Marris Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 tutaj wklejam listę podzespołów Kross Sign FR 2 Marzocchi Junior T 2004 Manitou Swinger 4 way Double Tracki 26" Szprychy DT CHampion Opony Schwalbe Fat Albert Kroba na Hollowtec Shimano Deore Kierownica NS Mostek Zintergrowany Hamulce Hayes MX2 - Wraz z orginalnymi klamkami Sztyca Octane One Maszynowe Stery cena za rower 1600zł miałbym okazje kupić od znajomego. co o tym sądzicie? na leśne tereny lekki dh
kalin20 Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Noo jak najbardziej sie nada, choć junior to trochę stary sprzęt, i przyjrzał bym mu sie bardziej A jakie piasty i hamulce ?
kulten Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Do dh jaki dostarcza wpn lub lasek w czerwonaku spokojnie wystarczy . Co do amorka to może i stary ale da radę. Kiedyś jeździłem na Super T i mimo swoich lat nie narzekałem. Wiadomo, że zawsze mogłoby być lepiej ale nie można mieć wszystkiego . Na cytadelę ten sprzęt też wystarczy. Oczywiście zakładając, że jesteś z Poznania jak podałeś w profilu.
Marris Napisano 9 Września 2011 Autor Napisano 9 Września 2011 do Poznania mam z 15min drogi rowerem:) obok siebie mam niezłe "góry" położone w lesie więc bardziej myślałem o tym:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.