Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na Legionowo jak najbardziej. Tylko kto jak jedzie? Ja do legionowa nie będę jechał rowerem (>30 km), co by się nie zmęczyć, dlatego wybiorę komunikację miejską. Z dworca gdańskiego jeździ SKM do Legionowa, to jest dobra opcja

• Mod Team

O, ja mam blisko do Warszawa-Praga, to mogę też pociągiem, tylko pytanie jak z wyposażeniem, tzn. jak to wygląda, znaczy no, żeby wziąć jakieś zapasowe ciuchy, żarcie na start, ewentualnie jakieś inne rzeczy, tylko to tam się później zostawia gdzieś na czas wyścigu, czy jak? :P

Adam, jedziesz już gotowy na wyścig, bez zbędnych rzeczy. Kask, mały plecak z bukłakiem i niezbędnik: dętka, łyżki, łatki, hak przerzutki (!?), spinka do łańcucha, ampule, pompka, trytytyki, tego wiadomo, telefon. Z żarcia to tylko jakiś żel, batonik, na trasie i tak częstują. Warto wziąć jakiegoś powerade, by wypić na 30-60 min przed startem. Żadnych zapasowych ciuchów, z błota, jeśli będzie umyjesz się w kałuży :thumbsup: , a potem wrócisz do domu komunikacją lub rowerem.

Nienormalne jesteśta chłopy ;-)

Safian, weź ze sobą wysokoproteinowe jedzenie na później, żele na końcówkę wyścigu...

Nie licz na tamtejszą kuchnię (a jeść się chce). Prawdopodobnie do dyspozycji będzie jakaś szatnia.

ZABIERZ dodatkowe ubrania, przecież nie będziesz stał na podium ubłocony i śmierdzący od potu ;-)

Jak dostaniesz zejścia, zrobi się zimno...

Ja z wormsem bylismy wczoraj w powsinie i srednia w lesie byla jednocyfrowa:-D bo kola staly w miejscu. mnie tez bola 4litery. Chetnie tez bym sie wybral z wami na jakas wyprawe ale moja forma kiepsciutka chodz na plaskim wczoraj 53 smignolem i to 2razy ale za to puls do 90%mi podskoczyl. Jak na razie nie widze sie w maratonie w otwocku ale jedziemy. ,Moze sie skusze na juzefow to moze jakis wyzszy sektor na otwock wywalcze.

Podziwiam was jak ostatnio zrobilem 90 km a bylo to ze 2 lata temu to padlem na pysk jak betka. a teraz nie wiem czy dalbym rade tyle przejechac.

• Mod Team

Marylka, ja wiem co wziąć, zastanawiam się tylko, gdzie to przechować podczas jazdy - w wypadku samochodu sprawa oczywista, a jeżeli ktos przyjeżdża właśnie pociągiem? Są jakieś przechowalnie, czy cuś? :)

I ponawiam pytanie o nazwę naszej drużyny, trzeba ustalić jedną wersję :P

https://lh3.googleusercontent.com/-H8VrWGouAvM/T136TzRaumI/AAAAAAAADlQ/kkR0KqMUPak/s640/IMAG0361.jpg :)

Mad CYCLING Team - inaczej nie ma sensu IMO.

Generalnie czy nazwa ta musi wiązać się z forum czy ma raczej sprzyjać szukaniu własnej tożsamości Team'u (?) Szukacie jeszcze propozycji ?

Ewentualną cząstkę Pro zamieniłbym na "Bro" ;)

Mad CYCLING Team - inaczej nie ma sensu IMO.

Generalnie czy nazwa ta musi wiązać się z forum czy ma raczej sprzyjać szukaniu własnej tożsamości Team'u (?) Szukacie jeszcze propozycji ?

Ewentualną cząstkę Pro zamieniłbym na "Bro" ;)

Jak noga? Kiedy będziesz w stanie coś pokręcić?

Mam nadzieję, że dasz radę się szybko pozbierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...