Sol Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Jeżeli chodzi o powyższe pisałem o zlocie. Natomiast co do startu, Józefów lub Otwock - albo oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Trochę mnie nie było Miło widzieć, że się szykujecie na ściganie. PB jest nie złym pomysłem na przetarcie przed Otwockiem. Pierwszy start w sezonie zawsze jest trudny. Tym bardziej, że regulamin Mazovii wymaga stawienia się w Otwocku, jeśli się chce utrzymać sektor z sezonu ubiegłego. Tak więc szykuje się kolejny rekord frekwencji, a niestety w Otwocku nie ma gdzie pogonić. Trasa jest na ogół wąska i przebicie się przez dziki tłum będzie ... irytujące. Szczególnie dla tych, którzy będą zaczynali z 11 sektora. A nie daj Boże, żeby jeszcze dopisała pogoda Nie chcę nikogo zniechęcać, jednak na pierwszy start nie wybierałbym Otwocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Bartek zawsze możesz się uciec do manipulacji, ewentualnie torebek nigdy za wiele tym bardziej z logo JC, JG, LV itp. etc. Jeśli i to nie pomoże to zawsze możesz ze mną katować Tour The Górki Śmieciowe bo ja zostaje w stolicy. Wysłane z mojego HTC Magic za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja nawet na pierwszym wyscigu nie mam zamiaru dawac z siebie 100%, wiem jak to jest startowac z ostatniego sektora, wyprzedzanie najwolniejszych jak jest wasko to udreka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Można też wnioskować o wyższy sektor ale nie rozgryzłam tego jeszcze (Pomirot help?). Co zamierzam uczynić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Startowałem 2 lata temu z drugiego sektora na Mazovii i było ok. Liczę, że pierwszy, drugi wyścig ,,pójdzie na straty'', po nich będę może w 3-4 sektorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Można też wnioskować o wyższy sektor ale nie rozgryzłam tego jeszcze (Pomirot help?). Co zamierzam uczynić... Kiedy pytają mnie, odpowiadam... Masz już sektor z Łomianek, który przechodzi na ten rok pod warunkiem startu w Otwocku. Możesz go sprawdzić rejestrując się do Cyklopedii na stronie Mazovii. Jeśli z jakichś względów nie dasz rady zaliczyć Otwocka, to możesz napisać maila do administratora tłumacząc się dlaczego i, że więcej się to nie powtórzy Powinni przywrócić sektor. W przypadku zaczynających, czyli bez historii w Mazovii najprościej jest również napisać do biura zawodów z prośbą o wyższy sektor. Można uzasadnić startami w innych cyklach i wynikach około np. 5 sektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Bartek zawsze możesz się uciec do manipulacji, ewentualnie torebek nigdy za wiele tym bardziej z logo JC, JG, LV itp. etc. Jeśli i to nie pomoże to zawsze możesz ze mną katować Tour The Górki Śmieciowe bo ja zostaje w stolicy. Oy, już próbowałem i działa ... ale krótko. A ja muszę wreszcie tą &%*#(@& ramę kupić, ile można o tym gadać Po drugie nigdzie nie zostajesz tylko jedziemy na zlot i EOT. Ktoś musi kierowcy podawać browar, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kiedy pytają mnie, odpowiadam... Bardzo dziękuję :-) Jestem tak niewyżyta, że jeśli będę miała jechać za maruderami, jak poprzednio to kogoś tam... Rozjadę na tej ścieżce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ależ będzie wesoła gromadka. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No dobra, a co z nazwą teamu? Ja wymyśliłem takie coś: -Cyklonauci -Psychocykloza -Chainless Bikers -Cyklopaci -FR-Team (od Rorum Rowerowe) -No Handlebars Niektóre trochę głupie, ale może komuś sie spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 -FR-Team (od Rorum Rowerowe) O takiej nazwie pomyślałam, kiedy padł pomysł, taka nazwa trzymałaby klimat. Warto szepnąć Adminowi, jeśli się zdecydujemy... Być może przyłączy się więcej osób z czasem, a i pod ubranka można sie podłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To ja bym tam jeszcze dodał "pro", bo w końcu jesteśmy pro FR Pro Team EDIT: Ewentualnie, żeby było jeszcze bardziej PRO możemy dać: FR Pro Cycling Team :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Super, mi pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jeszcze parę miesięcy ale mam pytanko ,kto jezdzie na zlot i jak planuje podróż i jakim środkiem transportowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mnie dziewczyna nie pusci ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To ja bym tam jeszcze dodał "pro", bo w końcu jesteśmy pro FR Pro Team EDIT: Ewentualnie, żeby było jeszcze bardziej PRO możemy dać: FR Pro Cycling Team :> Proponuję zamiast "Pro" dać "Mad" - jakoś tak bardziej mi pasuje do charakteru drużyny @bobiik - ja planuję być i jeżeli się uda to jadę samochodem. Tyle że będę chciał jechać parę dni przed piątkiem. Nie opłaca się kulać parę stów na półtora dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Proponuję zamiast "Pro" dać "Mad" - jakoś tak bardziej mi pasuje do charakteru drużyny Bardzo trafne spostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mad jest ok - fajnie pasuje @Sol: a nie myślałeś, żeby zostać kilka dni dłużej, zamiast jechać wcześniej? Akurat tak do środy zostać a w sobotę na Mazovię 24h pojechać Ja preferowałbym przejazd pociągiem ze względu na cenę, chociaż jakby ktoś miał auto na 4 osoborowery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jakichś szczegółowych planów nie mam, po prostu chcę spędzić parę dni w górach . Czyli równie dobrze mogę zostać. Co do transportu proponuję się dogadać bliżej terminu, gdy będzie wiadomo na 100% kto jedzie. Mój rzęch pomieści w każdym razie całkiem sporo, na pewno trzy rowery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Z Safianem jedziemy na 100%(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ktoś się wybiera? http://www.mazoviamtb.pl/index.php?news=1681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Bartek. Ja rozmawiam z Twoją, a Ty z moją... Jak pertraktacje będą pomyślne to pojadę/ziemy. Czy nie ma jakichś zlotow dla kobiet? Czy Łysa Górę będziemy mieli po drodze? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Czy Łysa Górę będziemy mieli po drodze? Wolałbym coś dalej, jakąś Antarktydę czy Tasmanię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wpadłam Solu na Twojego bloga. Ty jeździłeś po Bielanach poranną porą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.