poweriade Napisano 10 Września 2011 Napisano 10 Września 2011 witam ! który z tych rowerów wydaje się być najrozsądniejszy? Cube LTD Team black anodized 2010 Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości VIPER X-TEAM XT/SLX/Fox RLC 32 FIT 100/ Dyna-Sys 3x10 ROWER KONA KULA GOLD 2010 r. MONDRAKER Podium PRO M cenowo są podobne. i wlasnie nie wiem ktory z nich by byl najlepszy no i jeszcze ten =) Scott Scale 40
xtrbike Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 A ja rometa. Mnie się podoba OPIS Scotta - nie ma to jak lekki rower, mój waży 21 kilogramów, a ten z linku w opisie ma tak: "Karbonowi eksperci SCOTT dokonali tego znowu. Przeprojektowany Scale o masie 899g. i całkiem nowy karbonowy Scale 29 ważący poniżej 949g. są najlżejszymi rowerami w swojej klasie. " Oszczędzają na etatach i korzystają z Tłumacza Google?...
iwan1245 Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 się zastanów pomiędzy scottem a viperem , scott jest lekki ale viper ma sprzodu foxa , który jest lepszy od reby
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.