ptasioryzfr1 Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 witam, Posiadam korbe truvativ firex, ostatnio złapala luzy na łączeniu prawego ramienia ze sztywną osią i dowiedziałem się , że nie da się tego już naprawić stąd moje pytanie czy jak kupie korbę z tego linku: truvativ stylo to podejdą do niej blaty z mojej starej korby? (generalnie chodzi o ten największy bo średni jest już założony. i czy bedzie pasował suport? mój to Giga X Pipe XR. czy może lepiej kupić jakąs inną korbę? moje fundusze to maks 400pln. pozdrawiam
iwan1245 Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 jak masz 400 stówki , to fundnij se shimano Slx , nie rozumiem pytania "czy będzie pasował suport"
ptasioryzfr1 Napisano 11 Września 2011 Autor Napisano 11 Września 2011 jak masz 400 stówki , to fundnij se shimano Slx , nie rozumiem pytania "czy będzie pasował suport" chodziło o to czy suport z truvativa firex bedzie pasował do stylo tak żeby go skończyć a oryginał od stylo mieć w zapasie lub na odwrót.
iwan1245 Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 będzie pasował , ale na twoim miejscu bym uważał , stylo za taka cene to może być oszustwo ja bym kupił za takie fundusze Slx
Piksel Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 To nie oszustwo tylko jeden blat i nie zamontujesz tam trzech tylko maksymalnie dwa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.