Mod Team safian Napisano 18 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No niestety... Miałby może ktoś pożyczyć przednie koło 26" pod tarczę na przyszłą sobotę? Start w Legionowie a ja dziś zniszczyłem obręcz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nie marudzić, najgorzej nie było - przez kręcenie między tymi Dąbrówkami wyszło mi 80 kilka km. Mnie chyba nie pasuje wyższa temperatura, o ile w tamtym roku nie miało to znaczenia, tak teraz kiedy poczułam chłodek poczułam się lżejsza o kilka kilo i silniejsza o kilkadziesiąt km mniej... Safian, nie dasz rady naprawić? IksC - wiedziałam, że nie usiedzisz w domu i pojedziesz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 @Adam, jeśli ja nie zdołam naprawić swojego tylnego to będę mógł Ci pożyczyć swoje przednie z adapterem lub tarczą. @Piotrek, Best(7500 m): 72.68 km/h Max Speed: 99.99 km/h Wyrzucili Was z samolotu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 @UP: Ok, jeżeli nie uda mi się kupić/złożyć to się odezwę. Co do samolotu w zasadzie w pewnym momencie miałem wrażenie, że faktycznie nas wyrzucili, nawet lot był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Tyko zamiast maczety, rowery dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mam koło przednie nieużywane na 6 śrub do pożyczenia: obręcz shining szprychy cn spokes piasta deore Bez rewelacji, ale mam podobne na tył i wszystko chodzi, obręcz prosta, szprychy całe, piasta się kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 @Adam, jeśli ja nie zdołam naprawić swojego tylnego to będę mógł Ci pożyczyć swoje przednie z adapterem lub tarczą. @Piotrek, Wyrzucili Was z samolotu?? (-: Jechalismy z Nowego Dworu pociagiem(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dzisiaj kroi mi się nocka w robocie, podobnie jak wczoraj. W związku z tym postanowiłem ją jutro uroczyście chromolić i lecę na przebieżkę przed maratonem, pewnie MPK albo jakaś runda po warsiafskich górkach. Start ok. 10-11, chętnych zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Szanowni, ktoś reflektuje na wieczorną jazdę jutro? Nic zobowiązującego, bardziej for fun - singielki w Forcie Bema, Bielański czy coś w tym stylu? E: Ups, chyba nie ten temat. Proszę o przeniesienie jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wieczorne, czyli jaka godzina? Bo o 17 kończę pracę, jadę z Modlińskiej na Bema zaklepać się na Legioniowo i potem mogę coś pokręcić. Wolałbym raczej emeryckim tempem, bo dziś agry robiłem między 18-19 (był ktoś btw?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No niestety, u mnie to najwcześniej 19, a realnie 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 JUTRO Z KOLEGAMI LECIMY NA OBJAZD KPN,ZACZNIEMY OD SIERAKOWA I POLECIMY NA ROZTOKE,PÓZNIEJ GRANICA,KAMPINOS ITD,CHCEMY ZROBIC PONAD 100 KM.Mysle o spotkaniu w Sierakowie pod sklepem o godz.11.00-11.30.Potwierdze w sobote rano,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 JUTRO Z KOLEGAMI LECIMY NA OBJAZD KPN,ZACZNIEMY OD SIERAKOWA I POLECIMY NA ROZTOKE,PÓZNIEJ GRANICA,KAMPINOS ITD,CHCEMY ZROBIC PONAD 100 KM.Mysle o spotkaniu w Sierakowie pod sklepem o godz.11.00-11.30.Potwierdze w sobote rano,pozdrawiam sobota w Sierakowie pod sklepem godz.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Siema Mysle ze gdzies na przelomie kwietnia/maja wpadne specjalnie na ustawke :> Sol/ukaniex/Safian ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Michał Ty żyjesz! Thans Allah. Czekamy zatem. :-) Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ło Jezu, kto tu napisał Wpadaj Sorc, chętnie pośmigamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Oy, ktoś chętny na pętelke po mieście jutro wieczorem. Niedużo, jakieś 40-50 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Oy, ktoś chętny na pętelke po mieście jutro wieczorem. Niedużo, jakieś 40-50 km . O której start i gdzie, może by się udało? Zależy od tego czy trafię we wskazane miejsce i czy będę miał czas, bo chęci są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hm, nie mam precyzyjnego planu. Zaczynam na Ochocie i najczęściej jadę przez Toruńską/Moczydło/Fort Bema/Bielański na południe do kopca PW/Agry i gdzieś jeszcze. Ale równie dobrze mogę w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Pisze się ktoś na fort bema dziś po 18?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja się piszę, ale startuję najwcześniej o 19, więc ze spotkaniem może być problem. Ale od razu wrzucam temat MPK. Planuję wypad w sobotę, start z okolic Starej Miłosnej, pętla ok. 50-60 km, w tym Mienia. Tyle że jak to u mnie w sobotę - start 7-8 i dyscyplina czasowa, bo żona czeka z wałkiem Do okolic SM dojazd katamaranem, więc jeżeli ktoś chce poświęcić te 2 h snu na korzyść fajnych terenów, to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 To najwyżej będę sobie tam pomykał już ok 19, problemem u mnie będzie fakt, że koło 19 będzie już ciemno, a nie mam sensownej lampki na jazdę po zmroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 koło 19 będzie już ciemno Nie zgodzę się! Jednym z pozytywnych argumentów zmiany czasu jest to, że jest jeszcze widno ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Jak coś to ok. 19 będę przy forcie bema, film z zawodów z pokazuje, że można tam sobie trochę zjazdy i podjazdy potrenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Bardziej technikę, bo zjazdy i podjazdy są krótkie. Ale już podjazd z progami na małej prędkości czy zjazdy po stromiznach jak najbardziej. Fajna miejscówka, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.