Skocz do zawartości

[ankieta] Rowery elektryczne

z0neee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, proszę o wypełnienie ankiety odnośnie rowerów elektrycznych. Może dzięki temu uda się udoskonalić infrastrukturę rowerową w większych miastach. Potrzebna mi ona do pracy inżynierskiej.

http://www.ankietka.pl/ankieta/69674/rowery-elektryczne.html

jest to dla mnie bardzo ważne

Pozdrawiam i dziękuje :)

Przemek

Ankieta jest źle skonstruowana. Niektóre pytania powinny być wielokrotnego wyboru.

Najbardziej dziwi mnie pytanie nr 12. Żeby poprawnie na nie odpowiedzieć, trzeba by najpierw wiedzieć czy w ogóle chce się wynajmować, jak często chce się wynajmować i jaki jest koszt wynajęcia, a takiej wiedzy ankietowany nie ma. Ja bym zastąpił je pytaniem ile jesteś w stanie przeznaczyć 1h wynajęcia takiego sprzętu. Bardziej miarodajne i konkretne.

Dzięki za uwagi, kurde teraz nie mam jak tego zmienić bo się wszystko posypie. Każdy może ją wypełnić :) bez różnicy. a co do pytania 3 to wolałbym żeby była jedna odpowiedz tzn jednokrotnego wyboru lepiej/łatwiej potem sprawdzić wyniki, 5 pytania jak najbardziej powinno być wielokrotnego wyboru no ale już za późno mam już za dużo wyników. Dzięki jeszcze raz za wypełnienie i za te uwagi

pozdrawiam

Przemek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...