karolyfer Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Siema! Miałem dzisiaj iść na rower ale wczoraj przy czyszczeniu wyjmuje koło a tu nagle bach :surprised: . Wypadła mi "wajcha" od zacisku tylnego koła. Zauważyłem brak takiej małej podkładki, która jest w sprawnym zacisku z przodu. Co mam robić?? Czy kupować nowy zacisk czy wbić odpowiednią podkładkę ("sprężynującą")? Wajcha nie wylatuje gdy zacisk jest zakręcony, ale jest to jednak niebezpieczne w pewnym stopniu jeździć z uszkodzonym i trochę się boję Pomóżta forumowicze bo rower nie może czekać Fotki: na takie części rozlatuje sie zacisk zastępcza podkładka miejsce gdzie ma być podkładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 31 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Podkładka wbita. Jak się rozleci to napiszę Na razie wygląda dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.