benek0407 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam! Czy do ramki od roweru Kona Dew Deluxe można by było założyć amortyzator, oczywiście pod koła 28'. Czy zmieni to drastycznie charakterystykę jazdy i czy rama nie dozna uszczerbku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Można ale jaki to ma cel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek0407 Napisano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Można ale jaki to ma cel? Chciałbym się zabezpieczyć przed ewentualnym częstym centrowaniem kół po wpadnięciu w dziurę, której u nas nie brakuje w drogach. Ale to w przyszłości gdyby ewentualne okoliczności miały miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 A sory, pomyliłem ramy Kony i nie wziąłem pod uwagę że ta kona ma 28" koła Wyrażam skruchę Myślę, że jeśli wsadzisz coś o niewielkiem skoku - powiedzmy do 63mm, to nie powinno sie nic stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek0407 Napisano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Dokładnie tak samo myślałem ale chciałem się upewnić. Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.