Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, ostatnio zaglądam tu dość często mając nadzieję, że będzie ustawka "na moją miarę" i odniosłam wrażenie, że większość osób tu piszących dobrze się zna (co nie jest dziwne, skoro dłużej tu jesteście i jeździcie razem).

Ale mam pytanie - czy jest w zwyczaju poznać się wcześniej na gruncie nie rowerowym zanim się umówi z kimś z forum na wycieczkę rowerową czy może zawsze dołącza się do wycieczki "na ślepo"?

Nie wiem jak inni świeżacy, ale mi łatwiej byłoby dołączyć do ustawki jakbym wcześniej towarzystwo poznała i wiedziała czego się można spodziewać :-)

Otóż,

Pszczoły mają puszek - zaiste rudy.

Z pszczołą kojarzyć się mogę, gdyż bezpośredniość bywa... żądląca.

Sol, może doczekam się w końcu poranków w Bielanie ;-)

Marylka, uwierz, że niczego innego nie pragnę ;)

Ale jak się całe życie kładło w środku nocy spać, to jakby trochę trudno się przestawić.

Obiecuję się kiedyś tam poprawić.

Ja juz kupiłem lampkę - Mactronic Scream. Może bez rewelacji jak dla niektórych, ale mi potrzebna będzie raczej tylko do bezpiecznego powrotu do domu późno z pracy lub po jakimś wypadzie kończącym się późnym wieczorem. Raczej wielogodzinne wyprawy po nocy odpadają, bo wolę wtedy spać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...