XxUzixX Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam Sprawa wygląda tak, z wszystkich sił próbuję coś okroić na wadze, lecz kończą mi się pomysły. Może ktoś podpowie. Zamieszczam specyfikację roweru: Waga: 12,45g Rama : Cannondale Chase Stery : SixPack Kingpin Amor : Rock Shox Pike 351 Mostek : Dartmoor Funky Kiera : Race Face Atlas FR Koła Przód: *Mavic 321 *DT Champion *CN Spoke(Niebieskie) * NS Primary Tył: : Mavic Deetraks Dętki: Continental Opony : Schwalbe Table Top 2011(zwijane) Korba : Shimano Slx Pedała : Echo Urban Manetka : Shimano SLX (zdjęty wizjer) Przerzutka : Shimano SLX Kaseta: Shimano SLX (11-28) Łańcuch : Yaban Napinacz : Mozartt Wog Hamulce : Shimano SLX Sztyca : FSA Siodełko : Dartmoor Hardy Blat: Mozartt Tarcze Hamulcowe: Shimano XT A wygląda tak: Myślę nad wymianą dętek (Schwalbe XXLight?), Siodło (sdg/coś z rodziny fizik bądź sella royal), Sztyca (sdg/thomson) i tu się kończą moje pomysły. W ziemie planuje rozłożenie roweru w mak i zważenia każdej części. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Fajny, widziałem na FR.pl Bez ważenia wszystkiego nie dowiesz się co tak go dociąża. A imo będzie to wszystko po trochu Przeźroczyste dętki do 3ride? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2011 W zimie planuje to zrobić, i zważyć wszystkie części. Jak na razie wpadł komplecik sainta (manteka + przerzutka) także będzie coś lżej. A co do dętek to na przód pewnie poleci dętka foosa, a na tyle będzie coś mocniejszego. Może jeszcze ktoś ma jakieś sugestię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi