Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Jeśli ktoś jest chętny na nocne przejażdżki to zapraszam oczywiście po Warszawie.

Ja dopiero będę mógł gdzieś tak w środę albo w czwartek ewentualnie jutro(ale to nie jest pewne). Co Wy na to?

Piszcie jakby co?. Ja codziennie jeżdżę. No prawie codziennie:)

Cześć.

Jeśli ktoś jest chętny na nocne przejażdżki to zapraszam oczywiście po Warszawie.

Ja dopiero będę mógł gdzieś tak w środę albo w czwartek ewentualnie jutro(ale to nie jest pewne). Co Wy na to?

Piszcie jakby co?. Ja codziennie jeżdżę. No prawie codziennie:)

a jakiś konkret :) ?

Ja pierniczę, telefonu nie zabrałeś? :-(

Właśnie się zorientowałem że z forum znam tylko telefony Artura (iksC) i Marcina (gromix007). Mogę prosić o telefony pozostałych uczestników dzisiejszej wycieczki (RudaMarylka i bobiik)? Może być na priv. Swój podawałem kilka stron temu.

RM, nawet gdybym zadzwonił od razu bylibyście minimum 15km od Rury. Troszkę krócej bym czekał i to wszystko. Wyszło jak wycieczka czy staliście w korku ;)? Na zdjęciach nie widzę obiecanego prowiantu, a przez głowę mi nie przeszło, że Wy tak nie na poważnie...

Na zdjęciach nie widzę obiecanego prowiantu

Wynikł taki problem że na mijanych sadach jabłka jeszcze nie dojrzały, natomiast na plantacji truskawek było dużo zbieraczy i nie bardzo mogliśmy się ukradkiem podłączyć. Maliny i czereśnie innym razem.

Dla tych którzy nie znają adresu mojej strony domowej (link w profilu), trasa wczorajszej wycieczki: http://www.lasica.hostdmk.net/20120610/trasa.html oraz zdjęcia: http://www.lasica.hostdmk.net/20120610/index.html. Następnym razem linków wklejać już nie będę licząc na samodzielność zainteresowanych.

Chętnie podłączę się do osób znających i wybierających się do KPNu w najbliższy weekend.

Kampinos to doby pomysł na sobotę bo prognoza zapowiada upał i ostre słońce, z tym że przejechałbym się na jego drugi koniec - nad rzekę Bzurę. Cała wycieczka miałaby 90-110 km.

Godzinę zbiórki pozostawiam do ustalenia tym co mogą jechać, byleby z zakresu 8:00-11:00. Co do miejsca sugeruję Sieraków lub Laski (jeśli chcemy trasę inną niż zwykle lub więcej trochę szosy).

W niedzielę też wyjdę na cały dzień ale uprzedzam że 2 razy pod rząd do Kampinosu nie pojadę :-)

Dziś o 15:00 spod Rury jedziemy z Safianem zobaczyć trasę zawodów Mazovia 12h (okolice Jeziorka Dziekanowskiego). Od Rury do Rury wyjdzie 45 km. Tempo rekreacyjne bo wczoraj zaliczyliśmy 150 km po Kampinosie, a ponadto za chwilę jadę na Kabaty skatować się 60-kilometrowym treningiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...