Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro ma być ponoć ciepło i bez opadów(-: Miałby ktoś ochote na jakąś lajtową przejażdżke po Kabatach w okolicach godz. 12 ? W programie mogło by być potrenowanie zdobywania wzniesień(-:

Kurczę... Ustawka dwa kroki ode mnie, pogoda fajna... a ja zaraz do pracy wychodzę :( Mogę mieć tylko nadzieję, że następnym razem zdołam się przyłączyć. Miłego jeżdżenia!

Tu się nie wypowiem ale nie sądzę by chłopaki zarzucili jakieś mocne tempo - idea jest na spokojną jazdę, bob111K jest świeżo po infekcji, a ja z kolei jeżdżę jednak słabiej niż w poprzednim sezonie. Noga przepowiada mi nadal zmiany pogody :)

Podjazdy mają być...

gromix, wyjazd rewelka, dzięki wszystkim za towarzystwo, wszystko w sam raz na niedzielny kursik. Mam nadzieję, że kryterium 'lajtu' zostało spełnione. Kiedyś, w wolnej chwili mógłbyś podrzucić linku do 23 sekundowej superprodukcji MTB.

safian, byłeś w środę na reaktywowanym treningu kabackim ? Jest to jakaś opcja na najbliższą środę i zasadniczo spełnia Twój warunek.

Dodaję wątek do śledzonych i jestem obecny na każdym wyjeździe kabackim w każdy weekend! :)

jeżeli chodzi o wtorek/środę to będę jeździł ale albo przed, albo po pracy.

Wczoraj koło 20-21 zrobiłem mała rundę

http://www.endomondo.com/workouts/60896375

Szkoda że zaczął padać deszcz i akumulatorki padły przez co niewiele widziałem :)

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Dobrze, że wrzuciłeś bo nie miałbym pojęcia o takiej imprezie ale pozostaje pytanie z czym to się je? Zanosi się po prostu na zorganizowany przejazd przez KPN, a może jest tam jakiś element rywalizacji ? Czy obecność komandora rajdu oznacza, że nie należy go wyprzedzać ?

Konr4d, z naszej strony nie ma zwyczaju regularnej jazdy po Kabatach. Zdarza się to kilka razy w sezonie :) Kolektyw jedzie w środę o 18.00tej spod stacji metra i jest to wyjazd więcej niż pół-zorganizowany. Względnie jeżdżę tam sam, średnio ok. 1/tydz.

O jakim kolektywie mówisz? Będę wdzięczny za jakiś link do tematu lub strony

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Artur wspomniał o reaktywacji treningów WKK prowadzonych przez Błażeja Maresza

http://www.mazoviamt...th=495&start=0

Jest to ciekawa forma spedzenia czasu i mozna troche techniki liznąć(-:

Podejrzewam że treningi będą aż do zimy.

My w zasadzie jezdzimy raczej do KPN lub MPK no chyba że jest maraton(-:

Dobrze, że wrzuciłeś bo nie miałbym pojęcia o takiej imprezie ale pozostaje pytanie z czym to się je? Zanosi się po prostu na zorganizowany przejazd przez KPN, a może jest tam jakiś element rywalizacji ? Czy obecność komandora rajdu oznacza, że nie należy go wyprzedzać ?

Przyznam się szczerze, że na informację o "rajdzie" natrafiłem przypadkiem i nie znam żadnych szczegółów z nim związanych, mimo to planuję się wybrać traktując go jako ciekawszą rozgrzewkę przed wjazdem w kampinos a może nawet coś wygram w losowaniu :)

Zanosi się po prostu na zorganizowany przejazd przez KPN

Słowo "przejazd" niebardzo pasuje do trasy podanej na stronie organizatora (http://www.bemowo.waw.pl/download/f3/0d/ae3bc59dd40fb19de625324ac9c5ee935ff5.jpg). Bardziej pasowałoby określenie "zorganizowany dojazd do KPN" - rajd zawraca w stronę Warszawy w Sierakowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...