mirage Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 jedzie ktoś z was jutro w jakąś traske...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ja pewnie wieczorem pokręce trochę po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijWszprychy Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 [sobota, 4.II] propozycja na umiarkowaną ekspedycję "tierisch siberisch" w dowolnym kierunku, proponowane MPK, KPN, Góra Kalwaria/Czersk /dołem/. Oczekiwany dystans 50+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Z jaką prędkością średnio jeździsz, bądź w jak długim czasie pokonujesz dane 50km? Umiarkowanie to ma być asfalt, jak rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Halo ekipo! Plan był, żeby w tym roku na start atakować mazovie 1.04, ale tydzień wcześniej w Legionowie jest PB, ktoś chętny rozpocząć sezon (albo po prostu się przejechać)? Tu nie do końca zapisany jeszcze kalendarz na 2012: http://goo.gl/IhMCi To co, atakujemy forumową ekipą? :> Ja raczej pojadę - zarezerwowałem numer, wypadałoby go opłacić i pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijWszprychy Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Z jaką prędkością średnio /ciach../ w normalnym klimacie średnia oscylowałaby ~25 w asfalcie przy takim dystansie, w tym mrozie, coby nie gadał, musi być spadek. "Umiarkowanie", to proponowane tempo rekreacja pro, bez napinki. A asfalt tylko tam gdzie nie będzie alternatywty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A na Mazovię zimową się nie piszesz? Na PB tak jakoś chyba dziwnie, się naczytałam... Osłuchałam. O ile chcecie laskę do ekipy (zawsze jakieś punkty, choćby się na kwadratowym kole jechało ) to ja się piszę - zwarcie i gotowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie tam, ciuchów nie mam na zimę, 'trenażer Twoim przyjacielem' No jak PB okaże się lipny to można tam nie jeździć, ale spróbować trzeba wszystkiego. Czy 'chcemy' to raczej nie wiem, bo to jak na razie chyba tylko mój pomysł, tak, czy inaczej kobitki zawsze mile widziane Możemy założyć team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Polandbike'a nie polecam ze względu na trasy, które są wymyślane na siłę. Pod tym względem mazovia jest znacznie lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Możemy założyć team No przecież nieśmiało wspominałam w tamty roku Myślę, że ze spadkami, jak i wzlotami całkiem fajnie to szło - no i dobrze wiedzieć z kim się jadzie w szczere pole - tfu! Las. Piszę "Wy" chłopy, ponieważ nie fartnęło mi się jeszcze z żadną kobitą pozasuwać. Same chłopy były, są i przestałam już z tym walczyć. No i moje "nocne" godziny jazdy też jakoś nie przemawiają do nikogo w sezonie. Piszę "Wy" chłopy, bo myślę, że jeśli tylko nie zależy komuś ostro na indywidualnych wynikach, chętnie się pobawi - no bo ile można te górki piłować tak tylko dla formy? Całą resztę można dogadać. P.S. ja też nie mam zimowych ciuchów - jedynie różowy goretex. Nie wykręcaj się trenażerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ja chcę w tym sezonie wystartować, więc się piszę. Pomysł z teamem jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No to jest nas troje... czworo (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ja się piszę, mam już pierwszy miesiąc bazy za sobą. Mam zamiar startować w mazovii i PB, zobaczę jak z czasem będę miał, bo czasem pracuję w weekendy. Istnieje szansa, że na niektóre wyścigi będę miał auto, opel astra sedan. Nie mam bagażnika na rowery, składam fotele z tyłu, rozkręcam rower i kładę poziomo. Na bank 2 rowery tak wchodzą, a jeśli się uda to może i trzeci.... Tak więc w razie czego mogę kogoś zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ja będę miał Navarę lecz bez bagażnika rowerowego, ale zawsze cała paka wolna więc maszynki luzem mogą sobie fruwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 czworo (?). No to chyba już 5 Pewnie, że chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No to jeszcze została nazwa, koszulki i team gotowy Macie pomysły? Ja mam, ale same brzydkie więc na razie nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Bad Wheels Bit***s. Wysłane z mojego HTC Magic za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Bad Wheels Bit***s. Hje hje hje, bo to tak groźnie ma brzmieć? Ja proponuję "MoCHerowe Berety" A tak poważnie, poczekajcie jeszcze chwilę, najpierw trzeba dupkę podszlifować - a na chwilę obecną to się mroza boita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Przecież niebo bezchmurne i grzeje jak w Rio... Reszta nieważna, to z wczoraj. Co tam będziem szlifować,i tak jedziemy tam po pudło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Zainteresowani pewnie już widzieli: http://www.mazoviamtb.pl/index.php?news=1678 Ciekawe... dobrze, że dopisali "tylko podczas najważniejszych maratonów" No to ja tak jeszcze pospamuję, w Zawoi się w końcu oparł zlot, to całkiem lepszy dojazd niż w tamtym roku. Chyba większość z nas, nawet dzieciatych mogłaby coś na ten weekend lipcowy wykombinować? Takie małe trzy dni z totalnym resetem w nieco ciekawszych warunkach? No chyba, że ambitnie mazoviańskie szlaki chcecie przecierać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ja tam już dawno wpłaciłem, więc jadę, mam zamiar dostać się tam w jakiś sposób pociągiem (samochodem raczej mi się nie opłaca, chyba, że ktoś znajdzie coś do 30 zł ), w każdym razie na ostatnio zlot się dostałem to na ten dostanę się tym bardziej. Także spinać tyłki, wpłacać i jechać. Sol, mam nadzieję, że w tym roku pojedziesz :> No i jedziemy na PB, jak ktoś chce to można jeszcze zarezerwować numer (też opłaciłem już, więc nie ma odwrotu) To tyle newsów :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ech, zlot, przydało by się wybrać, ale jak zwykle mogą być problemy. WTF is PB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Poland Bike no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jasne że jadę. Chyba, że żona coś znowu wymyśli. Tylko cicho bo jeszcze usłyszy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 No dobra, ale na jaki w końcu pierwszy wyścig jedziecie i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.