Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o łopatologiczne wytyczenia miejsca i godziny spotkania

Odnośnie godziny to wolałbym wcześniej niż 11:30 jak ostatnio. Dawno przyzwyczaiłem się już do porannego wstawania - może 10:00? Co do miejsca spotkania to jest mi wszystko jedno :-)

100km może być, tylko ew. z jakimś postojem i nie jechać ze średnią 40kmh ;)

Postoje uważam za oczywistość gdyż mam tylko jeden bidon (500 ml) i w upalne dni woda szybko mi się kończy. Średnia 40 km/h jest poza moim zasięgiem :-)

Toruń odpada ? Myślałem, że może skrzyżujesz w końcu szprychy z rywalkami , że czas zacząć konkretną rozwałkę z konkurencją :)

Przed chwilą jakaś laska wystąpiła z propozycją transportu.

W przeciwnym razie miłej wycieczki, która na pewno może mieć swój urok, tylko czasem warto po prostu zmienić klimat i otoczenie.

No, widzę, że niezłe poruszenie w tym temacie ;) O 10 może być. A gdzie? Najlepiej, żeby każdy miał najbliżej do tego miejsca. Ja np. mieszkam przy samym Parku Szczęśliwickim.

Postoje uważam za oczywistość gdyż mam tylko jeden bidon (500 ml) i w upalne dni woda szybko mi się kończy. Średnia 40 km/h jest poza moim zasięgiem :-)

A ja mam 2 bidony ;)) To z jaką średnią chcesz jechać?

Toruń odpada ? Myślałem, że może skrzyżujesz w końcu szprychy z rywalkami , że czas zacząć konkretną rozwałkę z konkurencją :)

A mówiłam, nie kopie się leżącego...

Zmiana klimatu powiadasz, być może aczkolwiek kto wie ;-)

To z jaką średnią chcesz jechać?

P.S. póki co, znam tylko dwie osoby z tego wątku, które taką średnią utrzymać potrafią ;-)

jeśli mowa o średniej 23/24 kmph to będzie super i nie ma co się czepiać...

Odnośnie spotkania, standardowo mogę gdzieś być około 10:30 - 11:00 w okolicach bielan, śródmieścia czy centrum.

P.S. póki co, znam tylko dwie osoby z tego wątku, które taką średnią utrzymać potrafią ;-)

jeśli mowa o średniej 23/24 kmph to będzie super i nie ma co się czepiać...

No to taka średnia mi też odpowiada.

Co do spotkania to niech się wszyscy wypowiedzą i po prostu znajdziemy takie miejsce, żeby każdy miał najbliżej :)

To z jaką średnią chcesz jechać?

Średnia zależy od nawierzchni, postojów i wielu innych czynników dlatego nie nastawiałbym się na jej konkretną wartość. W trybie wycieczkowym jestem dość tolerancyjny co do tempa i np. jadąc po płaskim asfalcie bez wiatru nie marudzę przy predkościach z zakresu 25-35 km/h :-)

Bywały wycieczki ze średnią poniżej 20 km/h (mój dolny rekord to 13,5 km/h na dystansie 80 km), bywało też że średnia przekraczała 30 km/h. Zazwyczaj wychodzi 23-25 km/h. Górny rekord lepiej przemilczę.

Średnia zależy od nawierzchni, postojów i wielu innych czynników dlatego nie nastawiałbym się na jej konkretną wartość. W trybie wycieczkowym jestem dość tolerancyjny co do tempa i np. jadąc po płaskim asfalcie bez wiatru nie marudzę przy predkościach z zakresu 25-35 km/h :-)

Bywały wycieczki ze średnią poniżej 20 km/h (mój dolny rekord to 13,5 km/h na dystansie 80 km), bywało też że średnia przekraczała 30 km/h. Zazwyczaj wychodzi 23-25 km/h. Górny rekord lepiej przemilczę.

Nie no, napisz ;P

No dobrze, to ustalmy jeszcze miejsce spotkania i może jakąś listę zróbmy, skoro tyle osób? ;)

Będę, tylko z uniwersamem mi słabo pasuje... Od siebie ze wsi będę i tak jechał samochodem to wolałbym Was złapać gdzieś po drodze. Dokąd w ogóle chcecie jechać? Gdzie i koło której możemy się ustawić (jak mus to będę i pod uniwersamem)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...