RudaMarylka Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wyprzedziłeś mnie... Proponuję 10:30 młociny, w zależności od kierunku oraz siły wiatru rozpatrzenie opcji: blachosmrodu lub dojazdu asfaltem. Tym razem wykuję szlak co do km - ostatnio to się chyba wszyscyśmy zachwycili i zacieszyli ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ale o którym dniu tygodnia piszecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Niedziela ofkorsss ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No ja akurat o sobocie. W niedzielę będę luźniejszy dopiero ok. 13, a poza tym chcę trochę pozjeżdżać. Czyli w planach trójkąt Agry, kopiec PW, Kazura albo skarpa ursynowska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 O 8?! NO FU***** WAY O 11 bym mógł gdzieś w sobotę - górka Szczęśliwicka może, ew. bielański, pod warunkiem, że nie zalałem klocków DOTem (nie pytajcie... pamiętajcie tylko, żeby nie stawiać nigdy DOTa na biurku ), ktoś chętny? No i w niedzielę gdzieś dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Eh zazdroszczę wam. Ja jestem u ,,teściowej'' teraz, a z rowerem do czynienia mam tylko od strony serwisowej. Dziś prawie full serwis makrokesza zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 O 8?! NO FU***** WAY O 11 bym mógł gdzieś w sobotę - górka Szczęśliwicka może, ew. bielański, pod warunkiem, że nie zalałem klocków DOTem (nie pytajcie... pamiętajcie tylko, żeby nie stawiać nigdy DOTa na biurku ), ktoś chętny? No i w niedzielę gdzieś dalej Swąd miętkości czuję . Patrz żebyś na maraton nie zaspał, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Safiam zamiast jeździć dopieszcza rower i prze... piescil. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Aha, ciekawe czy juz wstal Ja juz po i wlasnie stercze w korku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Wstałem o 7, bo qual do jutrzejszego wyścigu F1 był, co z tego, że później wróciłem do łózka :> Ide na rower, jak ktoś się chce dołączyć to kom., albo będę na Agry./Bielański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Safiam zamiast jeździć dopieszcza rower i prze... piescil. Się odezwał... A jak Twoje kółeczko powtórzę pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 O widzi. Nie musisz czasem porządków wiosennych zrobić... kobieto. Napisałem dziś do pana z DT Swiss w sprawie piasty (nomen omen o nazwisku Piaścik ). Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 No, trochę pokręcone dziś, hamulce są ok To jak jutro? Dla mnie idealna byłaby 11.30 na Młocinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 11.30 na Młocinach. Ejj, no we. Nie dasz rady wcześniej? 10:30 - 11:00 max. Znowu nam się zejdzie 6 godzin - choć teraz nie przewiduję błądzenia. Ukx - tak się już ostało, że lubię wkładać kij w mrowisko ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nie dam rady wcześniej, 11.30 to i tak najwcześniej jak mogę - metrem podjadę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 No dobrze, zatem niech będzie 11:30. Hanzo liczę, że się pojawisz na odpowiednim sprzęcie z odpowiednim zapleczem czasowym ;-) Za dwa tygodnie Otwock, czy PB się piszą? Jak to sobie wyobrażają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 11:30? Czas jakim mogę dysponować to jakieś dwie i pół godziny więc za wiele się nie da zwojować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ja jutro jakby co albo coś pozjeżdżam albo najtrajd po Kabatach, jak wypali ustawka na emtb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 najtrajd po Kabatach Muszę tego spróbować kiedyś, z jaką prędkością zasuwacie nocą i po tych wszystkich wertepach? Cwaniara mogę być w Bielanie, praktycznie znam każdy konar i pień ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ja akurat słabo znam Kabaty, głównie objeżdżałem single i korzonki przy amfiteatrze w Powsinie. Dlatego liczę, że jutro wypali. Zainwestowałem w MJ-872 i sam jestem ciekaw jak to bangla po ciemku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 A jest ktoś chętny na bielański po 17 dziś? Będę wyjeżdżał z pracy z Jagiellońskiej rowerem i mam ochotę się tam wybrać Sol 1600 lumenów..... uważaj, bo jeszcze samoloty po ciemku pomylą kabacki z pasem startowym (czy tam do lądowania )...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 W dniu dzisiejszym udało mi się doturlać do Józefowa (nie powiem, że bez trudu). Jazda praktycznie jedną nogą zaowocowała wizytą o ok. 11.45-50. Pomirot, zostawiłeś dla mnie info na tablicy wyników ale musiałeś chyba wykonać szybki odwrót taktyczny do domu Stałem dłuższą chwilę po numer i przed wejściem do biura zawodów. O ile znajdą się chętni by pobielanić się w tygodniu polecam się. Tylko bez szaleństw, przynajmniej z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ja dziś jednak postanowiłem zwiedzić tereny w okolicy lotniska na bemowie. Pierwsze single tracki to nuda, nic się nie dzieje. Potem złapałem kapcia i zrobiło się ciemno, może innym razem sprawdzę, czy jest tam coś sensownego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Tam w okolicach jest jedna z kolejnych gór śmieciowych, przyuważyłem ją jakoś niedawno i chciałem odwiedzić, bo wygląda na całkiem sporą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 To nasza dzisiejsza trasa. Niestety niezbyt szczęśliwa)-: http://www.sportypal.com/Workouts/Embed/2025235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.