eloo Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 spala ktoś jutro poświąteczną nadwyżkę kaloriia przy okazji posiada pompkę do amortyzatora??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Przecież jutro święta jeszcze Ja może złożę sprzęt na tyle, żeby można było pojeździć i we środę gdzieś wyskoczę testować (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 spala ktoś jutro poświąteczną nadwyżkę kaloriia przy okazji posiada pompkę do amortyzatora??? Będe gdzieś jutro ruszał. Może Bielanski... Mam pompke(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Ej tak w ogóle to wesołych świąt. Totalnie brak śniegu w grudniu 10 C kto by pomyślał,żeby kurtki zimowe chować do szaf,a zakładać wiosenne , Trzeba to wykorzystać to co daje nam natura i wyciągać rowery xp. A tak po za tym jak będzie spędzać sylwester też rowerowo?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dla wszystkich wesołego Nowego Roku dużo zdrowia i zdrowia dużo i szczęścia Co do zdrowia to mam pytanko czy może znacie jakiś dobry sposób na stłuczone kolano (boli jak chol...) za podpowiedź z góry dziękuje i wszystkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Co do zdrowia to mam pytanko czy może znacie jakiś dobry sposób na stłuczone kolano (boli jak chol...) Lactaset czy coś podobnego. Zależy w którym miejscu kolana się "obiłeś" na przemian ciepło i zimno - pomaga mnie. W sporadycznych przypadkach opaska stabilizująca. Reszta to czas, jak przy bolącym zadku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Co do zdrowia to mam pytanko czy może znacie jakiś dobry sposób na stłuczone kolano (boli jak chol...) za podpowiedź z góry dziękuje i wszystkich pozdrawiam LEKARZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ruszy się ktoś jutro do MPK? Planowany start 10;30 rondo Wiatraczna. Zadeklarował się już Safian. Tempo emeryckie(-: Będziemy poruszać się po MPK na tzw czuja(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Po dzisiejszym dniu, to może grzybów nazbierata :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Taaa, już ich widze jak lookają na boki będą zapalać jak by ich gonili...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Nie, spokojnie, długo nie jeździłem i kondycja mocno spadła, także tempo będzie na serio emeryckie. Także jak ktoś ma ochotę się przejechać to zapraszamy, ma być pogoda taka jak dziś, czyli świetna na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 To może jakie grzybiarki będą(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 będą zapalać jak by ich gonili...... Brakuje mi tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 no to myk na rower i ogień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Grzybiarek niestety dziś na trasie nie zauważyłem)-: Przynajmniej ja(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Organizuję się na: http://www.mazoviamtb.pl/index-zima.php Nie dajcie się prosić - Bobiik? Tylko 40 km w brei :-) No ktoś? Ktoś? Na początek Mrozy, nie jest daleko... Komentarze w stylu "szkoda sprzętu" nie przewidziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Na pczątku jest w lutym Karczew. Potem Mrozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja w tym roku raczej odpadam na żadnym maratonie mnie nie będzie podejrzewam,że za rok i dwa też nie ,a dalej pewnie też nie.Nic na siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja się wybieram na Mazovię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 w lutym Karczew. Dobra uwaga - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Marylka, a jak tam sprzęt, coś nowego już jest? (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja być może się piszę, mam zamiar startować w tym sezonie w Mazovii. Nie wiem jeszcze jak będę miał grafik w pracy na luty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placek Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Panowie/Warszawiacy Potrzebuję namiary na sprawdzony serwis gdzie zaplotą mi koła 29" - czy w Warszawie jest szansa na takowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Panowie/Warszawiacy Potrzebuję namiary na sprawdzony serwis gdzie zaplotą mi koła 29" - czy w Warszawie jest szansa na takowy? Ja udał bym się w dwa miejsca. Do Marcelego na Grochowską. Robiłem tam koła do szosówki, rok na nich przejeździłem i oprócz sprawdzenia nic przy nich nie było poprawiane. Obecnie cena za złożenie koła u Nich to 50 zł. Albo do Świata Rowerów, nad Wisłą przy Spójni. Prawdopodobnie będę robił tam przednie kółko do MTB. Dostałem od Nich info że od poniedziałku mają mieć promocję na zaplatanie kół. Na razie więcej nic nie wiem. http://www.marceli.waw.pl/ http://www.swiatrowe...om.pl/about.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Marylka, a jak tam sprzęt, coś nowego już jest? (-: Sorry ;-) Ano, jeszcze nie... Ale motywacja wciąż ta sama. Słyszałam, że Ty za to wymiatasz na meridzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.