z0neee Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witam wszystkich, proszę o wypełnienie ankiety odnośnie rowerów elektrycznych. Może dzięki temu uda się udoskonalić infrastrukturę rowerową w większych miastach. Potrzebna mi ona do pracy inżynierskiej. http://www.ankietka.pl/ankieta/69674/rowery-elektryczne.html jest to dla mnie bardzo ważne Pozdrawiam i dziękuje Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Ankieta jest źle skonstruowana. Niektóre pytania powinny być wielokrotnego wyboru. Najbardziej dziwi mnie pytanie nr 12. Żeby poprawnie na nie odpowiedzieć, trzeba by najpierw wiedzieć czy w ogóle chce się wynajmować, jak często chce się wynajmować i jaki jest koszt wynajęcia, a takiej wiedzy ankietowany nie ma. Ja bym zastąpił je pytaniem ile jesteś w stanie przeznaczyć 1h wynajęcia takiego sprzętu. Bardziej miarodajne i konkretne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Pytania 3 i 5 powinny być wielokrotnego wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 A i jeszcze jedno. W ankiecie są pytania dotyczące Krakowa, więc ja np nie mogę jej wypełnić, nie zaburzając wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Dzięki za uwagi, kurde teraz nie mam jak tego zmienić bo się wszystko posypie. Każdy może ją wypełnić bez różnicy. a co do pytania 3 to wolałbym żeby była jedna odpowiedz tzn jednokrotnego wyboru lepiej/łatwiej potem sprawdzić wyniki, 5 pytania jak najbardziej powinno być wielokrotnego wyboru no ale już za późno mam już za dużo wyników. Dzięki jeszcze raz za wypełnienie i za te uwagi pozdrawiam Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.