kry Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Jak ruszam w bok trzymajac za pedal to przednie zebatki strasnzie sie ruszaja, wyczytalem w necie ze nalezy dokrecic korbe lub poprawic suport, chcialbym to zrobic sam tylko co bedzie mi do tego potrzebne ? Czytalem ze korbe odkrece imbusem 8 (musze do tego tez zdejmowac pedal ? bo cos takiego tez bylo napisane w tym artykule ktory czytalem), ale co dalej ? Musze kupic pewnie jakis jeszcze klucz, a z tego co widzialem to sa rozne, zaleznie od mocowania, nie wiem czy mam montowane na kwadrat czy nie, jak to poznac ? ;-) A moze lepiej samemu tego nie ruszac i jechac do serwisu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2011 1. Jaka korboa ? 2. Jaki suport ? 3. Ogolnie jaki to rower i czy ma fabryczne czesci? 4. Czy jak sie ruszają zebatki to drugie ramie korby tez sie rusza czy tez nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kry Napisano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Kupiłem klucz, rozkręciłem skręciłem i już jest ok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.