bobiik Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Reflektuje na niedziele. Start może być o 10. Kierunek w zasadzie obojętny aby było dużo lasu. Można by było pojechać większą grupą do KPN-u jakąs ciekawą trasą zawierającą zjazdy i podjazdy w kierunku Roztoki. Tam troche posiedzieć,może co wypić...Przy okazji podjechać na Szczebel. Wycieczka w tempie dostosowanym do forumowiczów w jeszcze nie najlepszej formie(-: Panie ,Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Pojedźcie do KPNu i podawajcie nam bidony :> A tak na serio to jutro WKK, we czwartek o 18 Gravitan w Bielanie (chociaż z tego: http://bit.ly/NNYCNz nie wynika, że co tydzień, ale domyślam się, że tak jest), także reflektuje ktoś na coś? Ja pewnie skuszę się na oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pojedźcie do KPNu i podawajcie nam bidony :> A tak na serio to jutro WKK, we czwartek o 18 Gravitan w Bielanie (chociaż z tego: ZMIANA MIEJSCA I DNIA TRENINGĂ"W MTB Z KLUBEM GRAVITAN ! nie wynika, że co tydzień, ale domyślam się, że tak jest), także reflektuje ktoś na coś? Ja pewnie skuszę się na oba Ja dziś na WKK też się przejadę pod warunkiem, że nie zacznie padać. Mam nadzieję że godzina i miejsce to nadal metro Kabaty o 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Aye, godzina i miejsce takie samo jak zawsze Jak będzie padało o 17 to i ja nie przyjadę, standardowo o 17.30 będę na skrzyżowaniu, jak ktoś będzie to zabieram, czekał nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Reflektuje na niedziele. Start może być o 10. Kierunek w zasadzie obojętny aby było dużo lasu. Można by było pojechać większą grupą do KPN-u jakąs ciekawą trasą zawierającą zjazdy i podjazdy w kierunku Roztoki. Tam troche posiedzieć,może co wypić...Przy okazji podjechać na Szczebel. Wycieczka w tempie dostosowanym do forumowiczów w jeszcze nie najlepszej formie(-: Panie ,Panowie... mogę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A ja potwierdzam MPK w sobotę. Jeżeli nie boicie się startu o chorej porze i turystycznego tempa, zapraszam. Orientacyjny przebieg tu http://www.endomondo.com/workouts/r4SeqrsUmW0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A ja potwierdzam MPK w sobotę. Jeżeli nie boicie się startu o chorej porze i turystycznego tempa, zapraszam. Orientacyjny przebieg tu http://www.endomondo.com/workouts/r4SeqrsUmW0 Jeśli to 8 albo 9 to nie jest chora . Także co do soboty potwierdzam swoją obecność, i w niedzielę także się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sea Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Uznałem to za oczywiste ale na wszelki wypadek... Nie powinno być problemu, aby tylko pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 W nadchodzący weekend zapowiada się więcej wycieczek niż uczestników :-) Niestety wypad do MPK nad Mienię jak i KPN do Roztoki to dla mnie zdecydowanie za blisko, dlatego w sobotę jadę do Warki (głównie asfaltami i szutrami choć malowniczych dróg polnych brzegiem Wisły nie zabraknie). Zbiórka o 10:00 po mokotowskiej stronie mostu Siekierkowskiego (na wale w stronę Konstancina). Powrót na Kabaty planuję około 16:00 po przejechaniu 115 km (zakładane tempo 25-30 km/h po asfalcie - średnia wyjdzie 22-24 km/h). Obawiam się że będę musiał jechać sam, ale już przywykłem a trasa jest genialna i nie zamierzam rezygnować (chyba że zacznie padać). Ruszam 10:05 więc jeżeli ktoś chce dołączyć a się lekko spóźni to niech dzwoni do mnie (510052427). Dla tych co będą musieli gonić lub chcą wiedzieć gdzie jadę planowana trasa: http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/warka/trasa.html (możliwy powrót pociągiem: http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/warka/profil.jpg). Jeżeli kumpel potwierdzi gotowość to w niedzielę pojedziemy ciut dalej - do Łowicza (głownie szosami, od Jelonek do Jelonek będzie 175 km). