Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z niedokończonym objazdem trasy mam zamiar robić mały replay. Do tej pory na trasie bawił się ułamek team'u ( w niedzielę). Mam czas jutro i w sobotę, w sobotę jakby więcej ale tempo musiałoby już być spokojne. FIT albo MEGA, obojętnie. Ktoś chętny ?

W związku z niedokończonym objazdem trasy mam zamiar robić mały replay. Do tej pory na trasie bawił się ułamek team'u ( w niedzielę). Mam czas jutro i w sobotę, w sobotę jakby więcej ale tempo musiałoby już być spokojne. FIT albo MEGA, obojętnie. Ktoś chętny ?

Mówisz o MPK? Startuję w sobotę raniutko - możemy coś ustawić.

Czas niewyjściowy ale niektórzy mają wobec mojego roszczenia, które miło wypełniać ;D

Sol, jeśli w sobotę będzie padać ŚNIEG odpuszczasz sobie ? Chętnie bym się ustawił ale gdyby okazało się, że jadę solo pojadę w piątek ?

Rzut okiem na trasę pozwala domyślać się, że urywasz się w okolicach Bielan <> w połowie. Wiesz, że nie jestem żadnym niewyżytym za%^$^^&czem ale naprawdę s'pass'uję - jazda 15-20km/h przez dłuższy czas sprawia całkiem realny fizyczny ból i ,jak to mówią, "ryje psychę". Zakładam, że cicho nie jest i nawet porozmawiać jest problematycznym. Lepiej spotkać się "w boju" sobota i niedziela Otwock, jutro jedziemy z Sol'em RANO.

Hej, mam pytanie - czy w tym wątku bywają ustawki dla osób początkujących? zanabyłam rower trekingowy, więc raczej jazda po wertepach nie wchodzi w grę, lecz chętnie dołączyłabym kogoś, kto jeździ po w miarę równym terenie :)

Pozdrawiam

Wg planu końcówki mamy już nie zaznać... obecność uzależnię od planów na wieczór. Rozumiem, że start = 1800 (?)

Co do ustawek to w gruncie rzeczy wszyscy (lub większość) jeździ jako początkujący lub przynajmniej " w trybie dla początkujących". Nie przypominam sobie abyśmy poruszali się tu w trudniejszym terenie kiedykolwiek z wyjątkiem może zachodniej części KPN lub jakiś drobnych elementach na Kabatach choć z perspektywy roweru trekkingowego może to wyglądać inaczej. O ile chcesz możesz otrzymać PW od "firmy" w momencie planowania szczególnie krótkiej i/lub łatwej trasy. Zegrze lub Góra Kalwaria to chyba najłatwiejsze kierunki bez wyzwań dla roweru trekkingowego.

IksC, dzięki za wskazówki. Na razie wprawiam się w jeździe po okolicy, ale za jakiś czas chciałabym zrobić dłuższe traski.

Jeśli jest tak jak mówisz, to chętnie do Was za parę tygodni dołączę.

Sama myślałam o zrobieniu traski nad Zegrze, więc rozeznam temat i sama zrobię ustawkę.. może ktoś będzie chętny.

Miłego weekendu życzę :)

g planu końcówki mamy już nie zaznać... obecność uzależnię od planów na wieczór. Rozumiem, że start = 1800 (?)

Kobieta zmienną jest... Jak napisałam - kręć kota, powinnam - kot Cię kręcił...

Kierunek na Centrum Olimpijskie obieram, co by osobą swą szeregi (bynajmniej nie szare) zasilić dzielnie.

Zaproponować mogę Bielana w okolicy 18:00 - 19:00 ale odezwij się już na tela ;-)

Jako godzinę zbiórki proponuję godzinę 10-tą co jest rozsądnym kompromisem pomiędzy możliwością wyspania się w sobotę a oszczędzeniem drugiej części dnia. (Są chętni wcześniej ;) ?)

Sugerowane miejsce akcji : Metro Kabaty - wyjście południowy zachód. To pozwoli mi spać do 9:30 :) ale przede wszystkim ułatwi dojazd do Piaseczna osobm z innych części Warszawy.

Są inne propozycje ?

• Mod Team

Ale Artur, ja wiem, że Ty lubisz takie akcje, ale jakby nie było dla mnie (dla innych pewnie podobnie) do Piaseczna w 2 strony to >50 km + objazd ~50 km to wyjdzie ze 100 kmów, z Piotrkiem planowaliśmy raczej miejsce akcji: metro Wilanowska i 709 / 727 prosto do Piaseczna, dojedziemy w 30 minut - spod metra autobus jest o 9.50, to akurat będziecie z Kabat mieli 20 min na dojazd, zdążycie chyba? :P

To sugeruję zbiórkę o 9.45 na przystanku autobusowym Metro Wilanowska.

Można na forum MAZ napisać :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...