Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Nie marudzić, najgorzej nie było - przez kręcenie między tymi Dąbrówkami wyszło mi 80 kilka km.

Mnie chyba nie pasuje wyższa temperatura, o ile w tamtym roku nie miało to znaczenia, tak teraz kiedy poczułam chłodek

poczułam się lżejsza o kilka kilo i silniejsza o kilkadziesiąt km mniej...

Safian, nie dasz rady naprawić?

IksC - wiedziałam, że nie usiedzisz w domu i pojedziesz ;-)

Wieczorne, czyli jaka godzina? Bo o 17 kończę pracę, jadę z Modlińskiej na Bema zaklepać się na Legioniowo i potem mogę coś pokręcić. Wolałbym raczej emeryckim tempem, bo dziś agry robiłem między 18-19 (był ktoś btw?).

JUTRO Z KOLEGAMI LECIMY NA OBJAZD KPN,ZACZNIEMY OD SIERAKOWA I POLECIMY NA ROZTOKE,PÓZNIEJ GRANICA,KAMPINOS ITD,CHCEMY ZROBIC PONAD 100 KM.Mysle o spotkaniu w Sierakowie pod sklepem o godz.11.00-11.30.Potwierdze w sobote rano,pozdrawiam

JUTRO Z KOLEGAMI LECIMY NA OBJAZD KPN,ZACZNIEMY OD SIERAKOWA I POLECIMY NA ROZTOKE,PÓZNIEJ GRANICA,KAMPINOS ITD,CHCEMY ZROBIC PONAD 100 KM.Mysle o spotkaniu w Sierakowie pod sklepem o godz.11.00-11.30.Potwierdze w sobote rano,pozdrawiam

sobota w Sierakowie pod sklepem godz.12

Oy, ktoś chętny na pętelke po mieście jutro wieczorem. Niedużo, jakieś 40-50 km ;).

O której start i gdzie, może by się udało? Zależy od tego czy trafię we wskazane miejsce i czy będę miał czas, bo chęci są.

Ja się piszę, ale startuję najwcześniej o 19, więc ze spotkaniem może być problem.

Ale od razu wrzucam temat MPK. Planuję wypad w sobotę, start z okolic Starej Miłosnej, pętla ok. 50-60 km, w tym Mienia.

Tyle że jak to u mnie w sobotę - start 7-8 i dyscyplina czasowa, bo żona czeka z wałkiem ;) Do okolic SM dojazd katamaranem, więc jeżeli ktoś chce poświęcić te 2 h snu na korzyść fajnych terenów, to zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...