie iksC raz się przyłączył i urządził mi wycisk, więc chyba się da ;)

Napisano

To pewnie dlatego, że przemieszkuję w okolicach dla ludzi z innych dzielnic to większy problem bo mało kto ma na tyle silną lampę aby wyjechać z domu o tej porze :)

Ogólnie jazda dziś była wyzwaniem dla organizmu i odzieży. Podczas jazdy, powiedzmy, że nawet przyjemny chłodek momentami ale biada temu kto spróbował zatrzymać się, szczególnie na dłużej.

Pozdrowienia dla gromixa z qmplem od "spokojnej jazdy", nie chciałem psuć Wam założeń wyjazdu więc pojechałem z Legionem. Rozumiem, że nikt nie kwapił się za bardzo na wycieczkę ale gdzie takie sławy jak bobiik i safian ;)?

RM, musisz koniecznie kombinować krótkie gacie  o ile nienawidzisz zakupów proponuję chociaż przeróbkę krawiecką ;) Widziałem dziś w Roztoce delikwenta w długich (na komunijniaku). Zaiste smutny to widok był człeka zdjętego z krzyża :)

Napisano

dzięki Artur,szybka jazda w dniu dzisiejszym mogła u mnie wywołac zawał serca,brak tlenu w lesie i ta lampa z nieba robiły swoje,pozdro

Napisano

ale gdzie takie sławy jak bobiik i safian ;)?

Dziś byłem tylko pokręcić w bielanie z braku czasu.

Już nawet nie chce mi się myśleć co by się działo jak bym tak pojechał w trase 50km w tempie 2-3 sektora(-: Nie licząc oczywiście dojazdu...W Lublinie było znacznie zimniej(-:

Ps.

wspomniane opony zalozylem na inne obrecze. Moze sie ciut wyciagna. Nabilem na max zalecanego cisnienia(4bary)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...