Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

A to może np w pod koniec maja 28 ?.

O nie jestem w temacie co się stało miałeś wypadek?. Z twoją nogą jest już w porządku właśnie zacząłem czytać . Ja też nie wiem czy będę w tym czasie jeździł,ale zakładam,że będę :D.Muszę się przyznać też miałem groźny upadek,ale to nie był upadek tylko mi się noga zsunęła z pedała i jakoś sobie ją zraniłem podczas majówki w górach :;/

Ej przydał by się jakiś jakiś dłuższy wyjazd z większą grupką może ktoś chętny :D?. Np dookoła Kampinosu tylko,że ja bardziej mogę w tygodniu ewentualnie jakoś dopiero w czerwcu :/

Jeżeli chodzi o wycieczkę ponad 100 km to ja bardzo chętnie (niestety tylko w weekendy i święta - taka praca).

Co do okrążenia Kampinosu to mówisz o szosie czy terenie? Może szlakiem rowerowym (135 km) - nigdy w całości nie przejechałem a od dawna mam ochotę.

Niezupełnie. Wypadek był ale w styczniu. Teraz tylko naderwałem lekko mięsień w tej samej nodze, poszkodowanej w wypadku. Po prostu w najbliższym czasie będę jeździł słabiej gdyż mięsień jest osłabiony przez małą kontuzję z wyścigu i tą "dużą" ze stycznia przez co ryzyko poważnego zerwania wzrosło znacznie.

28 Maj to poniedziałek, następny dzień po wyścigu w Toruniu gdzie udaje się większość (aktywnych wycieczkowo) osób z wątku. Na pewno jednak czytają nas też inni także próbuj się z nimi ustawiać albo atakuj inny dzień.

Po prostu maratony dają nam okazję zwiedzania terenów, o których niektórzy (np ja) nie mięli pojęcia. Np takie Legionowo w wydaniu Polandbike mi się podobało, były górki, piach, single tracki... Ma ktoś ochotę się tam wybrać ponownie??

Jeżeli chodzi o wycieczkę ponad 100 km to ja bardzo chętnie (niestety tylko w weekendy i święta - taka praca).

Co do okrążenia Kampinosu to mówisz o szosie czy terenie? Może szlakiem rowerowym (135 km) - nigdy w całości nie przejechałem a od dawna mam ochotę.

Hmm miałem na myśli raczej teren i tak bardziej rekreacyjnie nie pocąc się,ale wiadomo co z tego wypadnie.Ja tak samo od dłuższego czasu myślałem nad okrążeniem Kampinosu,ale mam strasznie daleko wiec jakoś ciągle ten wyjazd odkładam:/.No cóż święta też mogę,ale na boże ciało nie wiem czy gdzieś nie wyjadę to znaczy nie wiem czy nie dostanę jakieś propozycji :)

@Artur oho zapomniałem 28 zapomniałem,że to poniedziałek hmm 26 dzień albo 27 mam już zajęty bo też gdzieś jadę i jestem już ustawiony;/.

O to tego 16 jak najbardziej możemy coś zorganizować.Kierunek Świder :D?

A nie wszyscy ja sobie jakoś odpuściłem maratony chociaż ostatni przejazd w Józefowie spodobała mi się trasa i chciałbym tam wrócić,ale przerzuciłem się na co innego :)

Ja w kwestii formalnej - wiadomo już coś na temat 16-tego czerwca ?

Z mojej strony to był oczywiście żart. Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby się w ten dzień gdzieś przejechać,choć to odległa przyszłość i nie wiadomo co się jeszcze wydarzy.

• Mod Team
A do Torunia nie łaska ? Safian, masz zamiar przerwać "ciąg" ? huhehehe

Przypominam, że jestem biednym studentem, myślałem, że będzie lepiej z kasą, ale chyba jednak wolę kiblować w MPK, wyjdzie nieco taniej, niestety ;P

Z resztą jeszcze bym pojechał i stracił sektor :D

Lepiej biednym studentem niż , powiedzmy, emerytem. Biednym oczywiście ;) Czas to nie tylko kapitał ale i bogactwo, wolałbym być "studentem".

... i może zdrowiej nawet wyjdzie :)

nie jeździć na wszystko co się rusza. Widzę, że masz priorytety w PB, zrozumiałe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...