Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Halo ekipo!

Plan był, żeby w tym roku na start atakować mazovie 1.04, ale tydzień wcześniej w Legionowie jest PB, ktoś chętny rozpocząć sezon (albo po prostu się przejechać)?

Tu nie do końca zapisany jeszcze kalendarz na 2012: http://goo.gl/IhMCi

To co, atakujemy forumową ekipą? :>

Ja raczej pojadę - zarezerwowałem numer, wypadałoby go opłacić i pojechać :D

Z jaką prędkością średnio /ciach../

w normalnym klimacie średnia oscylowałaby ~25 w asfalcie przy takim dystansie, w tym mrozie, coby nie gadał, musi być spadek. "Umiarkowanie", to proponowane tempo rekreacja pro, bez napinki. A asfalt tylko tam gdzie nie będzie alternatywty.

• Mod Team

Nie tam, ciuchów nie mam na zimę, 'trenażer Twoim przyjacielem' ;)

No jak PB okaże się lipny to można tam nie jeździć, ale spróbować trzeba wszystkiego.

Czy 'chcemy' to raczej nie wiem, bo to jak na razie chyba tylko mój pomysł, tak, czy inaczej kobitki zawsze mile widziane ;)

Możemy założyć team :D

Możemy założyć team :D

No przecież nieśmiało wspominałam w tamty roku :laugh:

Myślę, że ze spadkami, jak i wzlotami całkiem fajnie to szło - no i dobrze wiedzieć z kim się jadzie w szczere pole - tfu! Las.

Piszę "Wy" chłopy, ponieważ nie fartnęło mi się jeszcze z żadną kobitą pozasuwać. Same chłopy były, są i przestałam już z tym walczyć. No i moje "nocne" godziny jazdy też jakoś nie przemawiają do nikogo w sezonie.

Piszę "Wy" chłopy, bo myślę, że jeśli tylko nie zależy komuś ostro na indywidualnych wynikach, chętnie się pobawi - no bo ile można te górki piłować tak tylko dla formy? Całą resztę można dogadać.

P.S. ja też nie mam zimowych ciuchów - jedynie różowy goretex. Nie wykręcaj się trenażerem.

Ja się piszę, mam już pierwszy miesiąc bazy za sobą. Mam zamiar startować w mazovii i PB, zobaczę jak z czasem będę miał, bo czasem pracuję w weekendy. Istnieje szansa, że na niektóre wyścigi będę miał auto, opel astra sedan. Nie mam bagażnika na rowery, składam fotele z tyłu, rozkręcam rower i kładę poziomo. Na bank 2 rowery tak wchodzą, a jeśli się uda to może i trzeci.... Tak więc w razie czego mogę kogoś zabrać.

Zainteresowani pewnie już widzieli:

http://www.mazoviamtb.pl/index.php?news=1678

Ciekawe... dobrze, że dopisali "tylko podczas najważniejszych maratonów" :)

No to ja tak jeszcze pospamuję, w Zawoi się w końcu oparł zlot, to całkiem lepszy dojazd niż w tamtym roku.

Chyba większość z nas, nawet dzieciatych mogłaby coś na ten weekend lipcowy wykombinować?

Takie małe trzy dni z totalnym resetem w nieco ciekawszych warunkach?

No chyba, że ambitnie mazoviańskie szlaki chcecie przecierać ;P

• Mod Team

Ja tam już dawno wpłaciłem, więc jadę, mam zamiar dostać się tam w jakiś sposób pociągiem (samochodem raczej mi się nie opłaca, chyba, że ktoś znajdzie coś do 30 zł :D), w każdym razie na ostatnio zlot się dostałem to na ten dostanę się tym bardziej.

Także spinać tyłki, wpłacać i jechać.

Sol, mam nadzieję, że w tym roku pojedziesz :>

No i jedziemy na PB, jak ktoś chce to można jeszcze zarezerwować numer (też opłaciłem już, więc nie ma odwrotu) :)

To tyle newsów :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...