Sol Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Niee, kręcę w sypialni i już się nie mogę doczekać wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Pytałam o zeszły rok. Jest -10, to już prawie wiosna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A to też nie. W tygodniu startuję ok. 19-20, a w weekendy wcześnie i raczej pod Wwe. Ale lasek chcę lepiej poznac wiec bede bywal czesciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Nooo, to ja Cię po lasku przeciągnąć mogę Moja pora to wg niektórych jeszcze noc (w tym roku będzie między 5, a 6 rano), skazana jestem na samotne poranki. Jeśli będziesz miał wenę, możemy się ustawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ok ok. Ale pls wiosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ktoś się wybiera? Na FB Was uwiecznili. Jak ocenisz te zajęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Sezon skończył się późno i zapowiada się bardzo krótka przerwa(-: Zima nie wytrzyma(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Na FB Was uwiecznili. Jak ocenisz te zajęcia? He, he jakiś taki nieuczesany jestem Fajne zajęcia były. Nie sądziłem, że mam tak słabe ręce Organizacyjne trochę luki były. Ale pierwsze koty za płoty. Ogólnie mogę polecić. Można się zmęczyć. Zajęcia przemyślane pod względem doboru ćwiczeń. Jak ktoś jest zainteresowany, to powinny być jeszcze miejsca na przyszłe zajęcia- kwestia maila. Jak coś, to służę dojazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jakichś szczegółowych planów nie mam, po prostu chcę spędzić parę dni w górach . Czyli równie dobrze mogę zostać. Co do transportu proponuję się dogadać bliżej terminu, gdy będzie wiadomo na 100% kto jedzie. Mój rzęch pomieści w każdym razie całkiem sporo, na pewno trzy rowery. Soliński. Będę Ci ja służył browarem przez całą drogę do Zawoi, więc rezerwuj miejsce dla pasażera u swej prawicy, postronek dla białego Rumaka na swej Srebrnej karocy. Caryca Katarzyna wydała oficjalny dekret uprawniający mnie (Łukasza) do wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Oy, super. Teraz tylko ujarzmić hydrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Soliński. Będę Ci ja służył browarem przez całą drogę do Zawoi, więc rezerwuj miejsce dla pasażera u swej prawicy, postronek dla białego Rumaka na swej Srebrnej karocy. Caryca Katarzyna wydała oficjalny dekret uprawniający mnie (Łukasza) do wyjazdu. Łukasz trza było o nic nie pytać. Przecie to za parę miesiecy,a kobiety przychodzą i odchodzą(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No tak, ale wracają szybko bo sklepy do 20. Mam ja kołek więc ręcze gdybyś nie dawał rady. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Panowie, dostarczacie mi zawsze dużo śmiechu.... Dzisiaj to chyba jakieś święto, co? Ludzie nerwowe jakieś i z kwitami biegajom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Z kwitami za te prezenty dla wybranki/a serca. Podobno święto pługowego, bo takie ulice zasypane że widać iż mają wolne. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No tak, ale wracają szybko bo sklepy do 20. Mam ja kołek więc ręcze gdybyś nie dawał rady. Mojej byle kołek nie bierze. Musi być z najlepszej belgijskiej czekolady albo przynajmniej z Lindta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dziś taki "kołek" dostałem, całą tabliczkę, by Lindt, pisztacjowy, dla dobra sprawy możemy rzucić na pożarcie... Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Jeździł ktoś z Was dziś po Bielańskim albo Kabackim? Tak się zastanawiam czy szlaki przejezdne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jeździł ktoś z Was dziś po Bielańskim albo Kabackim? Tak się zastanawiam czy szlaki przejezdne Wiesz co jak tak patrzyłem to raczej są szlaki przejezdnę,ale ja miałem ostatnio sporą przerwę. Więc teraz nie wiem jak wyglądają,ale myślę,żę da się jechać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 W sumie nie pojechałem, bo padało cały dzień, ale może w weekend będę się wybierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Pytanie mam Panowie, Macie jakieś sugestie dotyczące prawidłowego nawodnienia organizmu? Picie odpowiedniej ilości wody niestety nie daje efektu :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Izotonic. Na rynku jest tego całe mnóstwo, jednak diabeł tkwi w szczególe. Ostatnio testuję Vitargo Professional. Zawiera dodatkowo kofeinę, więc oprócz właściwego nawodnienia dodaje trochę kopa. W smaku też przyzwoity. Trochę trudno się rozpuszcza, ale to detal. Wcześniej sączyłem Isostara i też nie ma się do czego przyczepić. Może trochę smaczniejszy Marylka, a rower już kupiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Widzisz, problem polega na tym, aby utrzymać prawidłowy bilnas wodny ogólnie. Osoba, której temat dotyczy nie może pić izotoników. Nie, roweru nowego nie mam, jak to zwykle bywa z różnymi zbiegami okoliczoności... Ale podzespoły zmienione, żeby nie przeszkadzał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 To proponuję wodę z miodem i cytryną lub woda, sok owocowy i odrobina soli. Co do ilości, to na ogół nigdy nie jest wystarczająco. Nikomu się nie chce targać baniaków z piciem Najważniejsze, że rower sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Bardzo dziękuję za sugestie, opcję z solą także wymyśliłam tym bardziej, że przy diecie soli brak i woda ucieka. Chyba nie ma innej alternatywy, jak próbować do bólu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dziś masa krytyczna o 18:00, wybiera się ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.