Peter1990 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A to może np w pod koniec maja 28 ?. O nie jestem w temacie co się stało miałeś wypadek?. Z twoją nogą jest już w porządku właśnie zacząłem czytać . Ja też nie wiem czy będę w tym czasie jeździł,ale zakładam,że będę .Muszę się przyznać też miałem groźny upadek,ale to nie był upadek tylko mi się noga zsunęła z pedała i jakoś sobie ją zraniłem podczas majówki w górach :;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ej przydał by się jakiś jakiś dłuższy wyjazd z większą grupką może ktoś chętny ?. Np dookoła Kampinosu tylko,że ja bardziej mogę w tygodniu ewentualnie jakoś dopiero w czerwcu :/ Jeżeli chodzi o wycieczkę ponad 100 km to ja bardzo chętnie (niestety tylko w weekendy i święta - taka praca). Co do okrążenia Kampinosu to mówisz o szosie czy terenie? Może szlakiem rowerowym (135 km) - nigdy w całości nie przejechałem a od dawna mam ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Niezupełnie. Wypadek był ale w styczniu. Teraz tylko naderwałem lekko mięsień w tej samej nodze, poszkodowanej w wypadku. Po prostu w najbliższym czasie będę jeździł słabiej gdyż mięsień jest osłabiony przez małą kontuzję z wyścigu i tą "dużą" ze stycznia przez co ryzyko poważnego zerwania wzrosło znacznie. 28 Maj to poniedziałek, następny dzień po wyścigu w Toruniu gdzie udaje się większość (aktywnych wycieczkowo) osób z wątku. Na pewno jednak czytają nas też inni także próbuj się z nimi ustawiać albo atakuj inny dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Może 16 czerwca coś zorganizujemy? Kiełbaski,ognisko,zachód słońca(-: ,a zachód sie sam zorganizuje jak sie nie załamie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Cóż to? Wszyscy się już przerzuciliście na maratony, wyścigi i inne szaleństwa na czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Po prostu maratony dają nam okazję zwiedzania terenów, o których niektórzy (np ja) nie mięli pojęcia. Np takie Legionowo w wydaniu Polandbike mi się podobało, były górki, piach, single tracki... Ma ktoś ochotę się tam wybrać ponownie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jeżeli chodzi o wycieczkę ponad 100 km to ja bardzo chętnie (niestety tylko w weekendy i święta - taka praca). Co do okrążenia Kampinosu to mówisz o szosie czy terenie? Może szlakiem rowerowym (135 km) - nigdy w całości nie przejechałem a od dawna mam ochotę. Hmm miałem na myśli raczej teren i tak bardziej rekreacyjnie nie pocąc się,ale wiadomo co z tego wypadnie.Ja tak samo od dłuższego czasu myślałem nad okrążeniem Kampinosu,ale mam strasznie daleko wiec jakoś ciągle ten wyjazd odkładam:/.No cóż święta też mogę,ale na boże ciało nie wiem czy gdzieś nie wyjadę to znaczy nie wiem czy nie dostanę jakieś propozycji @Artur oho zapomniałem 28 zapomniałem,że to poniedziałek hmm 26 dzień albo 27 mam już zajęty bo też gdzieś jadę i jestem już ustawiony;/. O to tego 16 jak najbardziej możemy coś zorganizować.Kierunek Świder ? A nie wszyscy ja sobie jakoś odpuściłem maratony chociaż ostatni przejazd w Józefowie spodobała mi się trasa i chciałbym tam wrócić,ale przerzuciłem się na co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 O to tego 16 jak najbardziej możemy coś zorganizować nad Świder pojechać Dziara, ogólnie niezdecydowanie Twoje przerasta nawet moje skłonności! ;-) P.S. Witamy Panie Bartłomieju po przerwie zimowej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja jestem bardzo chętny tylko żeby pogoda była w miarę dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Co, gdzie, o której? Ale jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Razem z Safianem i Publiusem planujemy wstępnie wycieczkę do MPK w przyszłą niedzielę, czyli 27.05. Jeśli pasuje komuś ten termin, to proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Z naciskiem na wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 O tak, to prawda I trzeba będzie też ustalić, w jakie rejony tego MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A do Torunia nie łaska ? Safian, masz zamiar przerwać "ciąg" ? huhehehe Ja w kwestii formalnej - wiadomo już coś na temat 16-tego czerwca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ja w kwestii formalnej - wiadomo już coś na temat 16-tego czerwca ? Z mojej strony to był oczywiście żart. Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby się w ten dzień gdzieś przejechać,choć to odległa przyszłość i nie wiadomo co się jeszcze wydarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Emotikon w złym miejscu postawiłem...16-ty aktualny, ja załatwiam zachód słońca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A do Torunia nie łaska ? Safian, masz zamiar przerwać "ciąg" ? huhehehe Przypominam, że jestem biednym studentem, myślałem, że będzie lepiej z kasą, ale chyba jednak wolę kiblować w MPK, wyjdzie nieco taniej, niestety ;P Z resztą jeszcze bym pojechał i stracił sektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lepiej biednym studentem niż , powiedzmy, emerytem. Biednym oczywiście Czas to nie tylko kapitał ale i bogactwo, wolałbym być "studentem". ... i może zdrowiej nawet wyjdzie nie jeździć na wszystko co się rusza. Widzę, że masz priorytety w PB, zrozumiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Żarty żartami,ale chcę się w końcu wybrać z wami z większą grupką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No to zapraszam do MPK Termin i trasa będą oczywiście jeszcze do ustalenia w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mi pasuje więc chętnie się zabiorę. Chyba, że nie wstanę po juwenaliach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 A ten weekend nie chcecie się gdzieś wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Mnie w ten weekend akurat nie ma w Wawie. Safian z tego, co wiem, jedzie na PBM w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No właśnie ja też nie moge w ten weekend bo mam 3 egzaminy z czego pierwszy egzamin z sesjii ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CcinekK Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No to zapraszam do MPK Termin i trasa będą oczywiście jeszcze do ustalenia w przyszłym tygodniu. Może i ja się podepnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.