adcolgrz Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam, nie wiedzialem gdize zalozyc temat wiec zakladam go tutaj. Kupilem ostatnio szosowke i chce przerobic na ostre. Mam dylemat co do hakow mojej ramy, nigdy sie z taka nie spotkalem - chodzi mi o haki bo sa prawie poziome ale jednak nie. Moge z takich hakow uzyskac single speeda lub naciagnac wystarczajaco kolo i naciagnac lancuch ?? Jestem laikiem... tutaj wklejam link do zdjecia Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 powiem ci tak - mam takie same, może ciut dłuższe haki. Generalnie tak, da się naciągnąć łancuch, bo masz więcej miejsca na haku niż jedno oczko Ja póki co zrobiłem bez napinaczy i co jakiś czas sprawdzam napięcie łańcucha i położenie koła - zmienia się minimalnie i koryguje wtedy, bo nie ma mocnych, jak dobrze nie dokręcę to ciut się przesunie. Ale zamówiłem już sobie napinacze za pare zł z allegro, zobacze, czy będą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adcolgrz Napisano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2011 aha, ale masz piaste z osia na szybkozamykacz czy zakrecana ? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 zainwestuj w bolt-on i czytaj forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.