lasica1982 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Proszę o łopatologiczne wytyczenia miejsca i godziny spotkania Odnośnie godziny to wolałbym wcześniej niż 11:30 jak ostatnio. Dawno przyzwyczaiłem się już do porannego wstawania - może 10:00? Co do miejsca spotkania to jest mi wszystko jedno :-) 100km może być, tylko ew. z jakimś postojem i nie jechać ze średnią 40kmh Postoje uważam za oczywistość gdyż mam tylko jeden bidon (500 ml) i w upalne dni woda szybko mi się kończy. Średnia 40 km/h jest poza moim zasięgiem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito87 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To może i ja się dołączę jak zdąże sie wykurować bo coś przeziebiony jestem. Ustalcie tylko miescje i godzine spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Toruń odpada ? Myślałem, że może skrzyżujesz w końcu szprychy z rywalkami , że czas zacząć konkretną rozwałkę z konkurencją Przed chwilą jakaś laska wystąpiła z propozycją transportu. W przeciwnym razie miłej wycieczki, która na pewno może mieć swój urok, tylko czasem warto po prostu zmienić klimat i otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No, widzę, że niezłe poruszenie w tym temacie O 10 może być. A gdzie? Najlepiej, żeby każdy miał najbliżej do tego miejsca. Ja np. mieszkam przy samym Parku Szczęśliwickim. Postoje uważam za oczywistość gdyż mam tylko jeden bidon (500 ml) i w upalne dni woda szybko mi się kończy. Średnia 40 km/h jest poza moim zasięgiem :-) A ja mam 2 bidony ) To z jaką średnią chcesz jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Toruń odpada ? Myślałem, że może skrzyżujesz w końcu szprychy z rywalkami , że czas zacząć konkretną rozwałkę z konkurencją A mówiłam, nie kopie się leżącego... Zmiana klimatu powiadasz, być może aczkolwiek kto wie ;-) To z jaką średnią chcesz jechać? P.S. póki co, znam tylko dwie osoby z tego wątku, które taką średnią utrzymać potrafią ;-) jeśli mowa o średniej 23/24 kmph to będzie super i nie ma co się czepiać... Odnośnie spotkania, standardowo mogę gdzieś być około 10:30 - 11:00 w okolicach bielan, śródmieścia czy centrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 P.S. póki co, znam tylko dwie osoby z tego wątku, które taką średnią utrzymać potrafią ;-) jeśli mowa o średniej 23/24 kmph to będzie super i nie ma co się czepiać... No to taka średnia mi też odpowiada. Co do spotkania to niech się wszyscy wypowiedzą i po prostu znajdziemy takie miejsce, żeby każdy miał najbliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To z jaką średnią chcesz jechać? Średnia zależy od nawierzchni, postojów i wielu innych czynników dlatego nie nastawiałbym się na jej konkretną wartość. W trybie wycieczkowym jestem dość tolerancyjny co do tempa i np. jadąc po płaskim asfalcie bez wiatru nie marudzę przy predkościach z zakresu 25-35 km/h :-) Bywały wycieczki ze średnią poniżej 20 km/h (mój dolny rekord to 13,5 km/h na dystansie 80 km), bywało też że średnia przekraczała 30 km/h. Zazwyczaj wychodzi 23-25 km/h. Górny rekord lepiej przemilczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Średnia zależy od nawierzchni, postojów i wielu innych czynników dlatego nie nastawiałbym się na jej konkretną wartość. W trybie wycieczkowym jestem dość tolerancyjny co do tempa i np. jadąc po płaskim asfalcie bez wiatru nie marudzę przy predkościach z zakresu 25-35 km/h :-) Bywały wycieczki ze średnią poniżej 20 km/h (mój dolny rekord to 13,5 km/h na dystansie 80 km), bywało też że średnia przekraczała 30 km/h. Zazwyczaj wychodzi 23-25 km/h. Górny rekord lepiej przemilczę. Nie no, napisz ;P No dobrze, to ustalmy jeszcze miejsce spotkania i może jakąś listę zróbmy, skoro tyle osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Co do spotkania to niech się wszyscy wypowiedzą i po prostu znajdziemy takie miejsce, żeby każdy miał najbliżej A wciąż planujemy jechać do MPK? Jak dla mnie kierunek wycieczki jest obojętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A wciąż planujemy jechać do MPK? Jak dla mnie kierunek wycieczki jest obojętny. No taki był zamysł od początku i raczej się nie zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito87 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja dopiero jutro wieczorem napiszę czy będę na 100% więc sie dostosuje do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To co, 10.30 pod Uniwersamem (tam przy rondzie Wiatraczna)? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To co, 10.30 pod Uniwersamem (tam przy rondzie Wiatraczna)? :> Nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To co, 10.30 pod Uniwersamem (tam przy rondzie Wiatraczna)? :> Parę km tam mam, ale ok, mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Czy ktoś rejestrował się, lub wybiera się jutro na "rajd na autyzm"? Safian byłeś w zeszłym roku, teraz też będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 W sumie chyba nawet się zarejestrowałem, mogę pojechać, był plan, żeby na XC Mazovii jechać, ale faktycznie chyba to bez sensu, zrobię sobie przed Autyzmem trening a sam rajd potraktuję jako rozjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito87 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ja niestety jutro odpadam, choroba mnie rozłożyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lekkosenny Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Będę, tylko z uniwersamem mi słabo pasuje... Od siebie ze wsi będę i tak jechał samochodem to wolałbym Was złapać gdzieś po drodze. Dokąd w ogóle chcecie jechać? Gdzie i koło której możemy się ustawić (jak mus to będę i pod uniwersamem)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Jak mnie kto teleportuje, to mogę być na grochowie o tej porze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 To może na kocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Może być, choć łatwiej będzie pozostawić dla mnie jeszcze kwadrans ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 To może na kocie... A gdzie to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Jak zakręcisz, to będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Uniwersam to jest to targowisko? Ja człowiek z Bemowa i na Wiatracznej bywam raz do roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Uniwersam to jest to targowisko? Ja człowiek z Bemowa i na Wiatracznej bywam raz do roku Takie centrum hanlowe z czasów PRL: http://maps.google.pl/maps?q=warszawa&hl=pl&ll=52.244409,21.084824&spn=0.000053,0.038409&sll=52.025459,19.204102&sspn=10.717703,19.665527&t=m&hnear=Warszawa,+Mazowieckie&layer=c&cbll=52.24446,21.085137&panoid=1rSkxdCzSof9lW0nl_Ms1Q&cbp=12,131.65,,0,5.87&z=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.