lasica1982 Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 W niedzielę 20 maja umówiłem się z kolegą na wycieczkę do Nasielska. Trasa liczy 130 km, przebiega głównie asfaltami i szutrami (jakieś 15 km to odcinki zupełnie mi nieznane), a wyglądać będzie mniej więcej tak: http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/20120520/trasa.html (Google Maps) http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/20120520/trasa.jpg (skan mapy turystycznej) Preferowane tempo jazdy to 30 km/h po asfalcie, w terenie rzecz jasna wolniej. Zbiórka o 9:00 pod Rurą (http://www.lasica.hostdmk.net/miejsca/pod_rura.html). Planuję 2-3 kilkunasto-minutowe postoje w sklepach i powrót na 15:00. Zaznaczam że nie będzie to trening tylko wycieczka, dlatego gdy ktoś zacznie rozkręcać tempo to zgubi się na własną odpowiedzialność :-) Wszystkich chętnych zapraszam.
lukas85 Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 135 km - fajnie, mam nadzieję, że mój tyłek to wytrzyma, bo mam spore odparzenia od niewygodnego siodła
Mod Team safian Napisano 18 Maja 2012 Autor Mod Team Napisano 18 Maja 2012 O, http://www.gravitan.pl/targowek/klub/aktualnosci/328,trening Blisko mnie, jak będzie dobra pogoda to może się wybiorę, ktoś byłby chętny?
ElDiablo Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 O jaaaaa.... człowiek obok mieszka i nie wie... Chyba się pojawię!
Mod Team safian Napisano 18 Maja 2012 Autor Mod Team Napisano 18 Maja 2012 Ciekawi mnie tylko, gdzie znajdą jakieś techniczne miejsca w Lasku Bródnowskim, ja miałem z tym problem, dlatego tam nie jeżdżę, ale cóż, zobaczymy ;D
ElDiablo Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 Może cosik przygotują? Nie wiem oblukamy, będziemy wiedzieli!
sqr Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 W sumie dla mnie lepiej byłoby gdyby to był gravitan w Jankach, ale cóż. Ja się pojawię bo na takie coś czekałem .
lukas85 Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Ja jednak nie jadę jutro, muszę iść do pracy na zastępstwo
Sol Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Ya yadę - a konkretnie uderzamy z Ukiem - ale jak daleko to zależy. Siadam pierwszy raz od wywrotki, więc głównie płaskie i browar w międzyczasie na rozedrgane nerwy. Innymi słowy start pewnie 16-17, target 2-3 h kręcenia dla kręcenia.
bobiik Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 A jadzie kto jutro dalej? Jadzie. Może bielański albo i dalej(-:
RudaMarylka Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 No to ustawiamy się.O której i gdzie? Dalej poproszę... Tomek z RK chyba się przykręci ;-)
RudaMarylka Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 11 metro młociny. 12 za późno, dodatkowo będę zdychać przy tej temperaturze...
bobiik Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 12 nas nie ominie(-: Ale z tego co wydedukowealem to kpn? Niestety to za daleko dla mnie. Jeszcze nie wykurowalem dobrze przeziebienia.
iksC Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 bobiik, dbaj o kondycję przed Toruniem trening-posiłek-drzemka-masaż-odpoczynek-kompensacja-sen-trening-posiłek-drzemka-lekki basen-odpoczynek-masaż-sen
iksC Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Zdaję sobie sprawę z "niewyjściowej" godziny oraz dnia ale czy ktoś aplikował do dzisiejszego treningu w KPN o 9.00? Zmieniła nam się godzina i byłbym winny takiej osobie przeprosiny mimo, że nikt formalnie się nie zgłosił. Kurcze, jakoś ciężko było osiągnąć odpowiednio dużą moc i mimo dobrego tempa nie było ono wyścigowe. Dzięki Pomirot za towarzystwo w upadlaniu się na serpentynach,tych twardych i tych piaszczystych o inspirującym jak na mazowieckie warunki przewyższeniu Popas w tych warunkach był kwintesencją lenistwa ale stamtąd przydałoby się już jechać taksówką Ktoś ma doświadczenia po kontuzji nogi i/lub naderwaniu czworogłowego ? Jednak jazda z zamiarem odciążania tak dużego mięśnia jest cholernie męcząca ogólnoustrojowo.
sp33dy Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Jeśli pogoda dopisze (mam nadzieję, że tak), to w niedzielę planujemy z Safianem i Publiusem jechać do MPK. Jeśli ktoś jest chętny, to pisać.
Lekkosenny Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Jeśli pogoda dopisze (mam nadzieję, że tak), to w niedzielę planujemy z Safianem i Publiusem jechać do MPK. Jeśli ktoś jest chętny, to pisać. Czemu nie, tylko dajcie wcześniej znać co mam robić w sobotę, czy oszczędzać się na niedzielę czy odpuszczacie i będę mógł sobie pozwolić na małe (albo i nie małe) co nieco.
lasica1982 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Jeśli pogoda dopisze (mam nadzieję, że tak), to w niedzielę planujemy z Safianem i Publiusem jechać do MPK. Jeśli ktoś jest chętny, to pisać. Ja bym się przejechał, tylko wiecie... bez 100 km na liczniku do domu nie wracam. Dajcie znać jaki dystans i tempo planujecie, bo jeśli ma to być spokojna wycieczka na 50 km to przed spotkaniem postaram się nieco pokręcić :-) Sugeruję jednak jakąś dłuższą trasę - np. do Puszczy Osieckiej lub wzdłuż Świdra do miejscowości Dłużew.
sp33dy Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Ja bym się przejechał, tylko wiecie... bez 100 km na liczniku do domu nie wracam. Dajcie znać jaki dystans i tempo planujecie, bo jeśli ma to być spokojna wycieczka na 50 km to przed spotkaniem postaram się nieco pokręcić :-) Sugeruję jednak jakąś dłuższą trasę - np. do Puszczy Osieckiej lub wzdłuż Świdra do miejscowości Dłużew. 100km może być, tylko ew. z jakimś postojem i nie jechać ze średnią 40kmh
RudaMarylka Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 To i ja się podłączę. Toruń odpada... Proszę o łopatologiczne wytyczenia miejsca i godziny spotkania - powiadam o niedzieli, bo mogę coś przegapić ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.