Hanzo Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja się chyba wybiorę dziś na testowanie nowego-starego roweru. Myślałem o Agry, tempo bez szaleństw. Ktoś chce jechać koło 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Trochę późno, ale ja bym się chętnie dołączył, tylko dopiero po biegu Justynki, tak ok. 12 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elin Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wiosna !!!!! taka pogoda, a moja szosówczka została w pracy na trenażerze... pozostaje zatem kontrolny wypad do Kampinosu - mam nadzieję, że trochę mniej błota i "rozlwisk" niżw zeszłym tygodniu - i mam nadzieję, że uda mi się podłączyć co któryś weekend do teamu z "mad" w proponowanej nazwie Pozdrawiam słonecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kto chętny na jutro? Kierunek i godzina do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Jak tam idą wasze przygotowania do Mazovii? Ile godzin jeździcie i co trenujecie? lukas85, pytanie jest bardzo zasadne. Nie zawsze tak jest ponieważ w tym wątku dyskutuje się sprawy różnej wagi .Pozostaje pogratulować Na zimę ułożyłem plan którego założenia wyłamywały się z zakresu "radosnej amatorki" czyli przypadkowego kręcenia 1-2 w tygodniu jak do tej pory. Zawierał bardzo mocne elementy realizowane na siłowni, basen, skakankę, codzienne rozciąganie, dwa pobyty w górach, sesje na trenażerze(w górach oczywiście nie z przewagą intensywności nad obj. i oczywiście odpowiednio wspomaganą regenerację. Co z tego skoro stan po b. skomplikowanym złamaniu (wypadek, powiedzmy przy pracy) nie pozwala nawet na basen, a zaledwie na spacer. W związku z tym stan przygotowań wyraża się w ujemnych wartościach (atrofia mięśnia), a same piękne widoki i dobra pogoda w "zimie" to za mało aby myśleć o nieinwalidzkiej jeździe w maratonie. Do Otwocka najprawdopodobniej wybiorę się więc zupełnie "na świeżo" albo w dniu spodziewanej pierwszej lub drugiej lokalnej superkompensacji w zależności od osiągniętego TSB i tego czy w ogóle będzie dało się je policzyć Czuje się mile zaskoczony widząc Wasze deklaracje odnośnie odbytych treningów i planowanych startów. Naprawdę. Oczywiście wolałbym mieć dobrze (albo w ogóle) przepracowaną zimę ale próba zbliżenia sie do Was w wynikach w ciągu sezonu też będzie bardzo ciekawym doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wyszło słońce, wyszły misie z gawry. IksC, nie przesadzaj o ile się nie zaplujesz (bo pewnie tylko to grozi przy siedzeniu na tyłku podczas rehabilitacji), to będziesz pędził z tą samą prędkością. Wyjeżdżone km pozostają w nogach i nie znika to od tak... P.S. poranne jam session jutro w Bielanie ktoś ( 8:00 - 9:00 )? PS 2 Więc ekipa Mad maniaków powiększa się o dwie osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 RudaMarylka - kusząca propozycja; a nie da się gdzieś bliżej centrum? ja właśnie się wybieram na podbój ścieżek... a tak przy okazji: witam rowerowych maniaków warszawskich ja w stolicy od niedawna więc niestety topografia u mnie leży i kwiczy; mam nadzieję, że to się szybko zmieni; wiosna idzie to i tereny trzeba zacząć zwiedzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witaj zacna koleżanko! Od centrum do Bielana kilka ruchów korbą ;-) Na lenia, metro masz - zgarnę Cię ze słodowca, hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 no może ja najpierw na mapę zerknę napiszcie tylko jakie plany mniej więcej: gdzie pedałujecie? (ja szczerze: ulicy, chodników mam dość ) ps. chętnie też uwówię się w środę - mam całą wolną więc mogę od rana do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja na weekend zaplanowałem totalną labę, czyli granie na kompie z kolegami i takie tam ... Dziś się roweru nie dotykam, no może poza założeniem nowej lewej manetki i regulacji przerzutki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 napiszcie tylko jakie plany mniej więcej: gdzie pedałujecie? To zobaczysz sama na własne oczy - albo nogi ;-) Facety planują chyba inny kierunek i to w godzinach