iksC Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Dzięki za miłą wycieczkę, mogę uczciwie napisać, że było zdecydowanie więcej niż "spoko". Dystans, tempo, trasa(ciekawa jak najbardziej) idealne jak na wyjazd tego typu, tego właśnie oczekiwałbym po niedzielnej wycieczce z objeżdżonymi ludźmi. Były mocniejsze akcenty ale i na podziwianie przyrody (lol ) czasu nie zabrakło, a jest na czym oko zawiesić o tej porze roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Zgadzam się z Arturem, dzięki Gromix za zorganizowanie, było super, chociaż moja noga nie podawała Marylka, Łukasz, jak tam, wróciliście cali i żywi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 dzięki chłopaki,pozdrawiam wszystkich serdecznie https://plus.google.com/photos/112312047002777451143/albums/5736858555839245537 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Dzisiejsza trasa,co prawda nie cała)-: dopiero od Sierakowa. Ale co tam(-: http://www.sportypal.com/Workouts/Embed/2162031 Oby więcej takich wycieczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Marylka, Łukasz, jak tam, wróciliście cali i żywi? Joł, joł - na 16:00 byłam w domku :-) Sorry chłopy, dzisiaj całkowicie po linii oporu - bez oporu, trudno mi się dostroić... Z achów i ochów także podziękuję - choć niewiele razem jechaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Eh czy za tydzień też będziecie jechać? to się z chęcią przejadę ?Wypadałobby się już pojawić. Dziś nie mogłem bo weekend miałem dwa zalieczenia,a następny mam wolny .Mam nadzieje,że na żaden maraton nie jedziecie;d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Jak będziesz wracał za tydzien z wycieczki to daj znać o której i gdzie? Chętnie obejrze Twoj powrót(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklata Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dziękuje wszystkim za wspólną jazdę i wiele wrażeń Zdjęcia zamieszczę najpóźniej w środę i wrzucę link pozdRower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Kręci ktoś jutro gdzieś? Może MPK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 W sumie ja mogę pokręcić, tylko o której? Ja standardowo jestem za opcją wyspania się ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Oczywiście że nie bedziemy zrywać sie rano(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja bym wyruszył ale nie chce Was Panowie spowalniać. Najchętniej do 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 To jest nas trzech(-: Łukasz ,będziesz prowadził jako znawca terenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja to dopiero po 11 (z wiadomych względów), jak chcecie jechać wcześniej to jedźcie, ja i tak w planach miałem Agrykolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Po 11 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Może wiater będzie - to będzie szybciej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja bym się pisał, ale muszę porozumieć się z moją drugą połówką, czy mnie puści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 @Łukasz: niech nie puszcza, tylko jedzie z nami ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 ehh jeszcze z rok potrenuje to może się dołącze, póki co cienki bolesław przy takich harpaganach jak Wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie za cierpliwość i wyrozumiałość i pokazanie mi co znaczy jazda na rowerze:p Do następnego razu i mam nadzieję że już z moją formą będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 To kto jeszcze chetny i znający teren? Wstępnie możemy się umówić przy Supersamie na Wiatracznej. Godz 11-11,30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Piotrek mogę pokazać tereny wodą i browarem płynące... to jak, 11 pod rurą? Wysłane z mojego za pomocą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Piotrek mogę pokazać tereny wodą i browarem płynące... to jak, 11 pod rurą? Wysłane z mojego za pomocą . W tą strone to nie po drodze(-: Przynajmniej z mojego kierunku(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Z mojego też nie za bardzo, jak już to przy Dw. Wileńskim, ale to blisko, więc chyba lepiej na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Mimo wszystko nie znajdziecie w pobliżu nigdzie tyle wody co w Wiśle i tyle browaru co pod rurą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.