Mod Team mrmorty Napisano 11 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Masz biały rower? :> Mam w 50% Safian ty nie fikaj bo wpadnę do stołycy z moją zjazdówką i będzie Ci wstyd na płaskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nie byłoby mi wstyd, ja wiem, że jestem słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Safian wcale nie jest słaby jeździ regularnie i stara się budować formę ja to jestem słaby na razie ale w samotności zaczynam nadrabiać duże braki z zimy. Chłopaki pomykają całkiem dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Szanowni, a może już zaczniemy się ustawiać pod jakiś start? Józefowa nie dam rady, ale Legionowo chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No, przynajmniej jeden chętny na Legionowo, to co, kto jeszcze? Niestety zapisy jeszcze zamknięte, trzeba śledzić ich stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja na Legionowo jak najbardziej. Tylko kto jak jedzie? Ja do legionowa nie będę jechał rowerem (>30 km), co by się nie zmęczyć, dlatego wybiorę komunikację miejską. Z dworca gdańskiego jeździ SKM do Legionowa, to jest dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 O, ja mam blisko do Warszawa-Praga, to mogę też pociągiem, tylko pytanie jak z wyposażeniem, tzn. jak to wygląda, znaczy no, żeby wziąć jakieś zapasowe ciuchy, żarcie na start, ewentualnie jakieś inne rzeczy, tylko to tam się później zostawia gdzieś na czas wyścigu, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A ja mam samochód - wprawdzie stary, śmierdzący i odrapany, ale ma tą zaletę że mieści rowery i ludzi, tudzież nadal się toczy Możemy się umówić na transport. Jak patrzę na stronę PB to nie ma startu do Mazovii. Ni mapy ni nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jakiej mapy ni ma? Zobacz w poprzednich latach jak było: http://www.polandbike.pl/index.php?action=pbm201102&id=info masz GPXy, mapy, wszystko jest A swoją drogą co z nazwą teamu? FR Mad (Pro) Team, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Adam, jedziesz już gotowy na wyścig, bez zbędnych rzeczy. Kask, mały plecak z bukłakiem i niezbędnik: dętka, łyżki, łatki, hak przerzutki (!?), spinka do łańcucha, ampule, pompka, trytytyki, tego wiadomo, telefon. Z żarcia to tylko jakiś żel, batonik, na trasie i tak częstują. Warto wziąć jakiegoś powerade, by wypić na 30-60 min przed startem. Żadnych zapasowych ciuchów, z błota, jeśli będzie umyjesz się w kałuży , a potem wrócisz do domu komunikacją lub rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Patrzyłem tutaj Poland Bike Marathon - Kolarstwo jest naszÄ pasjÄ - Maratony rowerowe dla wszystkich no chyba że trasa taka sama jak w zeszłym roku. W takim razie zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pisaliście do PB i Mazovii z prośbą o start z wyższego sektora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nie. Szczerze - chcę zdobyć to jedno doświadczenie życiowe więcej i zobaczyć jak to wygląda od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nienormalne jesteśta chłopy ;-) Safian, weź ze sobą wysokoproteinowe jedzenie na później, żele na końcówkę wyścigu... Nie licz na tamtejszą kuchnię (a jeść się chce). Prawdopodobnie do dyspozycji będzie jakaś szatnia. ZABIERZ dodatkowe ubrania, przecież nie będziesz stał na podium ubłocony i śmierdzący od potu ;-) Jak dostaniesz zejścia, zrobi się zimno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja z wormsem bylismy wczoraj w powsinie i srednia w lesie byla jednocyfrowa:-D bo kola staly w miejscu. mnie tez bola 4litery. Chetnie tez bym sie wybral z wami na jakas wyprawe ale moja forma kiepsciutka chodz na plaskim wczoraj 53 smignolem i to 2razy ale za to puls do 90%mi podskoczyl. Jak na razie nie widze sie w maratonie w otwocku ale jedziemy. ,Moze sie skusze na juzefow to moze jakis wyzszy sektor na otwock wywalcze. Podziwiam was jak ostatnio zrobilem 90 km a bylo to ze 2 lata temu to padlem na pysk jak betka. a teraz nie wiem czy dalbym rade tyle przejechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Marylka, ja wiem co wziąć, zastanawiam się tylko, gdzie to przechować podczas jazdy - w wypadku samochodu sprawa oczywista, a jeżeli ktos przyjeżdża właśnie pociągiem? Są jakieś przechowalnie, czy cuś? I ponawiam pytanie o nazwę naszej drużyny, trzeba ustalić jedną wersję https://lh3.googleusercontent.com/-H8VrWGouAvM/T136TzRaumI/AAAAAAAADlQ/kkR0KqMUPak/s640/IMAG0361.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 O widzę, że Mbike wycofał się ze sponsorowania PB czy jak? :> FR Mad Team może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Spoko loko, joł Mad Men Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mad CYCLING Team - inaczej nie ma sensu IMO. Generalnie czy nazwa ta musi wiązać się z forum czy ma raczej sprzyjać szukaniu własnej tożsamości Team'u (?) Szukacie jeszcze propozycji ? Ewentualną cząstkę Pro zamieniłbym na "Bro" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyjogurt Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Miałby ktoś ochotę jutro gdzieś pokręcić? Nie za bardzo znam Warszawę, więc nie podaję konkretnego kierunku, godzina najchętniej jakoś przed południem, tempo bez szaleństw bo ze mnie straszny trzepak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mad CYCLING Team - inaczej nie ma sensu IMO. Generalnie czy nazwa ta musi wiązać się z forum czy ma raczej sprzyjać szukaniu własnej tożsamości Team'u (?) Szukacie jeszcze propozycji ? Ewentualną cząstkę Pro zamieniłbym na "Bro" Jak noga? Kiedy będziesz w stanie coś pokręcić? Mam nadzieję, że dasz radę się szybko pozbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Przyjdzie mi chyba w niedziele jezdzić samemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 w niedziele jezdzić samemu... A to przepraszam co, dla Ciebie to trzeba specjalną ekipę Meridy zakładać? Miałeś kręcić wspólnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A to przepraszam co, dla Ciebie to trzeba specjalną ekipę Meridy zakładać? Miałeś kręcić wspólnie :> Gdzie tam mi do was(-: Pewnie bym gdzieś na szarym końcu się wlókł (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A te całe wasze zawody ni majo swego forum? Może tam się ugadajcie z kimś by ciuchy zostawić u jakiegoś zawodnika który na zawody dojeżdża samochodem. Ma się ten łeb na karku co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.