Wiewiór Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Cześć, muszę się wreszcie przejechać na 29erze! Mam zamiar złożyć nowy pomykacz i zastanawiam się czy nie pójść w duże koła. Mimo tego co wiem i co przeczytałem najważniejsze jest poczuć sprzęt samemu. Czy znajdzie się ktoś z okolicy, kto pozwoli się śmignąć na swoim rowerze? (Oczywiście wspólnie, żeby nie było, że chcę zwinąć komuś rower ) Dosłownie na chwilkę. Interesuje mnie zwrotność, prowadzenie i ten flow wynikający z dużego koła. Sosnowiec, Katowice, Dąbrowa Górnicza, Będzin, Mysłowice, Jaworzno. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Najlepiej idz do jakiegos sklepu i powiedz ze chcialbys wyprobowac rower na kolach 29er bo jestes nim zainteresowany. Wtedy bedziesz mogl sie przejechacc a na koniec powiesz ze ci sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi