SwitchBlade Napisano 26 Września 2011 Autor Napisano 26 Września 2011 Rybeńko spokojnie, dopiero się ucze o rowerach DH ;x (DH = DownHill, no tak...) Znalazłem na allegro tańszą Replicę tego Kross Sing DS (właściwie to nie wiem jaka jest różnica) nie pakować się w nie, prawda ? Aha i sry, że odstąpiłem od tematu, ale zmieniłem perspektywy i z rodzicami rozmawiałem, więc rowerki do 1200 jak najbardziej na miejscu... P.S w którym miesiącu najlepiej\najtaniej kupić rower ?
piotrek431 Napisano 26 Września 2011 Napisano 26 Września 2011 aha i wkurza mnie mostek przy kierownicy, bo jest krótki (jak na tym skręcać?! )... też musiałbym dokupić ... na krótszym mostku się lepiej skręca. Tak jak w samochodzie, mniejsza kierownica=szybszy czas reakcji.
SwitchBlade Napisano 28 Września 2011 Autor Napisano 28 Września 2011 @Up dzięki =) zobaczymy jak to będzie działać Chciałbym jeszcze zakupić jakiś kask DH, nie obchodzi mnie bezpieczeństwo, szukam najtańszego (chodzi o szpan -,-), widziałem na allegro po 40 zł ale nie znam się na rozmiarówce
SwitchBlade Napisano 28 Września 2011 Autor Napisano 28 Września 2011 masz racje, obwód głowy mam 56-57 cm ^^ i co ? Zły ?? ^^
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.