Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

:excl: melduję, że cała i zdrowa dotarłam do domu :icon_lol:

Marylka, miałaś rację, dla mnie i dla mojego roweru dzisiejsza wyprawa była rzuceniem się na baaardzo głęboką wodę i na pewno bym utonęła, gdyby nie fakt, że towarzyszyła mi koleżanka (która notabene radziła sobie całkiem nieźle :002: ) z którą odłączyłyśmy się od reszty grupy i pojechałyśmy swoją drogą i dużo wolniejszym tempem. Dopiero co wróciłyśmy i wycieczkę uważamy za udaną :002: .

Z tego co usłyszałam, to Marylka dorównujesz chłopakom więc jestem pełna podziwu dla Twoich umiejętności po tym co dziś zobaczyłam. :icon_lol:

Chciałam też podziękować Bobikowi, który pomógł mi z przerzutkami i czekał na "ogon" :icon_lol:

Bardzo fajna wycieczka!

Powinszować udanej wycieczki. Wypuściliście się za Roztokę ?

Lolilola, nauczyłaś się pływać czy będziesz teraz bardziej bać się wody ;)?

lukas85, na Chorzele (Mazovia) uderzyliśmy w charakterze zawodników Pomirot oraz ja(+manager naturalnie). Na rozgrzewce spotkaliśmy jeszcze Mariusza, który pojechał naprawdę nieźle biorąc pod uwagę długość, a w zasadzie trudność trasy, która notabene była naprawdę świetna jak na cykl bądź co bądź nizinny. Nie zabrakło ciekawych podjazdów (wszystko do podjechania) w akompaniamencie zjazdów, może niezbyt trudnych technicznie ale w warunkach wyścigowych można popełnić jakiś ładnie wyglądający (z boku) błąd. Piękna pogoda i duża atrakcyność krajobrazowa (tylko kto by tam patrzył :) )

• Mod Team
Powinszować udanej wycieczki. Wypuściliście się za Roztokę ?

Nope, ogólnie zrobiliśmy sobie dość krótką, acz treściwą wycieczkę, dojechaliśmy do Roztoki i z niej też wróciliśmy częściowo terenem, ogólnie wyszło mi ~70 km z domu do domu.

Później wrzucę jakąś relację na BS :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...