paulbazo Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witam. Ciekaw jestem opinii posiadaczy rowerów kross crime 2 (2010) oraz giant yukon fx2 (2010). Jakie są ich wady i zalety w jeździe turystycznej w zróżnicowanym terenie. Ich wzajemne przewagi, w czym są od siebie lepsze, jak się różnią. Mogę je nabyć w podobnej cenie. Czekam na Wasze spostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Raczej nie znajdziesz nikogo kto poda Ci róznice, chyba że ma obydwa na raz Ja mogę Ci podpowiedzieć w kwestii krossa, z tym że ja mam jedynkę. Dwójka rózni się osprzętem, więc tutaj będziesz miał wszystko in plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulbazo Napisano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dzięki ale już zamówiłem gianta yukona fx2. Jutro ma być u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 wrzuć jakies foty do tematu yukona fx jak juz dojdzie. miłego uzytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi