Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

A to przepraszam co, dla Ciebie to trzeba specjalną ekipę Meridy zakładać? Miałeś kręcić wspólnie :>

W piątek za piłką biega a na niedzielę już sił nie wygospodaruje i sam chce jeździć... nie daj się splawić Ruda! ;)

Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk

@S. Roger that! B)

@M. kółko wisi na kółku i czeka na lepsze czasy które są nad horyzontem, szkoda tylko gdy nadejdą wątpliwe bedzie bym mógł wygospodarować czas na rower. :ph34r:

Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk

Pomirot, "coś" pewnie w weekend, jako przymiarki do trenażera. W nastęnym tygodniu prawdopodobnie wypełznę w plener. Chciałbym mieć chociaż 10 dni "przygotowań" , generalnie postaram się rozpocząć jazdę ok 20-tego i znaleźć taki termin w którym pierwszy wyjazd były z med. punktu widzenia bardziej "ryzykowny" niż "głupotą".

Bobiik, miałbyś wleć się za nami ? Ok, ponarzekałeś, a teraz cut the bullsh*t ;D Powiedz lepiej jak tam trenażer, zakupiony w końcu ? Trenowałeś co w zimie rowerowego ? (trening uzupełniania elektrolitów napojami nieprofesjonalnymi się nie liczy)

A ja mam takie jakby (mocno) laickie pytanie. Czy w gdy dają sygnał do startu można od razu pruć na maksa, czy jest jakieś ograniczenie w stylu "przez miasto razem i machamy do ludzi", a rura dopiero kilometr dalej?

Na Mazovii ogień od razu i po kilku km mijasz zazwyczaj tych przecinaków jak już języki z wycieńczenia mają po pachy. A na poważnie to jest na samym początku wiele dzwonów jak ludzie wpinają się, kogoś bujnie, w zakręcie ciasniej itp dlatego tutaj czujnośc szczególnie wzmożona. Na pewno po starcie będzie taki odcinek gdzie można się napędzić i trochę powyprzedzać, ale jak nie chcesz się zbytnio stresować czy Twoja "krzyknieta' lewa to bedzie ta lewa, to jednak warto pojechać na ostatni zimowy i podnieść sobie rating. Z 10 sektora nie jedzie się komfortowo... Na pewno PolandBike w Legionowie może być ciekawy, bo te lasy niby płaskie, a mają w sobie potencjał nawet na pucharową trasę xc.

Tzw. ostry start ma miejsce już od pierwszych metrów tj. przekroczenia linii s/m. Jak może się orientujesz Twój indywidualny czas zaczyna jednak biec natychmiast w momencie przejazdu pierwszego zawodnika (z Twojego sektora) przez ową linię.

Oczywiście trudność trasy w Legionowie nie zrobi na Tobie, jako na starym enduraku, większego wrażenia ale JAK NA podwarszawskie tereny trasa potrafiła być zaskakująco interwałowa, a momentami obfitująca w wąskie ścieżki, wydmy, piaszczyste zjazdy i inne elementy potencjalnie wymgające w warunkach zmęczenia i pośpiechu czyli tzw. wyścigowych.

Aby jednak się o tym przekonać należałoby wyprzedzić większość zawalidróg i dlatego w pełni zgadzam się z ostatnimi 7-mioma wyrazami Twojej wypowiedzi ;)

Err, nie bardzo wiem jakiego argumentu miałbym użyć - poza tym, że lubię rower i obcisłe ;) Dzisiaj idę na Obozową się zapisać, dopytam jakie są szanse uwzględnienia prośby.

Ale z drugiej strony jeżeli szanse są nikłe to też ok - jazdy w tłuszczy też trzeba się pouczyć ;)

Jak planujecie wyciąć ostro z sektora i pogonić za poprzedzającym, to proponuję wcześniej się ustawić przy taśmie.

To jest wersja dla uczciwych :) Jest jeszcze opcja startu w Józefowie, też dla uczciwych. Ewentualnie próba naciągnięcia na wyższy sektor powołując się na starty u konkurencji :devil:

(ta opcja będzie najwłaściwsza w biurze zawodów przed startem- harmider nie sprzyja działaniom kontrolnym)

Bobiik, miałbyś wleć się za nami ? Ok, ponarzekałeś, a teraz cut the bullsh*t ;D Powiedz lepiej jak tam trenażer, zakupiony w końcu ? Trenowałeś co w zimie rowerowego ? (trening uzupełniania elektrolitów napojami nieprofesjonalnymi się nie liczy)

Trenazer nie kupiony)-:Co tydzień chodzę na halówke.Nie profesjonalnych napojów nie pijam(-:

Ok, oficjalnie ogłaszam, że się zgłosiłem. I dostałem fajny numer bo 81, a nie jakieś tysiąc dziewięćset siedemnaście ;)

Z wrażenia, że stoję przed biurkiem SAMEGO SZURKOWSKIEGO, zapomniałem polobbować w sprawie sektorów.

BTW, chipa odbiera się przed samym startem?

• Mod Team

Masz numer startowy? Odwróć go na drugą stronę, tam jest taki pomarańczowy pasek - to jest zaklejony chip ;)

Oddałeś formularz zgłoszeniowy? Co wpisałeś w Nazwie Teamu? :D :D

Kurde, a na stronie jeszcze nie ma zapisów, chyba będzie trzeba się przejechać, a myślałem, że wszystko załatwię i w sobotę oddam tylko formularz i potwierdzenie wpłaty :(

S i S :

W otwocku się spotkamy ?

Nie doczekałem się odpowiedzi na pytanie czy nazwa Team'u jest już ostatecznie ustalona oraz czy wymogiem jest aby nawiązywała do forum czy niekoniecznie. Ktoś powinien wiedziec takie rzeczy bo drużyna musi mieć swojego animatora albo chociaż demo(auto?)kratyczny zarząd :)

@saf - zajrze w domu, dzieki za tipa. Polecam zgloszenie w biurze, chociazby z uwagi na brak tlumu i mila atmosfere. Nazwy nie wpisalem, bo errr wstyd sie przyznac, nie pamietalem jak dokladnie brzmi.

@iksC - Otwock jak najbardziej w planach. Mam nadzieje, ze Legionowo ich nie zweryfikuje ;)

Ok, żarty się skończyły - w weekend ma być upał.

Ja mam w planach pętlę z Roztoki przez Górki z powrotem. Większą lub mniejszą, zależy jak się będzie jechało.

Nie mam niestety całego dnia więc po pierwsze startuję wcześnie, 8 max, a po drugie dojeżdżam do roztoki katamaranem.

Jakby co zapraszam, mam wolną rynnę na dachu.

I bagażnik mam tyż ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...