późniejszych. Ja nie dam rady około południa i później, dlatego składam propozycję bielańską. Mapa - stacja Metro Słodowiec. Później się nie zgubimy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Facety planują stawić się o 12.00 przy Sobieskiego/Sikorskiego dokładnie tu: http://maps.google.com/maps/place?q=52.190444,21.046157&ftid=0x0:0x0 i udać się w kierunku lasku Kabackiego sprawdzić przejezdność tamtejszych ścieżek, jeżeli ktoś chętny to facety zapraszają @Artur: Ty to nie musisz trenować :> Powrotu do zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wymienimy się jutro informacjami w temacie dostępności oraz zmieniających się zasobów ścieżkowych. Z informacji istotnych - trafiłam na rowerowego jasnowidza. Warsztat ma na bazarku przy marymoncie. Jeśli macie zgryz z bikem, zakładam się o piwo, że facet rozgryzie to w kilka minut. Profesjonalista z dużym stażem - liczy sobie grosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dziś w lasku bielańskim było supier Polecam każdemu wybrać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Fajnie to było tydzień temu na Boernerowie/Bemowo-Lotnisko. Lodośnieg pokryty wodą i tak przez 15 km. A najlepsze były kałuże do kostki, na których dnie był lód... Trochę się działo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A no właśnie, co dla kogo jest super. Safian właśnie pisał, że w bielańskim błocko po pachy. BRRRR... O tej porze roku niechętnie na taplanie się. Jutro indoor z rana. Może koło południa wyrwę się na PIERWSZĄ WIOSENNĄ AKCJĘ ROZRUCHOWĄ -po ubitym. Anusz gdzieś się nasze drogi przetną . Chętnie ustawię się w tygodniu. Godzinowo dopasuję się, raczej w ciągu dnia. Artur- stawiałem w pierwszej chwili ( po PW), że na nartach się doprawiłeś i padło na łąkotkę. Dlatego ja zimą to tylko na sankach Na szczęście złamanie, nawet ze śrubami jest do wyciągnięcia. Zdrowia i do zobaczenia w sektorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Facety planują stawić się o 12.00 przy Sobieskiego/Sikorskiego dokładnie tu: Jana Sobieskiego 87 Jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 O, nie napisałem najważniejszego Tak, jutro (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Mam blisko to podjadę zobaczyć Twój nowy rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Czolem Czy osoby z kondycją kanapową po zimie jak ja obecnie też moga wpaść na spotkanko czy raczej jest to niedzielna gonitwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Nie tam, nie będzie raczej gonitwy, ja muszę trochę podocierać klocki, Bobik pewnie będzie się bawił ciśnieniami w amortyzatorach, także kanapowcy też mile widziani, zresztą jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Bielan, jak zawsze czad - od północnej strony nieco skuty lodem oraz jeszcze mokry (błoto). W kilku miejscach zagościły nieoczekiwane drzewa (tym razem w poziomie), tudzież większe konary. Wszystkie ciekawsze miejsca przejezdne, podjezdje i zjezdne Koleżanka Ania bardzo dzilena i chce jeszcze jeździć! Wywołuję Pana Solińskiego do tabily - wszak mamy wiosnę. Zapraszam od 5:15 - 5:30 godzina do przedyskutowania. Ania musi się nieco rozkręcić, więc będziemy jeździły "ostrożnie". P.S. Nie życzyłam Ci Arturze powrotu do zdrowia, życzę po prostu cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 koleżanka Ania ŻYJE i może chodzić (jeszcze ) - zobaczymy, co będzie jutro; generalnie wszysko ok, poza stromymi podjazdami i zjazdami, których do tej pory unikałam więc nie wiem czy dam radę się z nimi zaprzyjaźnić; obiecuję spróbować jutro, jak nie będzie padać, - ruszam o 4:45 (zabójcza godzina ale co tam...) dzięki za przejażdżkę proszę o wyrozumiałość i niski wymiar kary za brak kondycji ps. gdyby nie rower to pewnie dopiero bym wypełzała z łóżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Nie pojadę z Tobą jutro, muszę gorączkę przeczekać choć jeden dzień. Gdybym dzisiaj nie pojechała, to pewnie by mnie konkretnie ścięło z nóg... Do Bielana jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.