LoliLola Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Marylka, dzięki za ostrzeżenie. Namówiłam koleżankę na towarzystwo, więc jak wymiękniemy, to pojedziemy sobie własnym tempem i ścieżką Byle tylko pogoda jutro dopisała!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 to pojedziemy sobie własnym tempem i ścieżką Dobrze orientujesz się w terenie? Mapę chociaż weźcie jakąś, GPS czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoliLola Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 mam telefona z gps.. mapę też jakąś wygrzebię czyli szykuje się przygoda.. haha Dobrze orientujesz się w terenie? Mapę chociaż weźcie jakąś, GPS czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 To może ustalmy-11-00 Góra stacji metra Młociny. Marylka- Nie strasz(-: Tempo bedzie wycieczkowe. Jak ktoś może czasem popedzi to na pewno zaczeka. Oby pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoliLola Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 To może ustalmy-11-00 Góra stacji metra Młociny. OK. Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverous Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Myśle że się dołącze jak tylko obczaje jak bezstresowo dojechac na mlociny bo jednak ode mnie to kawalek. Mam nadzieje ze nie spuchne bo noga dzis nie podawala.Do jutra wtedy.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ze straszeniem to nie miało nic wspólnego. Ani z ostrzeżeniem tylko ze stwierdzeniem faktów. Kolejnym jest to, że nie pojawię się jutro jednak. Have fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 A za to może ja się jutro pojawię, dam znać rano SMSem (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Zawsze czekacie i to jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 to widzę nikt nie jedzie na Mazovię i PB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 PB był dziś(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Był ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Kilkaset ludzi było ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Właśnie widziałem, miałeś awarię i jeszcze do nadrobienia kilka km, ale czas niezły, pewnie byłby lepszy gdyby nie pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Trasa na PB była ciekawa ale dla mnie najgorsze było to podprowadzanie roweru pod górę chyba na 28-29 km na mini, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ktoś dziś, gdzieś? Wysłane z mojego za pomocą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Czyli wszyscy gotowi na 11,00 góra stacji Młociny(-: Pogoda ,odpukać dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Muszę motorniczego pogonić bo nie zdążę. :angry: Wysłane z mojego za pomocą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ukaniec, Ty się kiedyś chwaliłeś autem - za dwa tygodnie będzie bardzo dobra chwila, co by się ze słowa móc wywiązać :-) Olsztyn... potoczysz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ujezdzam lozko, a w bidonie mam antybiotyk. Moze za tydzien ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoliLola Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 melduję, że cała i zdrowa dotarłam do domu Marylka, miałaś rację, dla mnie i dla mojego roweru dzisiejsza wyprawa była rzuceniem się na baaardzo głęboką wodę i na pewno bym utonęła, gdyby nie fakt, że towarzyszyła mi koleżanka (która notabene radziła sobie całkiem nieźle ) z którą odłączyłyśmy się od reszty grupy i pojechałyśmy swoją drogą i dużo wolniejszym tempem. Dopiero co wróciłyśmy i wycieczkę uważamy za udaną . Z tego co usłyszałam, to Marylka dorównujesz chłopakom więc jestem pełna podziwu dla Twoich umiejętności po tym co dziś zobaczyłam. Chciałam też podziękować Bobikowi, który pomógł mi z przerzutkami i czekał na "ogon" Bardzo fajna wycieczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Powinszować udanej wycieczki. Wypuściliście się za Roztokę ? Lolilola, nauczyłaś się pływać czy będziesz teraz bardziej bać się wody ? lukas85, na Chorzele (Mazovia) uderzyliśmy w charakterze zawodników Pomirot oraz ja(+manager naturalnie). Na rozgrzewce spotkaliśmy jeszcze Mariusza, który pojechał naprawdę nieźle biorąc pod uwagę długość, a w zasadzie trudność trasy, która notabene była naprawdę świetna jak na cykl bądź co bądź nizinny. Nie zabrakło ciekawych podjazdów (wszystko do podjechania) w akompaniamencie zjazdów, może niezbyt trudnych technicznie ale w warunkach wyścigowych można popełnić jakiś ładnie wyglądający (z boku) błąd. Piękna pogoda i duża atrakcyność krajobrazowa (tylko kto by tam patrzył ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Powinszować udanej wycieczki. Wypuściliście się za Roztokę ? Nope, ogólnie zrobiliśmy sobie dość krótką, acz treściwą wycieczkę, dojechaliśmy do Roztoki i z niej też wróciliśmy częściowo terenem, ogólnie wyszło mi ~70 km z domu do domu. Później wrzucę jakąś relację na BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dopompowywałem dziś tylne koło 2 lub 3 razy. Coś mi się tył nie chce uszczelnić. Chyba sie poddam)-: W olsztynie chyba spotkamy się już całą ekipą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoliLola Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Lolilola, nauczyłaś się pływać czy będziesz teraz bardziej bać się wody ? Myślę, że na razie będę "pływać w brodziku" doskonaląc swoje umiejętności i oswajając się z moją "maszyną" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.