Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W niedzielę 20 maja umówiłem się z kolegą na wycieczkę do Nasielska. Trasa liczy 130 km, przebiega głównie asfaltami i szutrami (jakieś 15 km to odcinki zupełnie mi nieznane), a wyglądać będzie mniej więcej tak:

http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/20120520/trasa.html (Google Maps)

http://www.lasica.hostdmk.net/downloads/20120520/trasa.jpg (skan mapy turystycznej)

Preferowane tempo jazdy to 30 km/h po asfalcie, w terenie rzecz jasna wolniej. Zbiórka o 9:00 pod Rurą (http://www.lasica.hostdmk.net/miejsca/pod_rura.html). Planuję 2-3 kilkunasto-minutowe postoje w sklepach i powrót na 15:00.

Zaznaczam że nie będzie to trening tylko wycieczka, dlatego gdy ktoś zacznie rozkręcać tempo to zgubi się na własną odpowiedzialność :-)

Wszystkich chętnych zapraszam.

Napisano

W sumie dla mnie lepiej byłoby gdyby to był gravitan w Jankach, ale cóż. Ja się pojawię bo na takie coś czekałem :).

Napisano

Ya yadę - a konkretnie uderzamy z Ukiem - ale jak daleko to zależy.

Siadam pierwszy raz od wywrotki, więc głównie płaskie i browar w międzyczasie na rozedrgane nerwy.

Innymi słowy start pewnie 16-17, target 2-3 h kręcenia dla kręcenia.

Napisano

12 nas nie ominie(-:

Ale z tego co wydedukowealem to kpn?

Niestety to za daleko dla mnie. Jeszcze nie wykurowalem dobrze przeziebienia.

Napisano

bobiik, dbaj o kondycję przed Toruniem :)

trening-posiłek-drzemka-masaż-odpoczynek-kompensacja-sen-trening-posiłek-drzemka-lekki basen-odpoczynek-masaż-sen :D

Napisano

Zdaję sobie sprawę z "niewyjściowej" godziny oraz dnia ale czy ktoś aplikował do dzisiejszego treningu w KPN o 9.00? Zmieniła nam się godzina i byłbym winny takiej osobie przeprosiny  mimo, że nikt formalnie się nie zgłosił.

Kurcze, jakoś ciężko było osiągnąć odpowiednio dużą moc i mimo dobrego tempa nie było ono wyścigowe. Dzięki Pomirot za towarzystwo w upadlaniu się na serpentynach,tych twardych i tych piaszczystych o inspirującym jak na mazowieckie warunki przewyższeniu :) Popas w tych warunkach był kwintesencją lenistwa ale stamtąd przydałoby się już jechać taksówką :D

Ktoś ma doświadczenia po kontuzji nogi i/lub naderwaniu czworogłowego ? Jednak jazda z zamiarem odciążania tak dużego mięśnia jest cholernie męcząca ogólnoustrojowo.

Napisano

Jeśli pogoda dopisze (mam nadzieję, że tak), to w niedzielę planujemy z Safianem i Publiusem jechać do MPK. Jeśli ktoś jest chętny, to pisać.

Napisano

Jeśli pogoda dopisze (mam nadzieję, że tak), to w niedzielę planujemy z Safianem i Publiusem jechać do MPK. Jeśli ktoś jest chętny, to pisać.

Czemu nie, tylko dajcie wcześniej znać co mam robić w sobotę, czy oszczędzać się na niedzielę czy odpuszczacie i będę mógł sobie pozwolić na małe (albo i nie małe) co nieco.

Napisano

Ja bym się przejechał, tylko wiecie... bez 100 km na liczniku do domu nie wracam. Dajcie znać jaki dystans i tempo planujecie, bo jeśli ma to być spokojna wycieczka na 50 km to przed spotkaniem postaram się nieco pokręcić :-)

Sugeruję jednak jakąś dłuższą trasę - np. do Puszczy Osieckiej lub wzdłuż Świdra do miejscowości Dłużew.

Napisano

Ja bym się przejechał, tylko wiecie... bez 100 km na liczniku do domu nie wracam. Dajcie znać jaki dystans i tempo planujecie, bo jeśli ma to być spokojna wycieczka na 50 km to przed spotkaniem postaram się nieco pokręcić :-)

Sugeruję jednak jakąś dłuższą trasę - np. do Puszczy Osieckiej lub wzdłuż Świdra do miejscowości Dłużew.

100km może być, tylko ew. z jakimś postojem i nie jechać ze średnią 40kmh ;)

Napisano

To i ja się podłączę. Toruń odpada...

Proszę o łopatologiczne wytyczenia miejsca i godziny spotkania - powiadam o niedzieli,

bo mogę coś przegapić ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...