woytekc Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam Postanowiłem w końcu uporać się ze zdjęciami, z mojej wyprawy rowerowej po Polsce. Mapa na której zobaczycie przybliżony przebieg trasy: mapa A tutaj link zdjęć z miejsc, które odwiedziłem zdjęcia. Wycieczkę rozpocząłem z okolic Żywca i zakończyłem w Augustowie, całość łącznie z podróżą pociągiem zajęła mi 11 dni, około 1100 km. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek83 Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Bardzo fajna wyprawa! No i pomysł, by objechać Polskę... jak dla mnie marzenie chociaz może za rok??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Gratuluję samotnej wyprawy ! Zdjęcia fajne ale mało "rowerowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytekc Napisano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2011 jacek83 najważniejsze to się zdecydować, czasu na przygotowanie masz sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytekc Napisano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Gratuluję samotnej wyprawy ! Zdjęcia fajne ale mało "rowerowe". Faktycznie, sądząc po tym na jak niewielu zdjęciach znajduje się rower można mieć wątpliwość czy oby cała trasa została przebyta na dwóch kółkach;) Właśnie jestem w trakcie przeglądania Twojej strony i jestem pod wrażeniem odbytych wypraw! Polecam Ci i wszystkim, którzy nie znają jeszcze tego bloga theamericasbycycle piękna wyprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.