wawsor Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witajcie Jestem w trakcie wymiany suportu, kupiłem sobie Shimano BB-ES25. Otwieram pudełko wszystko fajnie elegancko tylko zdziwiło mnie że ten "adapter" jest plastikowy więc zajrzałem do instrukcji i tam ewidentnie jest napisane żeby używać aluminiowych albo stalowych. Moje pytanie brzmi czy montować z tym "adapterem" plastikowym i czy to normalne ze shimano daje je plastikowe. pozdrawiam i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Jeżeli chodzi ci o plastikową miske krota sie wkreca w rame to musze cie zasmucić tak to normalne i shimano takie daje. bo nie ma potrzeby dawać innej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawsor Napisano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2011 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.