Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako niedzielny rowerzysta piszę sie na trase(-:

zapraszam też wszystkich swoich znajomych wiec może być rewelacyjnie z dopiskiem 120-150 km w planach haha

Ja również... jak wyleczę kolano po wczorajszej wieczornej piłce. :whistling:

widze ze na fb jestesmy znajomymi wiec w piątek ostatecznie zamieszcze wpis odnosnie niedzielnej jazdy,pozdrawiam
Napisano

Hej, każdy może się dołączyć na niedzielną wycieczkę? Z jaką mniej więcej intensywnością te 150 km ma być? Chętnie bym wpadł w każdym bądź razie pojeździć z kimś kto jeździ szybciej ode mnie bo znajomi nie są w stanie...

Napisano

Hej, każdy może się dołączyć na niedzielną wycieczkę? Z jaką mniej więcej intensywnością te 150 km ma być? Chętnie bym wpadł w każdym bądź razie pojeździć z kimś kto jeździ szybciej ode mnie bo znajomi nie są w stanie...

zamieszcze wiadomosc w piątek,mysle o godz.11w Sierakowie pod sklepem
Napisano

Joł :-)

Około 11:00 to taka godzina wiesz... Myślę, że mogę dojechać na 11:15 do Sierakowa.

Z doświadczenia wiem, że 11:00 - 11:30 to godzina ustawki na młocinach.

Może niech już każdy za siebie dopowie.

Joł joł!

Napisano

Joł :-)

Około 11:00 to taka godzina wiesz... Myślę, że mogę dojechać na 11:15 do Sierakowa.

Z doświadczenia wiem, że 11:00 - 11:30 to godzina ustawki na młocinach.

Może niech już każdy za siebie dopowie.

Joł joł!

ok,czekam na info jaka godzina bardziej odpowiada.Przy pięknej i słonecznej pogodzie szkoda dnia i ta wspomniana 11.30 to max,postarajmy spotkac sie o 11 w Sierakowie,pozdrawiam. Ps.mam jeszcze innych znajomych którzy są chętni na niedzielna jazde i muszę wszystkich nas zgrac o jednym czasie
Napisano

Z pewnością będziesz w stanie, spodziewam się "widokowego" lub "turystycznego" tempa albo przynajmniej tego typu wysiłku. W przeciwnym razie czeka autobus w Lesznie i wniosek do admina o zmianę xywy na BuffMe''..Do Sierkakowa chcecie jechać asfaltem i przez Laski?

Napisano

słuchajcie umawiam wszystkich na niedziele 29.04 w Sierakowie pod sklepem przy pętli autobusowej o godz.11,pozdrawiam.Jak widać będzie piękna pogoda więc zachęcam wszystkich niezdecydowanych.

Napisano

Potwierdzam chęć terapeutycznej jazdy emeryckiej.

Dla wszystkich zainteresowanych, zabezpieczam ogon.

Zrobi mi ktoś tę przyjemność i zabierze swoją... tzw "kobitę"?

W wyrazami szacunku

RM :icon_cool:

Napisano

Potwierdzam chęć terapeutycznej jazdy emeryckiej.

Dla wszystkich zainteresowanych, zabezpieczam ogon.

Zrobi mi ktoś tę przyjemność i zabierze swoją... tzw "kobitę"?

W wyrazami szacunku

RM :icon_cool:

jestes zawsze mile widziana,pozdrawiam

Napisano

Safian, wiem, w sobotę na Rondzie też często tak pieprzą; ile warte są takie pobożne życzenia - wszyscy wiemy :P

Tzw. kobitę, w celu? Podawania piwa czy do rozwiązywania sudoku? (-:

Mogę swoją zapytać.

Ja wprawdzie na piwo tak średnio ale przyda się ktoś o żelaznej kondycji do taszczenia turystycznej lodówki z napojami. Przy okazji wpraszam się oficjalnie korzystając z przerwy w kalendarzu imprez rowerowych. O ile nie macie nic przeciwko (pro forma musi być :D)

Słuchajcie, zróbmy może tak aby w Roztoce nikt nie odpadł, da się ? (pomijając przyczyny naturalne;D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...