Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Wyprzedziłeś mnie...

Proponuję 10:30 młociny, w zależności od kierunku oraz siły wiatru rozpatrzenie opcji:

blachosmrodu lub dojazdu asfaltem.

Tym razem wykuję szlak co do km - ostatnio to się chyba wszyscyśmy zachwycili i zacieszyli ;-)

• Mod Team

O 8?! NO FU***** WAY :D

O 11 bym mógł gdzieś w sobotę - górka Szczęśliwicka może, ew. bielański, pod warunkiem, że nie zalałem klocków DOTem (nie pytajcie... pamiętajcie tylko, żeby nie stawiać nigdy DOTa na biurku :P), ktoś chętny?

No i w niedzielę gdzieś dalej :)

O 8?! NO FU***** WAY :D

O 11 bym mógł gdzieś w sobotę - górka Szczęśliwicka może, ew. bielański, pod warunkiem, że nie zalałem klocków DOTem (nie pytajcie... pamiętajcie tylko, żeby nie stawiać nigdy DOTa na biurku :P), ktoś chętny?

No i w niedzielę gdzieś dalej :)

Swąd miętkości czuję ;).

Patrz żebyś na maraton nie zaspał, hehe.

A jest ktoś chętny na bielański po 17 dziś? Będę wyjeżdżał z pracy z Jagiellońskiej rowerem i mam ochotę się tam wybrać :)

Sol 1600 lumenów..... uważaj, bo jeszcze samoloty po ciemku pomylą kabacki z pasem startowym (czy tam do lądowania :))......

W dniu dzisiejszym udało mi się doturlać do Józefowa (nie powiem, że bez trudu). Jazda praktycznie jedną nogą zaowocowała wizytą o ok. 11.45-50. Pomirot, zostawiłeś dla mnie info na tablicy wyników ale musiałeś chyba wykonać szybki odwrót taktyczny do domu ;) Stałem dłuższą chwilę po numer i przed wejściem do biura zawodów.

O ile znajdą się chętni by pobielanić się w tygodniu polecam się. Tylko bez szaleństw, przynajmniej z mojej strony.

Ja dziś jednak postanowiłem zwiedzić tereny w okolicy lotniska na bemowie. Pierwsze single tracki to nuda, nic się nie dzieje. Potem złapałem kapcia i zrobiło się ciemno, może innym razem sprawdzę, czy jest tam coś sensownego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...