kenn Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Kraków. Zapłacę 100 zł za każdą potwierdzoną informację o miejscu postoju roweru Active DISCOVERY PRO, podobnego do widocznego na zdjęciu. Jeśli wskazany rower okaże się być moją własnością dołożę dodatkowe 100 zł. Dość rzadki rower, dolna rura ramy jak i tylny widelec o kwardatowym przekroju. Kolor czarny matowy z białym wzorem typu tribal. Charakterystyczne cechy jakie rower posiadał w momencie kradzieży: - z tyłu hamulec tarczowy Shimano Deore (srebrny), z przodu hamulec V-brake Tektro (czarny) - osprzęt Shimano Alivio - siodełko w kolorze czarno-biało-żółtym - brak uchwytu na bidon - urwany tylny odblask - urwana nóżka Reszta jak na zdjęciu. Nie ma on jakiejś ogromnej wartości, aczkolwiek chciałbym go odzyskać ze względów sentymentalnych. Gdyby ktoś widział podobny gdzieś na mieście lub w jakimś komisie to proszę o kontakt: tel. 532-436-128, ewentualnie mail kenn@o2.pl. Pozdrawiam.
Gagarin40i4 Napisano 19 Września 2011 Napisano 19 Września 2011 Widziałem dzisiaj chyba podobnego w okolicach PK. Poszukaj na samej PK albo na Warszawskiej wiem że przewinął mi się gdzieś po drodze z Politechniki do Galerii Krakowskiej , domyślam się ze to trochę lichy trop ale zawsze jakiś , nie mówię że to twój ale właśnie dziwny kolor i zwróciłem uwagę. Życzę powodzenia ,a nawet jakbyś go tam znalazł, co raczej ciężko Ci będzie to kasy nie chce bo mi też skradziono w tym roku rower wiec wiem jak to boli.
kenn Napisano 8 Października 2011 Autor Napisano 8 Października 2011 Witam, podnoszę stawkę do 300 zł w sumie za wskazanie właściwego roweru. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi