gromix007 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 jak dla mnie może być, a inni? ja też moge wpasc na lajtówke,tylko gdzie spotkanie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Jutro ma być ponoć ciepło i bez opadów(-: Miałby ktoś ochote na jakąś lajtową przejażdżke po Kabatach w okolicach godz. 12 ? W programie mogło by być potrenowanie zdobywania wzniesień(-: Kurczę... Ustawka dwa kroki ode mnie, pogoda fajna... a ja zaraz do pracy wychodzę Mogę mieć tylko nadzieję, że następnym razem zdołam się przyłączyć. Miłego jeżdżenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ja też moge wpasc na lajtówke,tylko gdzie spotkanie i o której? Z opisów wynika, że stacja Kabaty w samo południe, brzmi groźnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 brzmi groźnie ... Tak groźnie, że boję się tam być... chyba pokręcę w bielanie w swoim przedziale wysiłkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Tu się nie wypowiem ale nie sądzę by chłopaki zarzucili jakieś mocne tempo - idea jest na spokojną jazdę, bob111K jest świeżo po infekcji, a ja z kolei jeżdżę jednak słabiej niż w poprzednim sezonie. Noga przepowiada mi nadal zmiany pogody Podjazdy mają być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 TO JEST TA USTAWKA NA kABATACH CZY NIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Uważam, że nic się nie zmieniło i ustawka jest.12. Ktoś twierdzi inaczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ja jestem juz w drodze jak cos ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 dziękuje wszystkim obecnym na wspólnej jezdzie po lesie kabackim,pozdrawiam,było jaK zwykle rewelacyjnie Ps.Lubię trenowac z najlepszymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Szkoda że dopiero teraz przeczytałem temat bo bym chętnie dołączył A tak to dopiero teraz do lasku na 2-3 rundy lecę Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ktoś chętny na lajtowe kręcenie we wtorek - środę (o ile będzie akceptowalna pogoda i sam będę czuł się dobrze )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 gromix, wyjazd rewelka, dzięki wszystkim za towarzystwo, wszystko w sam raz na niedzielny kursik. Mam nadzieję, że kryterium 'lajtu' zostało spełnione. Kiedyś, w wolnej chwili mógłbyś podrzucić linku do 23 sekundowej superprodukcji MTB. safian, byłeś w środę na reaktywowanym treningu kabackim ? Jest to jakaś opcja na najbliższą środę i zasadniczo spełnia Twój warunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 @UP: Chciałem być na trening, spóźniłem się 10 minut, ale wszyscy się zwinęli, zobaczymy jeszcze jak z czasem, może wyjdę w tym tyg. nieco wcześniej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dzięki za dzisiejszą jazde,poczekanie na mnie i uwierzenie że dojadę na umówione miejsce spotkania. Niemożliwy dla mnie jeszcze sezon temu zjazd i 2 podjazdy okazały sie jednak do przejechania (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k4rol Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 bardzo dzięki Panowie, to była niesamowita frajda pośmigać z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Zjazd 1 Kabaty https://www.facebook.com/photo.php?v=398985753477879 Zjazd 2 Kabaty https://www.facebook.com/photo.php?v=398986203477834 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dodaję wątek do śledzonych i jestem obecny na każdym wyjeździe kabackim w każdy weekend! jeżeli chodzi o wtorek/środę to będę jeździł ale albo przed, albo po pracy. Wczoraj koło 20-21 zrobiłem mała rundę http://www.endomondo.com/workouts/60896375 Szkoda że zaczął padać deszcz i akumulatorki padły przez co niewiele widziałem Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nie wiem czy ktoś wrzucał: http://www.bemowo.waw.pl/sport_i_rekreacja/aktualnosci/xiv_kampinoski_rajd_rowerowy_,3972/ ale może być fajna rozgrzewka przed Kampinosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dobrze, że wrzuciłeś bo nie miałbym pojęcia o takiej imprezie ale pozostaje pytanie z czym to się je? Zanosi się po prostu na zorganizowany przejazd przez KPN, a może jest tam jakiś element rywalizacji ? Czy obecność komandora rajdu oznacza, że nie należy go wyprzedzać ? Konr4d, z naszej strony nie ma zwyczaju regularnej jazdy po Kabatach. Zdarza się to kilka razy w sezonie Kolektyw jedzie w środę o 18.00tej spod stacji metra i jest to wyjazd więcej niż pół-zorganizowany. Względnie jeżdżę tam sam, średnio ok. 1/tydz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 O jakim kolektywie mówisz? Będę wdzięczny za jakiś link do tematu lub strony Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 O jakim kolektywie mówisz? Będę wdzięczny za jakiś link do tematu lub strony Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Artur wspomniał o reaktywacji treningów WKK prowadzonych przez Błażeja Maresza http://www.mazoviamt...th=495&start=0 Jest to ciekawa forma spedzenia czasu i mozna troche techniki liznąć(-: Podejrzewam że treningi będą aż do zimy. My w zasadzie jezdzimy raczej do KPN lub MPK no chyba że jest maraton(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dobrze, że wrzuciłeś bo nie miałbym pojęcia o takiej imprezie ale pozostaje pytanie z czym to się je? Zanosi się po prostu na zorganizowany przejazd przez KPN, a może jest tam jakiś element rywalizacji ? Czy obecność komandora rajdu oznacza, że nie należy go wyprzedzać ? Przyznam się szczerze, że na informację o "rajdzie" natrafiłem przypadkiem i nie znam żadnych szczegółów z nim związanych, mimo to planuję się wybrać traktując go jako ciekawszą rozgrzewkę przed wjazdem w kampinos a może nawet coś wygram w losowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Eh ja niestety pracuję w weekend, więc jak coś to życzę miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Karni, masz info o imprezie, to wrzuć ją do naszego kalendarza wydarzeń rowerowych, albo jak nie wiesz jak to zrobić to wyślij mi linka na priv i jutro rano to ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Zanosi się po prostu na zorganizowany przejazd przez KPN Słowo "przejazd" niebardzo pasuje do trasy podanej na stronie organizatora (http://www.bemowo.waw.pl/download/f3/0d/ae3bc59dd40fb19de625324ac9c5ee935ff5.jpg). Bardziej pasowałoby określenie "zorganizowany dojazd do KPN" - rajd zawraca w stronę Warszawy w Sierakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.