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sea Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 ... dlatego w sobotę jadę do Warki (głównie asfaltami i szutrami choć malowniczych dróg polnych brzegiem Wisły nie zabraknie). Zbiórka o 10:00 po mokotowskiej stronie mostu Siekierkowskiego (na wale w stronę Konstancina)... Potwierdzam obecność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jeśli to 8 albo 9 to nie jest chora . Także co do soboty potwierdzam swoją obecność, i w niedzielę także się pojawię No i super. Proponuję 8:30 pod kamieniem Piłsudskiego, czyli w pkt. 1 traski. Kwadrans akademicki wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No i super. Proponuję 8:30 pod kamieniem Piłsudskiego, czyli w pkt. 1 traski. Kwadrans akademicki wchodzi w grę Tak w sumie to może o 9 w tym miejscu, bo i tak z Pragi Pn. będę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jeżeli kumpel potwierdzi gotowość to w niedzielę pojedziemy ciut dalej - do Łowicza (głownie szosami, od Jelonek do Jelonek będzie 175 km). Zakładana prędkość podobna jak do Warki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Zakładana prędkość podobna jak do Warki? Podobna. Jak w zeszłym roku robiłem pierwszą dwusetkę to przeszarżowałem i ledwo do domu wróciłem, dlatego teraz wolę zachować spory zapas sił (sobota też nieco mnie zmęczy bo przejadę 6+115+19=140 km). Wolniejsza jazda grozi natomiast powrotem po zmroku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Właśnie zastanawiam się czy wróciłbym do domu z Łowicza, dlatego pytam (w razie czego chyba można się ewakuować pociągiem). Jak dotąd najwięcej na raz zrobiłem ok. 160km, stąd moje wątpliwości. Mieszkam na Jelonkach, więc 200 nie przekroczę raczej chyba że zrobilibyśmy jakieś skoki w bok AHA: nie mam nic przeciwko powrotowi po zmroku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Właśnie zastanawiam się czy wróciłbym do domu z Łowicza, dlatego pytam (w razie czego chyba można się ewakuować pociągiem). AHA: nie mam nic przeciwko powrotowi po zmroku ;-) Planowana trasa (http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/lowicz/trasa.html) w obydwie strony przebiega blisko torów 2 linii kolejowych (Warszawa-Sochaczew-Łowicz i Warszawa-Skierniewice), dlatego niemal w każdym momencie będzie można się odłączyć i wrócić pociągiem. W razie czego wytłumaczę jak najprościej dotrzeć do najbliższej stacji PKP. W weekend po zmroku nieoświetloną szosą lepiej nie jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 W sumie racja z tymi szosami po zmroku. Nie mogę jeszcze na 100% się deklarować na niedzielę, ale trasa podoba mi się. Jeszcze z województwa na własnych kołach nie wyjeżdżałem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No i super. Proponuję 8:30 pod kamieniem Piłsudskiego, czyli w pkt. 1 traski. Kwadrans akademicki wchodzi w grę No to się melduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 własnie widze że jest wiecej wycieczek niż uczestników to może żeby było zabawniej też zaproponuję jakąs trase,haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wszechświat kusi nieograniczonymi możliwościami w czasoprzestrzeni, a my mamy tylko skończoną liczbę forumowiczów i czasu. Gromix, zaproponuj coś Któraś opcja z moich z poprzedniej strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Artur,ale jak widzisz nie każdemu pasuje ta godzina. Ja będę najwcześniej ruszał o 11 z UKSW pod tego nowego budynku czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 własnie widze że jest wiecej wycieczek niż uczestników to może żeby było zabawniej też zaproponuję jakąs trase,haha Zaproponowałem wyżej KPN. Wymysliłoby się jakąś ciekawą trasę. Postój w Roztoce i np. Szczebel. Srednio bawi mnie dłuższa jazda po asfsalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Bielanie sucho i zarąbiście (przez te upały wsiąka jak w gąbkę). Chłopy z WKK zasuwają o wiele bardziej intensywnie, niż samo WKK. Spotkałam ich pod koniec treningu by pokręcić zabawne i ostre slalomy między singlami nad rzeczką. Zasapałam się, a to znaczy, że było fajnie Powiem Wam, że podobuje mi się bardziej, niż wcześniej (technika, prędkość i brak przypadkowych osó - o ile cały czas robią taki trening, będę uczęszczać regularnie. Później szosa ofkorssss da chętnych... W niedzielę ewentualnie reflektuję na las - Łasica bardzo lubię włóczęgę z Tobą ale nie zostałam stworzona do kręcenia w upał i białko mi się ścina w główce ;-) Jeśli zdecyduję się podłączyć do kogoś, potwierdzę obecność przed czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklata Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Halo, halo. Chcę jutro polatać ,ale widzę , że jest straszne zamieszanie. Czy może może ktoś jedzie do KPN i ewentualnie o której jest ustawka i gdzie ? Czym wcześniej tym lepiej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Halo, halo. Chcę jutro polatać ,ale widzę , że jest straszne zamieszanie. Czy może może ktoś jedzie do KPN i ewentualnie o której jest ustawka i gdzie ? Czym wcześniej tym lepiej ! Jest wypad do MPK o 8:30 pod Kamieniem Piłsudkiego w MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.