Anakon Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam, Z racji że jestem nowy na forum to chciałbym się najpierw ze wszystkimi przywitać więc Witam wszystkich serdecznie i mam nadzieję że dowiem się wielu ciekawych rzeczy z tegoż forum. Przejdę to mojego zapytania... Od tygodnia rozglądam się za rowerkiem do dalszych wypraw, jazdy po lesie i ogólnej rekreacji. Nie oczekuję z rowerku cudów. Szukam do ceny 800 zł - max. Co przypadło mi do gustu w tych cenach: Cross Hexagon V3 Limber FX3 Który z nich możecie mi polecić ? Co by było lepszym wyborem ? Czekam na podpowiedzi, rady.. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Może Limber,dlatego,że ma firmowy widelec Suntour,ale nie wiadomo jaki typ.Reszta podzespołów obu rowerów nie różni sie znacząco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.