Skocz do zawartości

[Spodenki] Cywilne

M1n1s7eR

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się rozglądam za czymś co by można było kupić po sezonie w jakichś przecenach. Chciałbym coś luźnego z wkładką, oczywiście w miare dobrej jakości w stosunku do ceny. Co do ceny - im taniej tym lepiej, ale oczywiście z dobrym stosunkiem o którym wspomniałem. Są już jakieś wyprzedaże w Internecie, może ktoś się z czymś ciekawym spotkał?

Pozdrawiam.

Luźnego z wkładką nie ma. Kupuje się obcisłe spodenki z wkładką(wewnętrzne lub zwykłe czy jakoś tak) i na nie zakłada ewentualnie szorty wierzchnie te "luźne" Jak by była wkładka luźno to pod tyłkiem by Ci jeździła i odczuwał byś dyskomfort.

W Decathlonie masz obecnie do dostania spodenki czerwono-czarne,brązowo-czarne i zielono-czarne za 30zł. Sam nie jeździłem w nich ale rozmawiałem z gościem który jeździ sobie rowerem w Austrii i bardzo je chwalił. Dość powiedzieć,że wziął 8 sztuk na zapas. Są też całe czarne z lepszą wkładką za 60zł, co też wydaje się być niezłą ceną.

W Decathlonie masz obecnie do dostania spodenki czerwono-czarne,brązowo-czarne i zielono-czarne za 30zł. Sam nie jeździłem w nich ale rozmawiałem z gościem który jeździ sobie rowerem w Austrii i bardzo je chwalił. Dość powiedzieć,że wziął 8 sztuk na zapas. Są też całe czarne z lepszą wkładką za 60zł, co też wydaje się być niezłą ceną.

Zapewne chodzi o te spodenk: http://www.decathlon.com.pl/PL/szorty-3-br-zowe-173414558/# . Tak? w takim razie nie kupuj ich, ja posiadam je od tamtego roku i dla mnie( moze moj tylek jest zbyt wymagajacy) dla komfortowej jazdy( czyt. bez zadnych uciskow, krecenia sie na siodle) wystarczaja na 30 min jazdy. Badziewie jednym słowem. Tak jak koledzy radzą, lepiej dołóż troszke więcej i kup coś naprawdę dobrego.

Dokładnie o tych mówię. Nie wiem czemu na stronie wisi taka cena. Z autopsji nie wiem jak się sprawują to fakt,także na siebie odpowiedzialności nie biorę ;) Zawsze można szukać tych z lepszą wkładką. Nie wiem które to są z tych na stronie,ale na pewno takie istnieją,bo miałem je w ręku. Straszny bałagan ma Decathlon na stronie...

Raczej więcej niż 100, może 120zł bym na to nie wydawał. Niestety Decathlona u mnie nie ma, najbliżej mam do Warszawy, ale wtedy mógłbym sobie pomarzyć o wydaniu takiej samej kwoty na te spodenki. Nie wiem czy nie najsensowniej będzie czekać na wiosnę i kupić w lidlu - nawet jak będą średniej jakości, to za tamtejszą cene będzie dobrze jak chociaż sezon w nich pojeżdzę.

Na razie kupować raczej nie będę. Pododaję sobie jakieś ciekawe rzeczy do ulubionych w ramach rozeznania i co jakiś czas będę sprawdzał czy przypadkiem cena nie jest niższa.

Jeszcze to mam na oku: http://www.mikesport.pl/mimo-korc-szorty-rowerowe-mtb--bokserki.html

Jeśli ktoś jeszcze jest w stanie coś(sklepy/produkty) polecić to poproszę i z góry dziękuję :thumbsup:

Na razie kupować raczej nie będę. Pododaję sobie jakieś ciekawe rzeczy do ulubionych w ramach rozeznania i co jakiś czas będę sprawdzał czy przypadkiem cena nie jest niższa.

Jeszcze to mam na oku: http://www.mikesport.pl/mimo-korc-szorty-rowerowe-mtb--bokserki.html

Jeśli ktoś jeszcze jest w stanie coś(sklepy/produkty) polecić to poproszę i z góry dziękuję :thumbsup:

Witam.

Polecam spodenki z linka umieszczonego powyżej. Sam od kilku miesięcy jeżdżę w takich. Są wygodne, trwałe a wkładka jest dobrej jakości.

Bylem dzisiaj w Decathlonie i babka powiedziała, że co parę dni będą przeceny z rzeczy letnich ponieważ wchodzi już kolekcja jesień/zima. Więc może przejedź się do Decathlonu o ile masz jakoś blisko, być może trafisz na jakąś sensowną wyprzedaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...