Mod Team safian Napisano 8 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 To z drugiego sektora start, w 1:10 z prawej strony wyprzedza go nie kto inny jak Artur :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 czołem siedząc na sieci znalazłem ciekawy i pouczający artykuł o kolanach u rowerzystów ( jak się okazuje przynajmniej ja nie miałem pojęcia o tym co tam piszą ) polecam http://porady.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,zdrowie-jak-unikac-kontuzji-2:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoliLola Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Hej, ostatnio zaglądam tu dość często mając nadzieję, że będzie ustawka "na moją miarę" i odniosłam wrażenie, że większość osób tu piszących dobrze się zna (co nie jest dziwne, skoro dłużej tu jesteście i jeździcie razem). Ale mam pytanie - czy jest w zwyczaju poznać się wcześniej na gruncie nie rowerowym zanim się umówi z kimś z forum na wycieczkę rowerową czy może zawsze dołącza się do wycieczki "na ślepo"? Nie wiem jak inni świeżacy, ale mi łatwiej byłoby dołączyć do ustawki jakbym wcześniej towarzystwo poznała i wiedziała czego się można spodziewać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Wszystkich których poznałem, poznałem na rowerze. A Marylki jeszcze nie poznałem (na rowerze) i nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z pszczołą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Z rudą sierścią Sorry Mery, ale nie wiedziałem co noszą pszczoły więc stanęło na sierści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Otóż, Pszczoły mają puszek - zaiste rudy. Z pszczołą kojarzyć się mogę, gdyż bezpośredniość bywa... żądląca. Sol, może doczekam się w końcu poranków w Bielanie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 W sobotę będzie organizowany wyjazd nad Zegrze, jeśli ktoś jeszcze nie widział http://www.facebook.com/events/238229386272179/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoliLola Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 ooo, to ja się bardzo chętnie piszę nad Zegrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 No ja zapewne też się przejadę, jeśli nic innego nie wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Otóż, Pszczoły mają puszek - zaiste rudy. Z pszczołą kojarzyć się mogę, gdyż bezpośredniość bywa... żądląca. Sol, może doczekam się w końcu poranków w Bielanie ;-) Marylka, uwierz, że niczego innego nie pragnę Ale jak się całe życie kładło w środku nocy spać, to jakby trochę trudno się przestawić. Obiecuję się kiedyś tam poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Bartek nie marudź, ja dziś w ogóle nie spałem. Lecimy w sobotę Tour De Górki Śmieciowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A do Piaseczna to nie łaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 W weekend jtm w Bstoku i okolicach, więc odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 @lukas85, a cóż to za nowo moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ktoś, gdzieś jutro chętny pokręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Jutro w planach Agrykola ok. 19:00 i Kopiec PW w nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Miałem na myśli raczej wcześniejszą porę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 OMG, jazda nocą (i) ćwiczy technikę; (ii) jest romatyczna - co kto woli http://allegro.pl/potestowa-bocialarka-xt-e-440lm-neutral-5000k-2szt-i2269590796.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Skąd ta nazwa - bocialarka? Szukam w sieci i nie kumam czemu to się tak nazywa Sam czekam na okazję by zobaczyć do czego nadaje się Mactronic Scream, ale nie mam kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Od nick'u (http://www.swiatelka.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=4&sid=7f6cd6a416c69ec8aef067fbbf12a6a2) osoby która jest produkuje (Bocian). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 nie znam sie, ale jestem ciekaw ile jest warta ta lampka z linku co podal Sol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja za swoją Mk III, bodaj 300 lm, zapłaciłem coś koło 250 zł. Te są jakieś potestowe i mają mniejszą moc niż topowe modele Bociana, więc nie zakładam że tyle. Może po prostu zapytaj. IMO trudno o lepszą lampę na początek przygody z najtrajdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Zauważ, że sprzedawana jest sama lampka, dolicz koszt ogniw, ładowarki i uchwytu (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja juz kupiłem lampkę - Mactronic Scream. Może bez rewelacji jak dla niektórych, ale mi potrzebna będzie raczej tylko do bezpiecznego powrotu do domu późno z pracy lub po jakimś wypadzie kończącym się późnym wieczorem. Raczej wielogodzinne wyprawy po nocy odpadają, bo wolę wtedy spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Tam zaraz wiele godzin, 3-4 i luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.