Mod Team safian Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Do Marcelego na Grochowską. Nie wiem jak koła, ale za ogólne olewactwo, niszczenie sprzętu i nieumiejętność przyznania się do błędu ja bym skreślił serwis na samym początku - gorąco nie polecam, dzięki nim jak na razie jestem 8 stówek do tyłu :x @Marylka: Wymiatam, tak wymiatam, że ledwo mogę 40 km przejechać W każdym razie składaj sprzęcior i ścigać się! Pewnie pojeżdżę z Wami trochę się pościgać, ale chyba luty to tak za wcześnie dla mnie (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A ja się chyba z wami wybiorę mimo spadającego śniegu,ale niestety dopiero za tydzień w wolny weekend . Bym pojechał do parku Mazowieckiego zobaczyć jak wygląda tam czerwony szlak znaczy nie ten szlak,ale te słynne 3 rzeki xp muszę jeszcze kasetę kupić i ją wymienić zobaczymy jak rower będzie śmigał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Pewnie pojeżdżę z Wami trochę się pościgać, ale chyba luty to tak za wcześnie dla mnie (-: Jak pewnie, to nie ma, że za wcześnie! ... tłumaczyłam dzisiaj pewnemu osobnikowi, że zapalnikiem wszelkiego postępu była kobieta. Skoro się Hanzo odezwał... Miło by było pomotywować się wzajemnie, wszak dawno nie mieliśmy okazji wąchać własnego kurzu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zgadzam się z Safianem serwis Marcelego na Grochowskiej jest słaby (sam serwisant powiedział mi w tamtym roku że kto będzie się przykładał za tak marne pieniądze i już dośc sie u niego naharował ) koło robione u nich było do poprawy Uważam że jeden z najlepszych serwisantów i serwis jest w Warszawie w małym sklepiku Treka o nazwie Axel na ul KEN 26 na Ursynowie gość 1 klasa i w serwisie jest tylko on i to od lat uczynny miły i fachowy umie słuchać co do niego się mówi, właścicielką jest córka byłego mechanika rowerowej kadry narodowej który prowadził wiele lat temu sklep Biria na Ursynowie koło onkologii. W innych serwisach jest dużo mądrali i często się zmieniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placek Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 A w kwestii zaplotu, nie koniecznie serwisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Panowie/Warszawiacy Potrzebuję namiary na sprawdzony serwis gdzie zaplotą mi koła 29" - czy w Warszawie jest szansa na takowy? Śniegockiej 2. http://skleprowerowy.pl/Sklep-ex-ul-Sniegockiej-2%2846,,%29.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 7 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Panowie/Warszawiacy Potrzebuję namiary na sprawdzony serwis gdzie zaplotą mi koła 29" - czy w Warszawie jest szansa na takowy? Swoje koła zaplatałam i przeplatałam w Legionie na Górczewskiej. Serwisantem jest Halogen a koła przez niego zaplecione długo hulają bez potrzeby centrowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mogę polecić Spójnię. Co prawda swoje wcześniejsze zaplatałem w Airbike i wszystko było ok. Jednak znajomy serwisuje i składa rowery, i plecie tam sporo kółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ja też robiłem 4 koła na górczewskiej w Legionie i nie mam zastrzeżeń. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 jezdzi ktos jutro? np podjazdy na agrykoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jutro czyli piatek? moge sie pisac bo to juz 12 dni tego roku a ja nie smigalem. ale moge tak kolo 15:30 dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Miałem na myśli dziś (czwartek) koło godziny 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 http://www.mtb news.pl/content/view/3404/1/ Ktoś chętny? Ja bym poszedł i zobaczył jak bardzo kiepski jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Zastanawiałem się nad tym wyścigiem... Można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 14 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Safian możesz poprawic linka - u mnie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Trzeba wyrzucić tą spację pomiędzy "mtb" i "news" i chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 14 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Dzięki - nie zauważyłam z rana tej spacji. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 To co są chętni na wyścig w AirBike ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No jasne, idziemy jakoś razem? Ja mam teraz wolne przed sesją więc praktycznie każdy dzień mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Mógłbym się z Wami wybrać Odpowiada mi piątek po południu i sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja akurat mam wolny piątek więc bym pojechał popatrzeć To jak się ustawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Akurat piątek, jedyny dzień, który mi nie odpowiada. Najpierw trzeba napisać/zadzwonić do sklepu i się dogadać, kiedy im pasuje (-: Di2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Zadzwoniłem, chłopaki mają awarię systemu Zapisy zostaną wznowione najprawdopodobniej w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Zgłaszam swoją chęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Co powiecie na ustawkę w przyszłą niedzielę? W tę raczej się nie zbiorę ale za tydzień chętnie odwiedzę - oczywiście Kampinos. Myślę, że nie tylko mnie kręci i wierci to tu, czy tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.