tobik2010 Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Witam Stoję przed zakupem sterów na łożyskach maszynowych, mam do wyboru Accent HST-S10 i model Airplane. I tutaj moje pytanie, czy różnią się one czymś oprócz wagi ? 126g vs 76g (katalogowo). I czy opłaca się przy bardzo napiętym budżecie dopłacać 20zł do airplane'ów ? HST-S10 65zł Airplane 85zł.
Niedzwiedz1 Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Ja co prawda używam HSI-S01 czyli w sumie odpowiednika HST-S10 i sprzedawca w sklepie (zaufanym) mówił, że różnica jest między nimi a airplane jest tylko w alu miskach, łożyska są takie same. Obstawiam więc, że tutaj jest tak samo + inny materiał kapsla co zresztą jest w opisie. A czy warto dopłacać to już musisz sobie sam odpowiedzieć czy warto wydać 20zł na te kilka gram mniej. Przy bardzo napiętym budżecie IMO nie warto.
tobik2010 Napisano 7 Września 2011 Autor Napisano 7 Września 2011 Dzięki rozwiałeś moje wątpliwości. Za tą kasę sobie zacisk podsiodłowy kupię No i HST-S10 wygląda IMHO lepiej. Tym bardziej że nie zależy mi na każdym gramie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.