tchomikt Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 Witam, Powiedzcie proszę który wybrać?: SCHWINN MESA GS rocznik 2010 na Shimano Deore (dla 2006 z osprzętem SRAM widziałem same dobre opinie ale odrzuca mnie zielona rama) +siodełko +nie aż tak sportowa pozycja +rama schodząca w delikatniwe w dół KROSS LEVEL A2 - pochlebne opinie ale chyba sylwetka bardziej sportowa i trochę droższy + jak moje 97kg wsiądzie to chyba nie wytrzyma? UNIBIKE EVOLUTION - dużo ludzi poleca ale nie wiem dlaczego i czy jest lepszy od schwinna. Rower głównie dla żony (165cm) ale ja też czasami wsiąde (184cm). Celujemy w ramę 19' bo jak żona mierzyła 17,5' to jej nie odpowiadała. Dlatego plus dla schwinn że schodzi rama w dół. Nie widziałem opinii o Schwinn MESA GS z Shimano Deore - nadal dobry sprzęt w tych pieniądzach?
iwan1245 Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 polecam schwin mesa gs . mój brat na nim jeżdzi i se go bardzo chwali, w ogóle schwin to porządna firma
tchomikt Napisano 11 Września 2011 Autor Napisano 11 Września 2011 Ale ma Schwinna na osprzęcie SRAM czy SHIMANO?
ooggii Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 http://www.activsport.eu/search.php?filter_producer=1284462867&filter_select=filtruj tu masz schwinn mesa w innym kolorze, dogadaj się ze sprzedawcą żeby ci klamoty poprzekładał z zielonego i git. Kross raczej odpada przy tej wadze. Wklej linka do tego modelu z deore.
tchomikt Napisano 17 Września 2011 Autor Napisano 17 Września 2011 Witam, Po analizie forum i przymiarkach stwierdzam(y) że nie kupimy roweru uniwersalnego. Dla żony musi być rama 17'. Po przerobieniu forum mam mętlik w głowie. Pomóżcie proszę: Kross LEVEL A2 na tarczówkach (LADY odpada ze względu na kolor - ale nie wiem czy będzie wygodnie żonie na męskiej wersji) Kross LEVEL A3 LADY (trochę drogi 1800zł ale jak ktoś mnie przekona że warto wydać więcej grosza włąsnie na ten rower - to się zastanowię) MERIDA JULIET v-100 (trochę drogi jak ale żonie się wygodnie jeździło) MERIDA JULIET v-40 (a może ten tańszy?) SCHWINN MESA GS na osprzęcie schimano (nie wiem jak dla kobiety)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.