nieborak Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nieźle, dobrze że się pozbyłeś tych okropnych białych zetteerów Jak się sprawuje salsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Hehe, no muszę się zgodzić ale białe były sporo tańsze, ale ZTR ogólnie tez były wyraźnie lepsze w użytkowaniu niż DT. Salsa spoko, sztywna, szerokość akurat, no i gięcie jest gienialne. Cieżko byłoby teraz przesiąść się na kierę z 5st gięciem Edytowane 16 Czerwca 2013 przez miskov17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Mi się wydawała miętka, może przez to że szeroka i mocno zamulała. Ale ogólnie nieźle tu pasuje i ładne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Mi się wydaje, że mostek jest miękki, ale jakoś super mi to nie przeszkadza. Tym bardziej, że waży bardzo ładnie A fotki, hmm jakoś tam wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) polecam syntace f99/f109 jeżeli to jest salsa ze scandium, to kolega miał taki kokpit. Miękki jak masło xD Edytowane 18 Czerwca 2013 przez EpicPoznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 To jest zwykła salsa z "czystym" aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Rower ładny i zdjęcia jak trzeba Jakbyś odwrócił mostek, pewnie mógłbyś zmniejszyć liczbę podkładek. P.s Dokładnie dwóch. http://www.ttbikefit.com/stemcalc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Wiesz co, raz testowo odwróciłem mostek bo cały czas jeździłem na dodatnim kącie i już tak zostało. Rurę zostawię na razie jak jest, wolę mieć jakieś pole manewru bo o ile kasa pozwoli to zrobię w wakacje bikefit'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi