Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Reflektuje na niedziele. Start może być o 10. Kierunek w zasadzie obojętny aby było dużo lasu. Można by było pojechać większą grupą do KPN-u jakąs ciekawą trasą zawierającą zjazdy i podjazdy w kierunku Roztoki. Tam troche posiedzieć,może co wypić...Przy okazji podjechać na Szczebel. Wycieczka w tempie dostosowanym do forumowiczów w jeszcze nie najlepszej formie(-:

Panie ,Panowie...

Pojedźcie do KPNu i podawajcie nam bidony :>

A tak na serio to jutro WKK, we czwartek o 18 Gravitan w Bielanie (chociaż z tego: ZMIANA MIEJSCA I DNIA TRENINGĂ"W MTB Z KLUBEM GRAVITAN ! nie wynika, że co tydzień, ale domyślam się, że tak jest), także reflektuje ktoś na coś? Ja pewnie skuszę się na oba ;)

Ja dziś na WKK też się przejadę pod warunkiem, że nie zacznie padać. Mam nadzieję że godzina i miejsce to nadal metro Kabaty o 18.

Reflektuje na niedziele. Start może być o 10. Kierunek w zasadzie obojętny aby było dużo lasu. Można by było pojechać większą grupą do KPN-u jakąs ciekawą trasą zawierającą zjazdy i podjazdy w kierunku Roztoki. Tam troche posiedzieć,może co wypić...Przy okazji podjechać na Szczebel. Wycieczka w tempie dostosowanym do forumowiczów w jeszcze nie najlepszej formie(-:

Panie ,Panowie...

mogę jechać

A ja potwierdzam MPK w sobotę. Jeżeli nie boicie się startu o chorej porze i turystycznego tempa, zapraszam. Orientacyjny przebieg tu

http://www.endomondo.com/workouts/r4SeqrsUmW0

Jeśli to 8 albo 9 to nie jest chora :). Także co do soboty potwierdzam swoją obecność, i w niedzielę także się pojawię :)

W nadchodzący weekend zapowiada się więcej wycieczek niż uczestników :-)

Niestety wypad do MPK nad Mienię jak i KPN do Roztoki to dla mnie zdecydowanie za blisko, dlatego w sobotę jadę do Warki (głównie asfaltami i szutrami choć malowniczych dróg polnych brzegiem Wisły nie zabraknie). Zbiórka o 10:00 po mokotowskiej stronie mostu Siekierkowskiego (na wale w stronę Konstancina). Powrót na Kabaty planuję około 16:00 po przejechaniu 115 km (zakładane tempo 25-30 km/h po asfalcie - średnia wyjdzie 22-24 km/h). Obawiam się że będę musiał jechać sam, ale już przywykłem a trasa jest genialna i nie zamierzam rezygnować (chyba że zacznie padać). Ruszam 10:05 więc jeżeli ktoś chce dołączyć a się lekko spóźni to niech dzwoni do mnie (510052427). Dla tych co będą musieli gonić lub chcą wiedzieć gdzie jadę planowana trasa: http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/warka/trasa.html (możliwy powrót pociągiem: http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/warka/profil.jpg).

Jeżeli kumpel potwierdzi gotowość to w niedzielę pojedziemy ciut dalej - do Łowicza (głownie szosami, od Jelonek do Jelonek będzie 175 km).

... dlatego w sobotę jadę do Warki (głównie asfaltami i szutrami choć malowniczych dróg polnych brzegiem Wisły nie zabraknie). Zbiórka o 10:00 po mokotowskiej stronie mostu Siekierkowskiego (na wale w stronę Konstancina)...

Potwierdzam obecność.

Zakładana prędkość podobna jak do Warki?

Podobna. Jak w zeszłym roku robiłem pierwszą dwusetkę to przeszarżowałem i ledwo do domu wróciłem, dlatego teraz wolę zachować spory zapas sił (sobota też nieco mnie zmęczy bo przejadę 6+115+19=140 km). Wolniejsza jazda grozi natomiast powrotem po zmroku :-)

Właśnie zastanawiam się czy wróciłbym do domu z Łowicza, dlatego pytam (w razie czego chyba można się ewakuować pociągiem). Jak dotąd najwięcej na raz zrobiłem ok. 160km, stąd moje wątpliwości. Mieszkam na Jelonkach, więc 200 nie przekroczę raczej chyba że zrobilibyśmy jakieś skoki w bok :P

AHA: nie mam nic przeciwko powrotowi po zmroku ;-)

Właśnie zastanawiam się czy wróciłbym do domu z Łowicza, dlatego pytam (w razie czego chyba można się ewakuować pociągiem).

AHA: nie mam nic przeciwko powrotowi po zmroku ;-)

Planowana trasa (http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/lowicz/trasa.html) w obydwie strony przebiega blisko torów 2 linii kolejowych (Warszawa-Sochaczew-Łowicz i Warszawa-Skierniewice), dlatego niemal w każdym momencie będzie można się odłączyć i wrócić pociągiem. W razie czego wytłumaczę jak najprościej dotrzeć do najbliższej stacji PKP.

W weekend po zmroku nieoświetloną szosą lepiej nie jeździć.

własnie widze że jest wiecej wycieczek niż uczestników to może żeby było zabawniej też zaproponuję jakąs trase,haha

Zaproponowałem wyżej KPN. Wymysliłoby się jakąś ciekawą trasę. Postój w Roztoce i np. Szczebel. Srednio bawi mnie dłuższa jazda po asfsalcie.

Bielanie sucho i zarąbiście (przez te upały wsiąka jak w gąbkę).

Chłopy z WKK zasuwają o wiele bardziej intensywnie, niż samo WKK.

Spotkałam ich pod koniec treningu by pokręcić zabawne i ostre slalomy między singlami nad rzeczką.

Zasapałam się, a to znaczy, że było fajnie :teehee:

Powiem Wam, że podobuje mi się bardziej, niż wcześniej (technika, prędkość i brak przypadkowych osóB) - o ile cały czas robią taki trening, będę uczęszczać regularnie.

Później szosa ofkorssss da chętnych...

W niedzielę ewentualnie reflektuję na las - Łasica bardzo lubię włóczęgę z Tobą ale nie zostałam stworzona do kręcenia w upał i białko mi się ścina w główce ;-)

Jeśli zdecyduję się podłączyć do kogoś, potwierdzę obecność przed czasem.

Halo, halo.

Chcę jutro polatać ,ale widzę , że jest straszne zamieszanie. Czy może może ktoś jedzie do KPN i ewentualnie o której jest ustawka i gdzie ?

Czym wcześniej tym lepiej !

Jest wypad do MPK o 8:30 pod Kamieniem Piłsudkiego w MPK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...