RudaMarylka Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Chyba też za mało jeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Bierzesz udział w którymś maratonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Może o to, że jest to temat do ustawiania wspólnych jazd, a nie newsletter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To już Ty napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Delur, zrozumiałem, że jedziesz na maraton i zapraszasz dodatkowych chętnych. Sol, poczytaj temat - ani ustawianie ani newsletter. Tu prowadzi się indywidualne blogi rowerowe z jazd solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Nie może być - jak mogło mi to umknąć ... No więc żeby stało się zadość to mówię, że się wstępnie z ukiem ustawiamy na Starą Miłosna i MPK w sobotę. Tyle, że o świcie - takie u mnie bowiem życie. Więc jak ktoś chce o brzasku Niech się stawi w kasku W rembertowym lasku. Czy gdzieś tam gdzie ustawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Koło wariatów się nam powiększa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 W sobotę nie dam rady - praca Za to gdyby ktoś miał jakiś rowerowy pomysł na niedzielę (zwłaszcza z wczesnym startem), chętnie się przyłączę. Skoro już o porannych startach mowa - jutro rano (6:15-6:30?) ruszam z Ursynowa na szybki poranny rozruch w okolicach Lasu Kabackiego (planowana długość trasy - 30-35km, do zrobienia w niecałe półtorej godziny). Gdyby ktoś miał ochotę się przyłączyć, proszę o PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ruda w nocy jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ...hm, po nocy (takiej prawdziwej) to z kolei ja nie jeżdżę 6 rano to dla mnie już dzień, ale o takich rzeczach ponoć się nie dyskutuje... Tak czy inaczej - przejażdżka doszła do skutku w składzie dwuosobowym. Było super, nawet jeśli odstawałem od partnera zapasem siły w nogach i zasobem techniki. Cóż, będzie nad czym pracować Ponawiam pytanie o plany niedzielne... ktoś coś szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja zasuwam nieco wcześniej i do wykorzystania mam jedynie około godziny - więc rozbijam się po Bielanie i okolicznych, bielańskich podjazdach - mniej lub bardziej Jeśli natomiast K2 ma chęć, bardzo proszę zapisać mój numer i się ze mną ustawić. Uprzedzam, że lubię krew! (hihihihihih ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nasz wypad w sobotę aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Jakbyś chciał to jutro z rańca ruszam z Solem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja to niedługo nieoficjalnie kończę sezon :/. Na oficjalne dam zaproszenie bo będę gdzieś jechał,ale to dopiero w listopadzie . A w sobotę to nie wiem gdzie pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A w sobotę to nie wiem gdzie pojadę Słuchaj Dziara, mieszkasz w Konstancinie lub okolicach a Lasy Chojnowskie to naprawdę niebrzydka rzecz(mam je objeżdżone). Możesz jechać przez Czarnów na czarny szlak, przez lasy kierować się np. na Orzeszyn, ciekawa jazda jest aż do Góry Kalwarii. Na miejscu warto np. poszaleć na piaszczystych terenach poligonu obfitujących w mini pagórki, właściwie są to muldy. Stamtąd otwiera się perspektywa na szlak przy Wiśle na południe i (później) powrót w stronę Piaseczna. Takie rundy mógłbyś kończyć nad wodą. Na pewno znasz ten świetny postój "zimne doły". Za niewielkie pieniądze można tam wypożyczyć np. kajak, a jakbyś zagadał to pewnie w budce popilnowali by Ci roweru. Super sprawa. Od Góry K. możesz też wracać wałem wiślanym. Malownicza trasa. Jeździ m.in tędy grupa "Ośka Warszawa" znajdziesz ich na forum szosowym, umawiają się bodajże przy placu zabaw w Powsinie. Jakby było mało to w Zalesiu masz pociąg, który możesz uwzględnić w eskapadzie. Gdybyś totalnie nie miał konceptu to poszukaj też pewniaków czyli np. śladu/ trasy Mazovii. Bierzesz pętla "Mega" i wrzucasz do urządzenia, do telefonu albo po prostu drukujesz co też jest bardzo dobrym wyjściem. Sam bym Ci poszukał ale nie mam już dziś totalnie czasu. Mam nadzieję, że rozbiłem Twój dylemat W zasadzie masz jedne z lepszych warunków do jazd w okolicy miejsca zamieszkania. Gacie krótkie czy długie nie ma znaczenia, nawet nie będziesz się zastanawiał jeśli znajdziesz dobrą trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No cóż ostatecznie tak wyszło,że nigdzie nie pojechałem. Artur znam doskonale tam te rejony.Akurat rzadko jeżdżę przez Czarnów,ale wiem,że są fajne tereny,są górki Czarnowskie niby są małe,ale można się nieźle po pobawić. O tak zimne doły można rozpalić ognisko nawet ostatnio ze znajomymi tam byłem i jedliśmy kiełbaski. W GK w sumie są fajne podjazdy na ulicy świętego Antoniego dużo u mnie jest do zwiedzania,ale po prostu dziś ochoty nie miałem na rower :/.Ale dzięki serdeczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Słyszałem, że pokaźna ekipa się szykuje na Mazovię w Łomiankach. Póki co na stronie jest oficjlanie podana data 2 października, choć w Toruniu podawali, że ma być również w sobotę. Tak, czy inaczej zapraszam wszystkich zainteresowanych, nie koniecznie na ściganie, ale na fajną zabawę i spróbowanie swoich sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Czyli gryll, kiełbasa i piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 OK, więc kto się deklaruje ? Do grupy jeżdżącej, piwno-kiełbasianej lub wszechstronnej (wyścig zintegrowany z browcem na pożegnanie sezonu startowego) ? Wygląda na to, że będę mógł wpaść (nie ma jeszcze decyzji pomiędzy dystansem hobby a fit:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Oczywiście, że się deklaruję - pozostaje kwestia ustalenia czy to ma być sobota, czy niedziela :-) ... szkoda, że sama będę jechała chyba, że znajdzie się jakaś niewiasta do pary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jorane Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ... szkoda, że sama będę jechała chyba, że znajdzie się jakaś niewiasta do pary? Cześć, ja chętnie bym się wybrała w niedzielę pokręcić się po Kampinosie. Pozdrawiam Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Cześć, ja chętnie bym się wybrała w niedzielę pokręcić się po Kampinosie. Pozdrawiam Ania Cześć! Bardzo chętnie, jeśli tylko lubisz kręcić - to zapraszam do wspólnej wymiany umiejętności W niedzielę szykuje się maraton, może namówię Cię abyś wzięła w nim udział - będzie w Łomiankach. Na stronie Mazovi znajdziesz wszelkie informacje - oczywiście, jeśli czujesz się na siłach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Może ktoś chętny na WKK w niedziele?? Sobota może być Kampinos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Odbierz newsa ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.