tomeklata Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jest wypad do MPK o 8:30 pod Kamieniem Piłsudkiego w MPK No dobra , ale ja jade z Łomianek i troche mi nie po drodze. Wolałbym się spotkać pod sklepem w Sierakowie. Ile Wam zajmie dojazd do Sierakowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poohutch Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 dla pytających o ustawki jutro do KPN: Zapraszam na przejażdżkę jutro po KPN, zbiórka o 11tej pod metrem Młociny. Tempo żwawe, ale nie wyczynowe, w programie korzenie, piach błoto i trochę podjazdów. Trasa do Roztoki, przerwa regeneracyjno – gastronomiczna i nazad. Trzymamy kciuki za pogodę. Jak trochę pokropi to nikt się raczej nie rozpuści, a jak będzie ulewa to szybko minie, prawda ? na razie prognozy mówią, że będzie bez deszczu. Krzysiek https://www.facebook.com/events/128093977329409/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No dobra , ale ja jade z Łomianek i troche mi nie po drodze. Wolałbym się spotkać pod sklepem w Sierakowie. Ile Wam zajmie dojazd do Sierakowa ? MPK to Mazowiecki Park Krajobrazowy a nie KPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 To co robimy z niedzielą? Jutro niestety nie dam rady)-: Byłem przekonany że Polandbike jest w sobote,a tu masz... W niedziele w KPN może być tłoczno(-:ale powinniśmy dać rade. Może wstepnie 10,00 stacja Młociny?Od bidy może być też MPK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 To co robimy z niedzielą? Jutro niestety nie dam rady)-: Byłem przekonany że Polandbike jest w sobote,a tu masz... W niedziele w KPN może być tłoczno(-:ale powinniśmy dać rade. Może wstepnie 10,00 stacja Młociny?Od bidy może być też MPK. Mi niedziela pasuje. Postaram się nie zaspać na 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 bobik,jestem w niedziele o 10 na Młocinach,zdecydowanie KPN,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 bobik,jestem w niedziele o 10 na Młocinach,zdecydowanie KPN,pozdrawiam Jesteśmy umówieni. Kto jeszcze reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Kto jeszcze reflektuje? Plus ja i jeszcze ktoś. Kwadrans zamawiam i emerycko ofkors, bo nie zniesę tego upału... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Plus ja i jeszcze ktoś. Kwadrans zamawiam i emerycko ofkors, bo nie zniesę tego upału... Niech zgadne kto(-: Ostatnio widziałem emeryta ,który wzbudził ogólny popłoch na scieżce rowerowej. Brakowało mu tylko syreny na łbie(-: W Roztoce musowo browar(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Niech zgadne kto(-: Dajesz, jak zgadniesz - stawiam ten browar ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dajesz, jak zgadniesz - stawiam ten browar ;-). ja odpadam po dzisiejszym MPK - przednie koło lekko scentrowane a co do dziś do wielki BIG dla chłopaków za super jazdę http://www.endomondo.com/workouts/65872764?country=pl&lang=en&measure=metric&fb_action_ids=2933929247320&fb_action_types=endoapp:track&fb_source=timeline_og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Odpowiedź podstawowa: ktoś w rowerowych klimatach ? Odpowiedzi alternatywne: - Fabian Cancellara - K4rol ? - Dziara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Odpowiedź podstawowa: Niestety, nie udało się - nie będzie browara :-) Odpowiedzi alternatywne: Twoje alternatywne odpowiedzi wadzą co najmniej o kota (bezczelnie) nawet nie w worku... Tudzież uśmiałam się jak podczas oglądania legendarnego "Alternatywy 4". Wiesz, że nie lubię się w taki sposób męczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Jej imię zaczyna się na literę między A ,a Z. Tak? (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 ja odpadam po dzisiejszym MPK - przednie koło lekko scentrowane a co do dziś do wielki BIG dla chłopaków za super jazdę http://www.endomondo...rce=timeline_og Oj tam oj tam, koło się mam nadzieję wycentruje i będzie jak nowe Ciekawe jak będzie jutro z niektórymi partiami ciała. A dzisiaj w MPK było MEGA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Oj tam oj tam, koło się mam nadzieję wycentruje i będzie jak nowe Ciekawe jak będzie jutro z niektórymi partiami ciała. A dzisiaj w MPK było MEGA! raczej nie powinno być z tym problemu w pon na serwis podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 od przyszłego tygodnia oferuje swoje usługi jako mobilny serwis Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Oj tam oj tam, koło się mam nadzieję wycentruje i będzie jak nowe Ciekawe jak będzie jutro z niektórymi partiami ciała. A dzisiaj w MPK było MEGA! Dzięki za towarzystwo panowie. Trochę klimatu MTB było - mam nadzieję że się spodobało. Następnym razem zapraszam zaraz po opadach, będą nowe atrakcje, oy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dzięki za towarzystwo panowie. Trochę klimatu MTB było - mam nadzieję że się spodobało. Następnym razem zapraszam zaraz po opadach, będą nowe atrakcje, oy Nie będe głośno mówił kto jezdził po 2 razy żeby fotki zrobić(-: Woda była znacznie większa w realu niż mogłoby sie wydawać po zdjęciu. Jedna sekcja chyba prawie pod mostek(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 I kto jako jedyny wyłożył się w tej większej kałuży. Złote czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 jestem w niedziele o 10 na Młocinach Ja też. Kumpel od wyprawy do Łowicza (Rumszas) od wczoraj nie odbiera telefonu, do tego dziś się przysmażyłem (pomimo kremu z filtrem 30), a ponadto chciałbym obgadać szczegóły sierpniowego wyjazdu w Karkonosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 ehh, gdybyś napisał wcześniej, że Rumczas ma jechać to olałbym PolandBike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ja się z chęcią dołączę,ale pewnie gdzieś po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 W taki razie do jutra(-: Może jeszcze kto, chętn y/a ? Nie bać się(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 z wielką chęcią bym się doczepiła, ale obawiam się że nie zdąże na tą godzine, innym razem mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.