krzy Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Witam! Czy lampka Sigma CUBERIDER II posiada tylko tryb pracy ciągły? Wiem, że starsze świeciły tylko w jednym trybie ... ale czy coś się zmieniło w nowszych wersjach tej lampki? Na jednej ze stron znalazłem opis, że pracuje w trzech trybach: światło ciągłe, migające lub po okręgu i nie wiem czy to przypadkiem nie jest pomyłka.
karbeti Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Posiada trzy funkcje świecenia: http://www.cycleshop.pl/sigma-sport-cuberider-ii-lampka-rowerowa,id1104.html
Sev Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Niektórzy sprzedawcy błędnie podają ilość "funkcji". Mam dokładnie taką i świeci wyłącznie światłem ciągłym...
karbeti Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Niektórzy sprzedawcy błędnie podają ilość "funkcji". Mam dokładnie taką i świeci wyłącznie światłem ciągłym... Być może, to informacja ze sklepu. Na oficjalnej stronie producenta nie ma informacji na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.