gromix007 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Może ktoś chętny na WKK w niedziele?? Sobota może być Kampinos... jade z kolega do Kampinosu jak by co to Truskaw parking godz.12(sobota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja nie mam pojecia jak na ten parking trafic, ktos z wwy jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ja nie mam pojecia jak na ten parking trafic, ktos z wwy jedzie? cześć,jedziesz do Babic i za kosciołem skręcasz w prawo tak jak prowadzi droga,dalej kierujesz sie na Izabelin i w Izabelinie lecisz do Truskawia.W momencie kiedy w Truskawiu konczy sie asfalt a zaczyna las jest parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Niestety dziś nie było czasu na bika)-: Może jest ktoś chętny potrenować z WKK? Niedziela godz 11.00 -góra stacji Kabaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Jak tam bobiik, jeździłeś ? Wkraczamy w porę roku gdzie każdy dzień jest "darowany". Poniedziałek wypada u mnie z życiorysu ale może we wtorek znaleźlibyście czas ? Np. po południu, nawet Bielan się nada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Jak tam bobiik, jeździłeś ? Wkraczamy w porę roku gdzie każdy dzień jest "darowany". Poniedziałek wypada u mnie z życiorysu ale może we wtorek znaleźlibyście czas ? Np. po południu, nawet Bielan się nada... Byłem na WKK. Frekwencja 5 osób. Szybkie tempo po lesie Kabackim ,a później trochę zjazdów i podjazdów w okolicach amfiteatru Powsińskiego. Ogólnie bardzo fajnie. Niestety mam do dyspozycji tylko soboty i niedziele)-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Apetyt rośnie w miarę jedzenia Beznadzieja w tygodniu, wstaje człowiek ciemno - wychodzi z pracy, za chwilę ciemno. Proponuję coś z WKK pokryć. Oczywiście zawsze spontan wchodzi w grę, więc proszę pisać Panowie do mnie, pisać smsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja tam już się przestawiłem na roztrenowanie, bo miałem tydzień przerwy od roweru (choroba). Zacząłem biegać ok 35-40 min/ 3 razy w tygodniu, na rowerze jeżdżę tylko do pracy. Jeszcze jakaś siłownia by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No popatrz, a mi się wydaje, że u nas roztrenowanie trwa cały rok ;D Nic nikomu nie ujmując ale po prostu jeździmy spokojnie - nie spinamy się. Roztrenowanie właśnie na tym polega aby STOPNIOWO obniżać intensywność i ewentualnie wprowadzać inne sporty ale z roweru nie trzeba rezygnować. Przeciwnie, wielu wykorzystuje ten okres aby wreszcie jeździć tam dokąd się chce, ile się chce i jak się chce. W najgorszym przypadku w weekend pewnie coś będzie się działo(przy znośnej pogodzie) więc może się dopiszesz ? To kto jeszcze NIE jeździ ? Piszcie, najciekawsze wypowiedzi opublikujemy, a zwycięzca otrzyma talon do zimowej przechowalni roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 ...Iks, ja bym się przyczepiła, że się czepiasz (wolna wola), na wiosnę znowu Panom pokażesz, jakie są normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 To gdzie się w sobotę wybieramy? W niedziele WKK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Czy ktoś z tu obecnych ma piasty DT 240s i chce się nimi pochwalić? Mam interes... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Panowie - Kabaty dzisiaj około 17:00? Nie dajcie się prosić, powietrze jest dzisiaj jakieś lżejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ...Iks, ja bym się przyczepiła, że się czepiasz (wolna wola), na wiosnę znowu Panom pokażesz, jakie są normy ...ostatnio to mnie pokazał normy - z niezobowiązującej porannej przejażdżki zrobiła się rzeź, aż miło Panowie - Kabaty dzisiaj około 17:00? Nie dajcie się prosić, powietrze jest dzisiaj jakieś lżejsze Pogoda rzeczywiście piękna - tyle że praca nie daje wielkich szans na dziś o wspomnianej godzinie, a do tego wciąż dochodzę do siebie po chorobie... Może dałoby się coś wykombinować jutro rano (okolice 6:30, też na Kabatach)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ja to Ci mogę - 5.15 w Bielanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ruda nie pij krwi do kolacji bo Cię potem nosi po nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ja chętny o 17, kabaty, gdzie dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dołączę się jeśli można Proponuję zbiórkę przy stacji metra Kabaty, miejsce gdzie startują treningi WKK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dołączę się jeśli można Proponuję zbiórkę przy stacji metra Kabaty, miejsce gdzie startują treningi WKK. Stoi Rudą poznacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 tzn gdzie startują te treningi ? a 17:30 mogłaby być? okazało się, że musze na konsultacje jeszcze wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 tzn gdzie startują te treningi ? a 17:30 mogłaby być? okazało się, że musze na konsultacje jeszcze wpaść Miejsce to wyjście na ulicę Wąwozową - w kierunku lasu kabackiego po prawej. Opada czekanie do 17:30 - u mnie to spontan podporządkowany porannemu natchnieniu, ustawiłam wszystko by jechać jak najwcześniej. Oczywiście nikogo nie zmuszam - trochę ze mnie Zosia Samosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 to postaram się, ale nie obiecuję że się wyrobię. niebieska merida jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Jeżeli nie zdążysz to dzwoń, numer telefonu przesłałem poprzez pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 I jak udał się wyjazd do lasu Kabackiego? Ja to Ci mogę - 5.15 w Bielanie ... a mnie po całym dniu pracy choróbsko rozkłada dokumentnie. Podejrzewam, że nieprędko gdziekolwiek ruszę się na dwóch kółkach Gdy tylko zdrowie i praca pozwolą, odezwę się tutaj znowu. p.s. Ktoś mi wyjaśni, o co chodzi z tym piciem krwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Panowie, to będzie mój pierwszy "koniec sezonu" z Wami, czy Wy zasypiacie jak misie wraz z nadejściem jesieni? Mam nadzieję na jakąś reaktywację i, że nie zaszyjecie się w domach do wiosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.