kenn Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Kraków. Zapłacę 100 zł za każdą potwierdzoną informację o miejscu postoju roweru Active DISCOVERY PRO, podobnego do widocznego na zdjęciu. Jeśli wskazany rower okaże się być moją własnością dołożę dodatkowe 100 zł. Dość rzadki rower, dolna rura ramy jak i tylny widelec o kwardatowym przekroju. Kolor czarny matowy z białym wzorem typu tribal. Charakterystyczne cechy jakie rower posiadał w momencie kradzieży: - z tyłu hamulec tarczowy Shimano Deore (srebrny), z przodu hamulec V-brake Tektro (czarny) - osprzęt Shimano Alivio - siodełko w kolorze czarno-biało-żółtym - brak uchwytu na bidon - urwany tylny odblask - urwana nóżka Reszta jak na zdjęciu. Nie ma on jakiejś ogromnej wartości, aczkolwiek chciałbym go odzyskać ze względów sentymentalnych. Gdyby ktoś widział podobny gdzieś na mieście lub w jakimś komisie to proszę o kontakt: tel. 532-436-128, ewentualnie mail kenn@o2.pl. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gagarin40i4 Napisano 19 Września 2011 Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Widziałem dzisiaj chyba podobnego w okolicach PK. Poszukaj na samej PK albo na Warszawskiej wiem że przewinął mi się gdzieś po drodze z Politechniki do Galerii Krakowskiej , domyślam się ze to trochę lichy trop ale zawsze jakiś , nie mówię że to twój ale właśnie dziwny kolor i zwróciłem uwagę. Życzę powodzenia ,a nawet jakbyś go tam znalazł, co raczej ciężko Ci będzie to kasy nie chce bo mi też skradziono w tym roku rower wiec wiem jak to boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Trzymam kciuki że się znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenn Napisano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam, podnoszę stawkę do 300 zł w sumie za wskazanie właściwego roweru. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi