PrixPL Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witam mam taki malutki problem, ale mnie bardzo wkurza. Chodzi dokładnie o to, że pancerz od przedniego hamulca jest pociągnięty od klamki do hamulców w taki sposób jak jest na zdjęciu (poprawiłem pancerz czerwona linią żeby był bardziej widoczny)Zdjęcie Na zdjęciu widać w miejscu gdzie wskazuje szczałka strzałka jak by pancerz był do czegoś przyczepiony ale tak nie jest. I mam pytanie: jak go poprowadzić, aby nie wpadł w szprychy bo teraz się trochę tego boję? Mam nadzieje że wiadomo o co chodzi. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faststek Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Na plastikową opaskę samozaciskową możesz go przyczepić cena ok. 10zł za 100 sztuk. Najlepiej jednak byś go jakoś przyczepił do "podkowy" łączącej dolne golenie tak jak TU mniej-więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrixPL Napisano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Właśnie chciał bym też żeby to jakoś wyglądało a z tymi opaskami to wygląda badziewnie. A na tej fotce to co to jest ?? to chyba nie jest opaska zaciskowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Na zdjęciu masz grippera http://www.velo.com.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=1552 Jak dla mnie szkoda kasy, bo zipy są tańsze i lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.