gromix007 Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Może ktoś chętny na WKK w niedziele?? Sobota może być Kampinos... jade z kolega do Kampinosu jak by co to Truskaw parking godz.12(sobota)
sirSanczo Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 ja nie mam pojecia jak na ten parking trafic, ktos z wwy jedzie?
gromix007 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 ja nie mam pojecia jak na ten parking trafic, ktos z wwy jedzie? cześć,jedziesz do Babic i za kosciołem skręcasz w prawo tak jak prowadzi droga,dalej kierujesz sie na Izabelin i w Izabelinie lecisz do Truskawia.W momencie kiedy w Truskawiu konczy sie asfalt a zaczyna las jest parking
bobiik Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Niestety dziś nie było czasu na bika)-: Może jest ktoś chętny potrenować z WKK? Niedziela godz 11.00 -góra stacji Kabaty
iksC Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Jak tam bobiik, jeździłeś ? Wkraczamy w porę roku gdzie każdy dzień jest "darowany". Poniedziałek wypada u mnie z życiorysu ale może we wtorek znaleźlibyście czas ? Np. po południu, nawet Bielan się nada...
bobiik Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Jak tam bobiik, jeździłeś ? Wkraczamy w porę roku gdzie każdy dzień jest "darowany". Poniedziałek wypada u mnie z życiorysu ale może we wtorek znaleźlibyście czas ? Np. po południu, nawet Bielan się nada... Byłem na WKK. Frekwencja 5 osób. Szybkie tempo po lesie Kabackim ,a później trochę zjazdów i podjazdów w okolicach amfiteatru Powsińskiego. Ogólnie bardzo fajnie. Niestety mam do dyspozycji tylko soboty i niedziele)-:
RudaMarylka Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Apetyt rośnie w miarę jedzenia Beznadzieja w tygodniu, wstaje człowiek ciemno - wychodzi z pracy, za chwilę ciemno. Proponuję coś z WKK pokryć. Oczywiście zawsze spontan wchodzi w grę, więc proszę pisać Panowie do mnie, pisać smsy!
lukas85 Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Ja tam już się przestawiłem na roztrenowanie, bo miałem tydzień przerwy od roweru (choroba). Zacząłem biegać ok 35-40 min/ 3 razy w tygodniu, na rowerze jeżdżę tylko do pracy. Jeszcze jakaś siłownia by się przydała
iksC Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 No popatrz, a mi się wydaje, że u nas roztrenowanie trwa cały rok ;D Nic nikomu nie ujmując ale po prostu jeździmy spokojnie - nie spinamy się. Roztrenowanie właśnie na tym polega aby STOPNIOWO obniżać intensywność i ewentualnie wprowadzać inne sporty ale z roweru nie trzeba rezygnować. Przeciwnie, wielu wykorzystuje ten okres aby wreszcie jeździć tam dokąd się chce, ile się chce i jak się chce. W najgorszym przypadku w weekend pewnie coś będzie się działo(przy znośnej pogodzie) więc może się dopiszesz ? To kto jeszcze NIE jeździ ? Piszcie, najciekawsze wypowiedzi opublikujemy, a zwycięzca otrzyma talon do zimowej przechowalni roweru
RudaMarylka Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 ...Iks, ja bym się przyczepiła, że się czepiasz (wolna wola), na wiosnę znowu Panom pokażesz, jakie są normy
bobiik Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 To gdzie się w sobotę wybieramy? W niedziele WKK.
ukaniex Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Czy ktoś z tu obecnych ma piasty DT 240s i chce się nimi pochwalić? Mam interes...
RudaMarylka Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Panowie - Kabaty dzisiaj około 17:00? Nie dajcie się prosić, powietrze jest dzisiaj jakieś lżejsze
k2cl Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 ...Iks, ja bym się przyczepiła, że się czepiasz (wolna wola), na wiosnę znowu Panom pokażesz, jakie są normy ...ostatnio to mnie pokazał normy - z niezobowiązującej porannej przejażdżki zrobiła się rzeź, aż miło Panowie - Kabaty dzisiaj około 17:00? Nie dajcie się prosić, powietrze jest dzisiaj jakieś lżejsze Pogoda rzeczywiście piękna - tyle że praca nie daje wielkich szans na dziś o wspomnianej godzinie, a do tego wciąż dochodzę do siebie po chorobie... Może dałoby się coś wykombinować jutro rano (okolice 6:30, też na Kabatach)?
RudaMarylka Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Ja to Ci mogę - 5.15 w Bielanie
ukaniex Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Ruda nie pij krwi do kolacji bo Cię potem nosi po nocy
sirSanczo Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 ja chętny o 17, kabaty, gdzie dokładnie?
mariusz123 Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Dołączę się jeśli można Proponuję zbiórkę przy stacji metra Kabaty, miejsce gdzie startują treningi WKK.
RudaMarylka Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Dołączę się jeśli można Proponuję zbiórkę przy stacji metra Kabaty, miejsce gdzie startują treningi WKK. Stoi Rudą poznacie...
sirSanczo Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 tzn gdzie startują te treningi ? a 17:30 mogłaby być? okazało się, że musze na konsultacje jeszcze wpaść
RudaMarylka Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 tzn gdzie startują te treningi ? a 17:30 mogłaby być? okazało się, że musze na konsultacje jeszcze wpaść Miejsce to wyjście na ulicę Wąwozową - w kierunku lasu kabackiego po prawej. Opada czekanie do 17:30 - u mnie to spontan podporządkowany porannemu natchnieniu, ustawiłam wszystko by jechać jak najwcześniej. Oczywiście nikogo nie zmuszam - trochę ze mnie Zosia Samosia
sirSanczo Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 to postaram się, ale nie obiecuję że się wyrobię. niebieska merida jbc
mariusz123 Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Jeżeli nie zdążysz to dzwoń, numer telefonu przesłałem poprzez pw
k2cl Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 I jak udał się wyjazd do lasu Kabackiego? Ja to Ci mogę - 5.15 w Bielanie ... a mnie po całym dniu pracy choróbsko rozkłada dokumentnie. Podejrzewam, że nieprędko gdziekolwiek ruszę się na dwóch kółkach Gdy tylko zdrowie i praca pozwolą, odezwę się tutaj znowu. p.s. Ktoś mi wyjaśni, o co chodzi z tym piciem krwi?
RudaMarylka Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Panowie, to będzie mój pierwszy "koniec sezonu" z Wami, czy Wy zasypiacie jak misie wraz z nadejściem jesieni? Mam nadzieję na jakąś reaktywację i, że nie zaszyjecie się w domach do wiosny...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.