RudaMarylka Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Czekałem jak kretyn 20min do 1120, Ja pierniczę, telefonu nie zabrałeś? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Cześć. Jeśli ktoś jest chętny na nocne przejażdżki to zapraszam oczywiście po Warszawie. Ja dopiero będę mógł gdzieś tak w środę albo w czwartek ewentualnie jutro(ale to nie jest pewne). Co Wy na to? Piszcie jakby co?. Ja codziennie jeżdżę. No prawie codziennie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Cześć. Jeśli ktoś jest chętny na nocne przejażdżki to zapraszam oczywiście po Warszawie. Ja dopiero będę mógł gdzieś tak w środę albo w czwartek ewentualnie jutro(ale to nie jest pewne). Co Wy na to? Piszcie jakby co?. Ja codziennie jeżdżę. No prawie codziennie:) a jakiś konkret ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 a jakiś konkret ? To ma być spotan więc nie wiem o której start 20-00 gdzieś na kabatach(tesco)?. Sami napiszcie co i jak chcecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja pierniczę, telefonu nie zabrałeś? :-( Właśnie się zorientowałem że z forum znam tylko telefony Artura (iksC) i Marcina (gromix007). Mogę prosić o telefony pozostałych uczestników dzisiejszej wycieczki (RudaMarylka i bobiik)? Może być na priv. Swój podawałem kilka stron temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 RM, nawet gdybym zadzwonił od razu bylibyście minimum 15km od Rury. Troszkę krócej bym czekał i to wszystko. Wyszło jak wycieczka czy staliście w korku ? Na zdjęciach nie widzę obiecanego prowiantu, a przez głowę mi nie przeszło, że Wy tak nie na poważnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Na zdjęciach nie widzę obiecanego prowiantu Wynikł taki problem że na mijanych sadach jabłka jeszcze nie dojrzały, natomiast na plantacji truskawek było dużo zbieraczy i nie bardzo mogliśmy się ukradkiem podłączyć. Maliny i czereśnie innym razem. Dla tych którzy nie znają adresu mojej strony domowej (link w profilu), trasa wczorajszej wycieczki: http://www.lasica.hostdmk.net/20120610/trasa.html oraz zdjęcia: http://www.lasica.hostdmk.net/20120610/index.html. Następnym razem linków wklejać już nie będę licząc na samodzielność zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaaCruz Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dzyń dybry, Chętnie podłączę się do osób znających i wybierających się do KPNu w najbliższy weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A możecie mi powiedzieć gdzie jest ta słynna rura najlepiej mi pokażcie na mapie ?. Oznaczcie to gdzieś ?. Bo naprawdę nie wiem w którym miejscu ona jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Łasica już to dawno zrobił ;-) http://www.lasica.hostdmk.net/miejsca.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Chętnie podłączę się do osób znających i wybierających się do KPNu w najbliższy weekend. Kampinos to doby pomysł na sobotę bo prognoza zapowiada upał i ostre słońce, z tym że przejechałbym się na jego drugi koniec - nad rzekę Bzurę. Cała wycieczka miałaby 90-110 km. Godzinę zbiórki pozostawiam do ustalenia tym co mogą jechać, byleby z zakresu 8:00-11:00. Co do miejsca sugeruję Sieraków lub Laski (jeśli chcemy trasę inną niż zwykle lub więcej trochę szosy). W niedzielę też wyjdę na cały dzień ale uprzedzam że 2 razy pod rząd do Kampinosu nie pojadę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ostatnio mieliśmy zawadzić o plażę, nie sądziłam tylko, że tak dosłownie to wyjdzie ;-) Czy to już starczość, że upał mi tak doskwiera? I nie chodzi o ubranie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 to ile osób jedzie w sobote do KPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja, ja, ale tylko 110 km? :< To tak bliżej tej 11 brzmi zachęcająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 I kto jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 I kto jeszcze Lepiej nie oglądajcie się na innych bo znowu nic z tego nei wyjdzie. Ustalmy godzinę zbiórki, miejsce i w drogę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaaCruz Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Będziecie jechać przez Truskaw i wbijamy do lasu na końcu, przy parkingu? Bo jeśli tak to mogę tam czekać o 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ciemno już jest a wciąż brak ustaleń. Ponieważ odniosłem wrażenie ze większosć lubi pospać do późna to proponuję 11:00 na rondzie w Laskach (przy kościele). Jeżeli nikt nie potwierdzi że jedzie to i tak przyjadę, ale czekać będę tylko do 11:05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Frekwencja może być słabsza z racji wyścigu w Lublinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Łasica: Ja się zapowiadałem i ja pojadę, będę przy kościele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 jestem o 11,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Aaaaale mnie styraliście, wyszło mi od domu do domu 154 km, ale i tak dzięki, było całkiem fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 podziękowania dla Łasicy i Safiana za trud i wysiłek podczas naszej wspólnej wycieczki,dzieki chłopaki.Mój wynik to 139 km,pozdrawiam.FOTORELACJA https://plus.google.com/photos/112312047002777451143/albums/5754687967505199825 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Mój wynik to 139 km Żeby nie było że szacuję dystans na 90-110 km a wychodzi znacznie więcej, to dodam że od zbiórki w Laskach do wyjazdu z KPN w Łomiankach (a ten fragment uważam za wycieczkę) wyszło 113 km :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dziś o 15:00 spod Rury jedziemy z Safianem zobaczyć trasę zawodów Mazovia 12h (okolice Jeziorka Dziekanowskiego). Od Rury do Rury wyjdzie 45 km. Tempo rekreacyjne bo wczoraj zaliczyliśmy 150 km po Kampinosie, a ponadto za chwilę jadę na Kabaty skatować się 60-kilometrowym treningiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.