bobiik Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 z wielką chęcią bym się doczepiła, ale obawiam się że nie zdąże na tą godzine, innym razem mam nadzieje Do 15 min pewnie poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Muszę od was wziąć jakiś kontakt telefoniczny bo w końcu nie dojadę. Jak tam wycieczka ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Chłopaki, dzięki wielkie za doping, wiecie, że dużo to daje i tym razem też dało, mój rating wyszedł ok 81%, także jak dla mnie całkiem dobrze Jakby ktoś był zainteresowany to później jak zwykle wrzucę relację na BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 KPN 24.06 2012,DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA WSPÓLNĄ JAZDE ORAZ POZDRAWIAM SAFIANA któremu dopingowałem na trasie maratonu https://plus.google.com/photos/112312047002777451143/albums/5757644894189185649/5757645382929660514 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 {Nuci melodię} Powiedz Dziara gdzieś Ty był przez okrągły rok... {/} Obiecałeś się jakoś do nas dołączyć po drodze, wypatrywaliśmy Cię na szlakach ale, kurcze, musieliśmy się rozminąć. Skończyło się na Roztoce i bliskich okolicach. Szkoda, że nie załapałem się na spotkanie sław występujących u nas gościnnie,za to była okazja zdopingować Safiana i Lukas'a Obaj mieli luzackie miny, z których nie wynikało, że cierpią - to chyba efekt naszych wspólnych jazd Dzięki za wspólny biwak, Sąsiadka również dziękuje za wspólna jazdę (przeprasza za zwalnianie na odcinkach w terenie ze wzg na nadgarstek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 KPN 24.06 2012,DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA WSPÓLNĄ JAZDE ORAZ POZDRAWIAM SAFIANA któremu dopingowałem na trasie maratonu Photos - Google+ zapomniałem też o Łukaszu,POZDRAWIAM CHŁOPAKI I TAK TRZYMAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ja ostatecznie pojechałem trasą Łasicy do Łowicza (powrót KM). Robiłeś już ją kiedyś czy to taki plan z mapy? Bo trasa bardzo fajna była ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ostatnio widziałem emeryta ,który wzbudził ogólny popłoch na scieżce rowerowej. aż takie legendy o mnie krążą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Tak miałem się tam pojawić po prostu już nie dałem rady.Naprawdę ostatnio nie mam kiedy wyjść na rower(sesja trwa:/)r.Brakuje mi tych długich dystansów . Chciałem jakoś was poinformować,ale dzięki,że czekaliście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dzięki za jazdę wszystkim obecnym, do następnej oby jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ja ostatecznie pojechałem trasą Łasicy do Łowicza (powrót KM). Robiłeś już ją kiedyś czy to taki plan z mapy? Odcinkiem Warszawa - Żelazowa Wola jechałem jakieś 20-30 razy, Bolimów - Warszawa raz. Reszta zaplanowana na podstawie mapy turystycznej a ślad GPX rysowałem na tle Google Maps. Jeszcze kiedyś tę trasę zaliczę, ale w nieco mniej słoneczny dzień. No i musi znaleźć się ktoś z góry zadeklarowany na każdy ze 175 km :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ORAZ POZDRAWIAM SAFIANA któremu dopingowałem na trasie maratonu Całkiem ciekawa definicja pokazywania palcem i krzyczenia 'TO ON, TO ON' :D Jeszcze kiedyś tę trasę zaliczę, ale w nieco mniej słoneczny dzień. No i musi znaleźć się ktoś z góry zadeklarowany na każdy ze 175 km :-) jeżeli weźmiesz Rumczasa to bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Zdecydowanie w chłodniejszy dzień bo dzisiaj upał strasznie wymęczał i był dość mocny wmordewind czyli zabójcze połączenie. Nie uciągnąłbym 175 dziś za żadne skarby ;-) A tam w województwie łódzkim pod Łowiczem kilka ciekawych mostów jak np. ten: http://i.imgur.com/Rog0r.jpg Skrzypi i rozłazi się pod kołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Moje myśli krążyły wokół tematu, aby pojechać podopingować... Niestety wycieczka skończyła się szybkim powrotem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A tam w województwie łódzkim pod Łowiczem kilka ciekawych mostów jak np. ten: http://i.imgur.com/Rog0r.jpg Skrzypi i rozłazi się pod kołami Ja wolę te co nie skrzypią: http://www.lasica.hostdmk.net/20110521/image26.html :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 http://www.lasica.ho...24/image16.html - rewelacyjnie ujęcie! Gratuluje oka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Widzisz Safian, byliśmy tak zaskoczeni Twoim mocnym wejściem krótką chwilę za czubem, że w takich warunkach człowiek nic składnego z siebie wydusić nie może. Cud, że w ogóle jakaś artykulacja była.Mieliśmy pomyślany dla Ciebie specjalny bidon z koksem, ale jako że obok stał człowiek z obsługi trasy Marcin krzyczał, że to Olej Napędowy. bo dzisiaj upał strasznie wymęczał i był dość mocny wmordewind czyli zabójcze połączenie. W okolicach W-wy ? Czy my w ogóle tego samego dnia jechaliśmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mości szlachta może ktoś chce ogarnąć ten temat? http://www.forumrowerowe.org/topic/115792-warszawapiaseczno-pilnie-poszukiwana-osobaew-dwie-osoby-do-skladania-rowerow/ z nimi można naprawdę ponegocjować w sprawie kasy, zwrotów dojazdów itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Milordzie, nieaktualne juz, maja dwie osoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Hehe, przypomnieć sobie studenckie czasy i odpocząć kilka dni odciążając głowę na rzecz rąk wykorzystując stare i współczesne doświadczenie obcując z rowerami, to byłoby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Teraz, gdziekolwiek po linii metra. Czekam 10min na priv z nr tel. Pozdr. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ktoś dzisiaj na Forty Bema/Lasek Bielański? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ktoś dzisiaj na Forty Bema/Lasek Bielański? A o której ?. Zdążyć tylko na półfinał. Chyba i tak bym nie dał rady, bo to nie moje strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Lasek Bielański Mua - 18:00 - 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Może być i 17:#0, ale w takim razie proponuje trasę od metra Racławicka przez Kabaty, objazd Konstancina lasami i powrót. Jakieś 35-45km w miare żwawym tempem w zależności od tego, czy powrót metrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.