Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

W niedziele jestem uziemiony, dlatego w sobotę z chęcią przejechałbym się gdzieś dalej (ponad 100 km) - może okolice Brochowa, Czerska, Serocka albo Pomiechówka? Ewentualnie gdyby ktoś chciał to może być jeszcze dalej (150-200 km) - mam cały dzień :-)

No ja wstępnie na sobotę się piszę, planowana jest jazda w terenie czy asfalt?

To zależy od chęci uczestników. Najlepiej pół na pół - z jednej strony się nie zmasakrujemy (wiesz zapewne jak męczące jest 35 km z Sierakowa do Górek) a z drugiej odcinki szosowe nas nie znudzą.

<chwali_sie>

Kupiłem dzisiaj SPD :D

Ależ świetnie się teraz jeździ ;)

To teraz czeka Cię seria wywrotek - ja w pierwszym tygodniu od zakupu leżałem 3 razy zanim nauczyłem się najpierw łapać ręką słup czy znak drogowy a potem hamować do zera przed światłami :-)

Komicznie było zwłaszcza gdy wypinałem prawą nogę by się podeprzeć a przewracałem się na lewo :-)))

No, to do Bielana zapraszam wieczorem! ;-)

A ja tam się nie przewracałam, polecam rozkręcić na luz sprężyny, aż wykształcisz odruch wypinania.

*tfu tfu* Jak na razie w drodze do pracy się nie wywaliłem. I ustawiłem na minimum, ale prawy pedał chyba za bardzo na minimum, bo but mi się wypina, jak za bardzo przekręcę stopę ;)

to gdzie jedziecie w sobote,z Krzyskiem i chłopakami standartowo atakujemy KPN(oczywiscie jak będzie lało to nie ma tematu)

Ja wyjdę na pewno, tylko czekałem na wypowiedzi kto i gdzie chciałby jechać. Kampinos może być, ale choć raz pojedźmy inaczej niż Sieraków - Cm.Palmiry - Wiersze - Roztoka - Górki - szczebel - szosa przez Małocice - czarny szlak do Cm.Palmiry - Sieraków. Ta trasa mi już bokiem wychodzi.

Do tego standardowa godzina zbiórki 11:00 to dla mnie stanowczo za późno. Może zróbmy zbiórkę o 10:00 w Laskach (na rondzie przy kościele) i pojedziemy do Brochowa bez zaliczenia ani jednego z wyżej wymienionych miejsc?

witajcie maniacy rowerowi:)

jak przystało na nową personę, witam się z Wami i mam nadzieję niedługo dołączyć na rowerowe wypady:)

chętnie już jutro bym to zrobiła, ale wyjeżdżam z moim ukonych klubem vespowym na zlocik:)

mam pytanie, planujecie może jakiąś dłuższą eskapadę na boże ciało? gdzieś wypuścić się w PL?

z namiotami,, ogniskami i jazdą oczywiście!

mnie się marzy taki eskape:)

pozdrawiam wszystkich maniaków rowerowych!

witajcie maniacy rowerowi:)

jak przystało na nową personę, witam się z Wami i mam nadzieję niedługo dołączyć na rowerowe wypady:)

chętnie już jutro bym to zrobiła, ale wyjeżdżam z moim ukonych klubem vespowym na zlocik:)

mam pytanie, planujecie może jakiąś dłuższą eskapadę na boże ciało? gdzieś wypuścić się w PL?

z namiotami,, ogniskami i jazdą oczywiście!

mnie się marzy taki eskape:)

pozdrawiam wszystkich maniaków rowerowych!

W sierpniu lecimy w Karkonosze,jak masz ochotę to zapraszamy

Może byc Brochów i inna trasa,słucham zdania innych i czekam na dobrą pogodę i zdanie chłopaków z naszej grupy,pozdro

Witam,mam prośbę o porade?Dysponuje funduszem 350 pln i chce kupic siodło mtb.Interesuje mnie dobre,wygodne i lekkie siodło firmy Selle Italia,jaki model polecacie?

Chętnie bym dołączył. Na ile dni? Macie już ustalony termin? Jedziecie pociągiem czy samochodem? Zakładam że każdy nocleg w tym samym pejsnonacie?

jedziemy 10 sierpnia Twoimi trasami,samochodem i jestesmy otwarci na propozycje odnosnie noclegu,czym wiecej osób tym lepiej

jedziemy 10 sierpnia

A kiedy powrót? Może dostanę urlop. Co do noclegu to polecam http://www.zofia.wszklarskiej.pl

Ze stwierdzeniem im więcej osób tym lepiej to bym nie przesadzał. Pamiętaj że tempo i trasy trzeba dostosować do najsłabszych a każdy 1 km w górach to taki wysyłek jak 1,5 km na Mazowszu, zaś "moje trasy" czasem przekraczały 100 km.

Mam przy okazji pytanie do ludzi znających Kampinos jak własną kieszeń. Dopiero poznaje te okolice ale szczególnie chciałbym trafić na słynne pasma wydm (podobno są dwa - zielone i niebieskie, pewnie od nazwy szlaków). Wybieram się samochodem i mam pytanie gdzie najlepiej zaparkować?

Mam przy okazji pytanie do ludzi znających Kampinos jak własną kieszeń. Dopiero poznaje te okolice ale szczególnie chciałbym trafić na słynne pasma wydm (podobno są dwa - zielone i niebieskie, pewnie od nazwy szlaków). Wybieram się samochodem i mam pytanie gdzie najlepiej zaparkować?

Podaj e-mail to prześlę Ci mapkę z zaznaczonymi pasmami wydm i miejscami gdzie można zaparkować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...